- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
horvathkrisz #2599 üzenetére
Erről a motorról nem hallottam rosszakat, bár biztosan nem egy erőgép, de gondolom nem is arra kell. Azokat nézzétek át rajta, amit minden autón át kell, meg alkudjatok keményen.
-
horvathkrisz
addikt
Ezt akarjuk este megnézni. Mi a véleményetek róla?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szentkuti11 #2594 üzenetére
Igen, Ecotec 16V.
Amikor néztem: olajcsere után 300km és olajcsere után 600km. Semmi változást nem láttam.
De ettől persze, eszik ezek, csak kérdés, hogy mennyit.Amúgy meg a 2003ig készült Ecotec motrok betegsége ez.
-
szentkuti11
addikt
válasz
horvathkrisz #2595 üzenetére
A 16V Ecotecek szokták csipegetni az olajat, a 8V-k meg egyszerűen csak gyengék.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2590 üzenetére
népi kína jelképe. Ezt használhatják elvileg kínaiak.- semmi.
Akkor én meg minimum Vaskeresztel fogom hírdetni az eladó dolgaimat. Szerdán festetek is egyet a Corsára -
aizen92
addikt
válasz
horvathkrisz #2590 üzenetére
írtad hogy a gatyájukat is lepereled róluk?
Amúgy volt valami kis alku? "cserébe adjatok egy 10400mahs powerbankot" vagy hasonló?gzbotii: van benne valami
-
horvathkrisz
addikt
Írtam sziamiaúéknak egy emailt, hogy szedjék le a vörös csillagos képet az oldalukról:
[link]"Az önkényuralmi jelkép a magyar jog szerint olyan jelkép, amelynek használatát törvény tiltja, s amelyek a következők: horogkereszt, SS-jelvény, nyilaskereszt, sarló-kalapács, ötágú vörös csillag vagy ezeket ábrázoló jelképek – kivéve, ha ezek ábrázolása ismeretterjesztő, tudományos vagy művészeti célokat szolgál. Maga a kifejezés a közéletben is annyira elterjedt, hogy a magyar közvélemény ma már a tiltott politikai jelképekkel azonosítja."
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #2586 üzenetére
Jó kis gép az a Gpad 8.3
(#2587) gzbotii
Már megint ?
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #2584 üzenetére
Azt nem tudom de semmit nem tudtam flashelni. Szerintem a CM boot vagy mire gondolt más verziójú volt és hazavágta az egészet. Emellett volt unlock kód de nem tudtam használni a bl status 0 volt mintha ki sem nyitotta volna szóval szépen megölte. A végén már Hard brick script is volt de az sem segített.
w333 :jaja reggel kv mellett olvasgatni szoktam.
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #2583 üzenetére
LOL ... ott vagyok a képen !
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #2582 üzenetére
Hogy lehet ennyire hazavagni?
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #2582 üzenetére
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #2580 üzenetére
Mert volt egy moto g-m is amit úgy vettem hogy egy hasonlóan értek hozzá kolléga hazavágta. Aztán megvettem és a fél életemet megette de nem tudtam megcsinálni. Aztán csere lett belőle kaptam egy 4G-t,de engem nagynéném győzött meg. Mondjuk én jól jártam vele.
Pusztán ezen rántottam fel magam. Meg w333 is ott pusztít meg az egyik cimbim is.S5 topicban is vagyok, bár inkább read only.
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #2579 üzenetére
Ahahaha ...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #2579 üzenetére
Mit keresel a moto g topikban?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2575 üzenetére
Vagy majd kidobjuk mint a
kutyatmacskat szarni -
aizen92
addikt
válasz
randras_83 #2566 üzenetére
jesszus miez?
elég kemény. grat
-
w333
félisten
válasz
Húúú de fura vagy ... grat. az egyéni arcképhez !
-
bigrock
addikt
válasz
Eddig nekem a preview teljesen jó, egyedül a Here nem megy. Majd az is meg fog oldódni...
-
wardemi
senior tag
A root nem csak azoknak gond akinek nincs nyitva a BT ergo nexus familynek tök mind1. Eddigi preview N7-en majdnem minden megy. [xposed-et én is sajnálom, de van más alternatíva ált. xd]
-
aizen92
addikt
válasz
bAtt001 #2555 üzenetére
portolt fost soha nem fogok felrakni nexusra, amúgy igazad van abban, hogy root és xposed nélkül nem tudom mit fogok csinálni.... kb megkattanok.
( főleg hogy navbar nekem nincs, mert fölöslegesen sok pixelt foglal a képernyőből., ezt pl nem tudnám eltüntetni az L-en. ) -
aizen92
addikt
komolyan csúszik a nexus 6?
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #2544 üzenetére
Szerinted nem feltűnő az autópályán egy corsa monster?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2541 üzenetére
Csak ha egy komplett műszaki labor var rám akkor esélyes, hogy kapnak valamit. Pl most meglehet, hogy nagyobbak rajta a kerekek - de lehet nem
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #2541 üzenetére
"aztan kiderult hogy rendor volt..." -
horvathkrisz
addikt
válasz
gzbotii #2540 üzenetére
Es akkor mi van? Ha mindent rendben talalnak, nem kezdenek el kotekedni...
Hozzank is jonnek rokonok magyar rendszammal, soha nem volt gond, de pl egyik unokatesomat kiszedtek, mert elkezdett versenyezni egy motorossal ausztriaban, aztan kiderult hogy rendor volt... Na azt nem magyaráz-taki-árpi. -
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2538 üzenetére
Azzal kene. Bár a Nemet és Osztrák rendőröktől kicsit tartok, hogy kiszúrtak aztán meg
-
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #2534 üzenetére
Eladtam. Nagy volt és meg is untam.
Meg pénz is kellet a kocsi télre való felkészítésére -
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz #2534 üzenetére
elásta a kertben és almafa nőtt a helyén.
-
aizen92
addikt
válasz
randras_83 #2532 üzenetére
távozzon sántán.
mondjuk 4s.... kb mintha nexus4 után galaxy nexus
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #2529 üzenetére
Nem. És már nem is érdekel, vettam ájfont
-
Atish19
őstag
válasz
gzbotii #2528 üzenetére
Én meg a 10-es netért amiből csak 7-7,5 jön ki felső hangon fizetek 5000 magyar forintot arról nem is beszélve, hogy hétvégén használhatatlan...
Youtube hétvégente 10másodperces részletet 5percig tölt aztán megint, imádom
és a jövőben ezért még lehet plusszban adózni is. Magyarország én így ''szeretlek''
-
gzbotii
nagyúr
Mivan srácok, nem offoltok?
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #2524 üzenetére
A Moto kb egy hónapja ment el, de gyakorlatilag új volt. Az S2 meg még garis is 201507-ig. Szóval az is korrekt volt. Tegnap megkérdeztem asszonykám, hogy érdekli e egy csere fekete hibátlan N5-re...nem volt benne... Valahogy gerjedek arra a fehérre.
-
szentkuti11
addikt
válasz
randras_83 #2523 üzenetére
Nagyon jól adtad el mindkettőt, mi most 35-ért vettünk S3-at egy ismerősömnek.
-
randras_83
addikt
válasz
szentkuti11 #2521 üzenetére
partneroból van mivel eddig jók a tapasztalataim velük, 88k volt, de mivel a moto elment 46,5.ért az s2 30 ért, így már baráti összeg volt, amit rá kellett dobni.
és végre asszony se panaszkodik, már csak a pink piston kell hogy megérkezzen és minden szép lesz
(#2522) w333: zsíregér, mármint nem szó szerint, de tetszik, viszont így legalább van opció rendelni - függő lettem.
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #2516 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
válasz
randras_83 #2520 üzenetére
Mennyiérthonnan sikerült akasztani?
-
aizen92
addikt
válasz
görgőre megoldás a szétszedés és haj/szőrszál + piszok kitakarítása.
-
NTonee
veterán
válasz
Nálam azonnal bukta, wireless rágcsálókat nem bírom. Hogy kínai izé... majd kiderül. Pár ismerősöm fogott már ki egészen jó cuccokat. Legutóbb egy gaming headsetet láttam egyik szomszédnál, ami egész tűrhetően szól.
-
randras_83
addikt
Tegnap meghalt a kétforintos egerem görgője, legalábbis szerintem, mert nem scrolloz...ezért bevadultam és rendeltem egy ilyen állatot kíváncsi leszek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #2513 üzenetére
Mármint a telefon?
-
randras_83
addikt
Na ma megjött asszonykám fehér Nexus 5-öse.
Végre nem fog panaszkodni hogy lassú.
-
horvathkrisz
addikt
Ez a hsz LoL
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #2506 üzenetére
Ezt a konfigot rakta össze. Szerinted mire kellhet?
-
w333
félisten
Hát igen ... 16GB -nál én sem figyelnék az ilyenekre de még 8GB -nál sem, elég kevés ez a 4GB így ott spórolok ahol tudok, ha meglesz a +4GB akkor már nem fog érdekelni és jöhet a 64bit rendszer
Win 10 -t próbáltátok már? azt írják sokan hogy nagyon jó (csak még english) !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest