- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
+1 a csupaszra, esetleg egy kicsi pamacs vagy csíkocska ☺
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #897 üzenetére
Csupasz ... és olyan amelyik pacsit ad
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #897 üzenetére
Kopac'
-
rootkiller
őstag
Látom pang a topic. Kinek melyik fazonu pina a kedvence?
-
w333
félisten
válasz
kenwood3 #890 üzenetére
Szerintem pedig nagyon korrektek voltak hogy még kiadták a 4.4 verziót, a 18 hó támogatás már régen lejárt (Augusztusban már 2 éves lesz a telefon), nézd meg a Sony Xperia Z -t sokkal frissebb telefon (2013 január) és elég valószínű hogy most kapták meg a legutolsó frissítést ami nagyon bugos, akadós, és merül tőle a telefon mint a titanic
pepe091 kolléga tudna róla beszélni, nem véletlen váltott ő anno Z -ről N4 -re
-
kenwood3
addikt
Bár nexus off, de remélem nem fog zavarni ez senkit
Az Lg kiadta az Optimus G-re a kitkatet. Vagis csak 1 herélt változatot, mert se knock-on/code, se art, a kernel is maradt a régi, illetve akadozgat is az olvasottak alapján. Nem értem ezek után miért csodálkoznak , ha nem úgy fogynak a telóik, mint, ahogy szeretnék. Grat LG. Mindegy maradunk 4.1.2-n, ez legalább stabil és gyors
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #888 üzenetére
Beszeljunk inkabb a pinarol?
-
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1 #885 üzenetére
amúgy se ON-oljuk szét az OFF topicot...
-
válasz
radicspeter1 #885 üzenetére
Miről beszélsz? Eddig akármikor bemutatták az új rendszert, még azon a napon elérhetővé vált a korábbi készülékekre is.
A Google nem Apple.... -
w333
félisten
válasz
DeathAdder #882 üzenetére
Google I/O konferencia, ahol az új Nexus 8 -t mutatják be az új Android -al
Meg egyéb más alkalmazásokat, funkciókat, stb. olyan ez mint egy Apple Event !
Tessék ... Link
-
MartOOn
addikt
válasz
DeathAdder #876 üzenetére
Hivatalosan sztem kizart...
-
NTonee
veterán
válasz
DeathAdder #876 üzenetére
mivel hardveres akadálya nem valószínű, hogy lenne, a 18hónap sincs kőbe vésve, így a guglin múlik.
-
Scooter74
őstag
-
w333
félisten
válasz
trance89 #873 üzenetére
+1 tegnap este kb. 1 óra Facebook és 30 perc Chrome ... összesen lement 35% akku és a telefon hátulja jég hideg volt de komolyan ... tegnap este frissült a Facebook, nem tudom mit csináltak de eddig mikor használtam kicsit melegedett, most pedig tényleg csodálkoztam hogy miért ilyen hideg a hátulja
-
trance89
őstag
válasz
kenwood3 #863 üzenetére
nekem mindigis melegedett de nem csoda mert a chrome mindigis szerette a procit, a kijelzőidőm kb 95%-át pedig az viszi el, viszont a.4.4.3-al olyan akkuidőket érek el hogy csak pislogok, eddig még egyik android verzió sem közelítette meg nálam
amúgy ki nem szarja le hogy melegszik? az a fontos hogy ne zabálja az akkut
vagy jobb lenne ha jegesedne a kezedben a telefon? -
Scooter74
őstag
válasz
szentkuti11 #866 üzenetére
Csini lett a kicsike!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Ne is mondd. Az én kijelzőm meg sehol. Lassan 50 nap. Valahol elakadt
-
twine
veterán
válasz
Wundresöööön
-
w333
félisten
válasz
Szép lett
-
kenwood3
addikt
Mert a szakmaiba, mindenki a 4.4.4-el foglalkozik. En meg most jutottam el odaig, hogy velemenyt mondjak a 4.4.3-rol
. Illetve a multkor tema volt itt a melegedes, es akkor en buszken mondtam szentkuti11 kolleganak, hogy en meg sose tapasztaltam ezt. Ugy latszik itt volt az ideje
-
kenwood3
addikt
A 4.4.3-as frissites ota, mar en is erzem, hogy melegszik a telo, pedig csak netezek rajta. Elotte meg jatek alatt se ereztem, hogy meleg lenne. Erdekes modon elotte sose tapasztaltam ezt. Sot amiota frissitettem volt auto kikapcs is. Remelem orvosoljak ezeket a problemakat a 4.4.4-ben!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
maggi1886076 #860 üzenetére
Miért? Eső lesz?
-
twine
veterán
válasz
maggi1886076 #860 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #857 üzenetére
Maragymá',,, még hogy "rossz a hangszóród", meg garancia mi? Azokkal a töppedt kismackó füleiddel nem csodálom, hogy nem hallod
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #854 üzenetére
Oszt eddig mé' nem voltál itt "törzs"vendég? Sekezemaci
-
kenwood3
addikt
válasz
rootkiller #854 üzenetére
Jó bizony
Csak kevesen ismerik, és emiatt elég ritkán pörög. Pedig azt hittem, amikor nyitottam, hogy phosni fogják a hsz-t
-
rootkiller
őstag
Tök jó hogy ilyen topic is van...
-
kenwood3
addikt
válasz
horvathkrisz #847 üzenetére
Jézusom
-
tybsen
addikt
Jolla launcher jön N4-re es N5-re.
itt egy nemet nyelvu cikk, lehet regisztralni, tesztfazis indul!
-
twine
veterán
válasz
utána meg veszed a szádhoz, hogy abba beszélj...pufúj...inkább gyújtsd meg, és vedd fel hd-ben
-
w333
félisten
válasz
-
DeathAdder
veterán
válasz
törölhető
Egyébként attól függ milyen hangosra sikerül az eresztéscsak aztán össze ne szard magad
Ezt apámnak egyszer végigjátszottam vasárnapi ebéd közben
(sírt a röhögéstől)
-
randras_83
addikt
válasz
Te beteg vagy fiam
Javaslom hogy próbálkozz a távolságra, csak vigyázz fel ne csússzon... -
horvathkrisz
addikt
Ti már küldtetek whats appon fingot? Kb milyen messze kell tartani hogy ne torzítson a mikrofon?
-
w333
félisten
Mi egy ilyen kamera alkalmazást miért nem tudunk kapni ?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szentkuti11 #841 üzenetére
Es mar mar olyan erzes lenne fogni, mintha a boroddel erintkezne? Es megis benned lenne a tudat es zavarna
-
szentkuti11
addikt
válasz
randras_83 #840 üzenetére
Akkor azért jóval vékonyabb lenne.
-
pcnet
addikt
Nekem ilyen tokom van, csak feketében és Angliából jött kb. egy ezres volt. Tapintásra gumi és szivacs keveréke valahol.
Elvileg ugye szilikon és gumi keveréke. Ronda, de nagyon jól véd. Meg merem kockáztatni,hogy ha zseb mellé tenném, akkor betonra érkezve simán megvédené. Ráhajlik a kijelzőre, így kijelzővel lefelé érkezve is véd valamennyit. Persze egy bringás esést, vagy asztal sarkának szorítást ebben sem élne túl. Egy hátránya, hogy zsebbe rakni elég nehéz, mert tapad, de amúgy is kézben vagy táskában hordom. Itthon pedig tok nélkül elő+hátlapi fóliával használom. Egyszer sikerült lerántanom ágyról, töltő kábelbe akadtam bele, de szőnyegpadlóra esett és nem lett semmi baja. Lakás pedig szerencsére linóleumos, elég puha, ha arra esik szintén nincs gond. Asztalról esett egyszer kijelzővel lefelé még iPhone 4-em, fel se mertem venni, gondoltam, tuti kijelző pókhálósodás. De túlélte. Jókorát csattant.
Szerk: iPhoneokra sok tokot berendeltem eBayről, de ott is ez a gumi-szilikon keverék jött be és Nexusra már automatikusan ezt rendeltem. Illetve tettem egy próbát kitámasztós szilikon tokkal és olyan tokkal mint ami Petipetyának van, de az meg a tetejét és alját nem védi és féltettem.
-
szentkuti11
addikt
válasz
horvathkrisz #835 üzenetére
9000 Ft elvileg.
trance89: Nem sokszor hordom tokban, engem zavar, nagyon megvastagítja a telefont. Viszont az összes sérülés az eséskor került rá, előtte patent karcmentes volt. Fóliát csak elöl használok.
-
trance89
őstag
válasz
szentkuti11 #834 üzenetére
ahogy elnézem ezeket a képeket látszik hogy nemnagyon látott tokot életében...
azt pedig hogy bringázás/futás stb mellett 100%-os biztonságban (vagy legalábbis megközelítőleg) legyen tok nélkül nem tudom hogy gondoltad -
horvathkrisz
addikt
válasz
szentkuti11 #834 üzenetére
Így is elég idegesítő lehet.
Mennyibe fog kerülni a csere?
-
szentkuti11
addikt
Viszont ez megerősítette bennem, hogy se Nexus 5-re, se egyéb más drágafonra nem gondolok a közeljövőben. Telefon, használom, bringázás közben nálam van, motorozás közben nálam van, futás közben nálam van, zsebre rakom, BKV-n kieshet a kezemből. Nagyon ideges lennék, ha ez egy 100.000 Ft körüli értékű telefonnal történne.
-
MartOOn
addikt
válasz
szentkuti11 #832 üzenetére
Helyes, nagyon helyes! Ez volt a kisebbik rossz. De még igy is szomorú...
-
w333
félisten
válasz
szentkuti11 #830 üzenetére
Óóó basszus ...
de még szerencse hogy nem a kijelző
-
w333
félisten
válasz
szentkuti11 #828 üzenetére
Az igen ... ez nagyon nagyot kaphatott, szomorú
Tőle kaphatsz gyári hátlapot, két csavart kicsavarod és kicseréled !
Különben mi történt
(#826) Krisztián
+1
-
MartOOn
addikt
-
w333
félisten
Nem hardveres a hiba ... 4.2.2 alatt minden ok, MiUi alatt minden ok, legujabb CM11 minden ok, akkor ez mi ha nem szoftveres hiba ?
(#819) gzbotii
Sőt még már felbontást is lehet változtatni, pl. N4 -nél 720p a max !
(#820) kenwood3
Indítsd el a kamera alkalmazást vagy 5X fényképezz vagy 10 -t közben váltogasd a hdr és nem hdr között, ha így is minden oké akkor passz
Szerk. Másik téma
Van ott olyan aki lecseréli az idén a N4 vagy N5 telefonját ? és ha igen akkor milyen telefonra ? mert talán én is leváltom csak kicsit tanácstalan vagyok, kíváncsi vagyok hogy ti mire váltanátok le a Nexus -t
-
gzbotii
nagyúr
Wtf...nektek is frissult a Youtube es most mar nem lehet elerni a feliratkozasok/elozmenyek/stb
funkciokat egy jobbra sweypolassal?Meg ahogy latom mashogy se...
- semmi. Mar megy. Bazartam es ujrainditas utan mar jo
-
w333
félisten
Komolyan 4.4.2 alatt a régi kamerával soha nem indult újra, tudom hogy már akkor is jelen volt ez a hiba de nálam akkor mégis valahogy kikerült, aztán frissült az új "Google fényképezőgép" és rá 2 napra már nekem is újraindult
Semmi hangulatot nem keltek, ezért is írtam az OFF topikba hogy véletlenül se tűnjön hangulatkeltésnek, kamerán kívül semmi bajon, minden tökéletes
Tölts csak nyugodtam "peace" ... egészségedre !
(#817) twine
Semmi baj ... ezért jó hogy van egy ilyen OFF topik
-
twine
veterán
Gyakorlatilag ellent mondasz magadnak...:
"Vicces hogy 4.2.2 alatt még minden jó volt, "
(Nem, nem volt jó,,,sok embernek rebootolt akkor is az N4, de emlékszem te bőszen hirdetted hogy neked nem)"Idővel ha sokat használod a kamerát elő fog majd jönni "
Azaz nem használtad eleget a kamerát 4.2.2 alatt hogy előjöjjön, mivel mostanság nálad is előjönAz én véleményem a Droidról, és a kmera rebootról...:
MÉg mindig a legjobb(stabilabb, bugmentesebb) droidot használjuk a piacon...
Panaszkodsz, holott épp most mondod, hogy gyakorlatilag semmi bajod a droiddal....
(csak a kamera reboot van meg nálad)MIndezt annak tükrében mondom, hogy én személy szerint így cca. másfél év távlatából, és infomorzsáiból gyüójtögetve,,azt mondom,,,,ez nem droid hiba,,ez hardveres(Lg) hiba...
Szóval kedves w333,,,,azt mondom,,,kelted megint a hangulatot, hogy neked stabli rendszer kellene,,,,és arra vágysz,,holott saját bevallásod szerit gyakorlatilag semmi bajod a droiddal....
Én most bele mernék rakni nagyobb összeget, hogy a kamerától rebootoló N4-ek már így lesznek az enyészeté...
Peace,,,töltök még egy pálinkát az egészségetekre
-
w333
félisten
Idővel ha sokat használod a kamerát elő fog majd jönni előbb vagy utóbb, többen is jelezték már Link és Link és Link szomorú valóság, de sajnos ez van
(#814) Krisztián
Ez egy X-aktáknak simám beillő hiba lehetne, van akinek sima fókuszáláskor indul újra, van akinek csak simán a zseblámpától, van akinek csak vakuzás közben, és van olyan is hogy csak hdr váltás alatt, sőt nekem az "Életlenítés" után amikor beöltötte a képet is újraindult
van úgy hogy kb. 1-2 hétig minden tökéletes és hibamentes aztán csak magától rájön megint elkezd újraindulni, nagyon változó a jelenség, volt már olyan is hogy 300 óra uptime után is minden jó volt, de olyan is már hogy 1 óra uptime után indult újra, mondom ez valami rejtélyes dolog, lehet hogy köze van a csillagok állásához
-
w333
félisten
Teljesen mindegy hogy mi jön, én egy normális épkézláb stabil és hibátlan gyári romot szeretnék, és úgy érzem hogy jelen pillanatban a 4.4.3 nem az
Persze sokkal stabilabbnak érzem mint a 4.4.2 -t csak ez a kamerahiba ne lenne !
Vicces hogy 4.2.2 alatt még minden jó volt, aztán valamit nagyon eb@asztak
És az a gáz hogy ez most már nemcsak a N4 hanem a N5 -n is jelen van
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #806 üzenetére
Nexus 4 és 5 alatt is sokan panaszkodtak hogy kamera + HDR váltáskor kifagy az egész telefon majd újraindul, szóval messze nem tökéletes még
(#809) Krisztián
Hát jah ... szerintem nagyon komolytalan fejlesztői csapat áll mögötte
Régen ha kiadtak egy javítást az tényleg az volt és nem ilyen bohóckodás, pedig elvileg javították a kamera reboot hibát, de nekem úgy tűnik hogy mégsem
-
L.L.
senior tag
válasz
horvathkrisz #806 üzenetére
Nálam sem jelentkezett még hiba, igaz nekem az előző is problémamentes volt.
-
w333
félisten
Android 4.4.3 további hibák ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest