Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Bogyi007 #3677 üzenetére

    Lol. Ne haragudj, de ez most annyira mellement, hogy az valami hihetetlen. Sokan meg a heti nagybevasarlast is amazonon intezik ujabban. Bekattintgatod, es meg aznap delutan hozzak, rendes bolti arakon (igen, a kaja-mosopor-budipapir vonalon is). Mi odivatuak vagyunk, altalaban elmegyunk a boltba es ugy csinaljuk a nagybevasarlast, de ezzel lassan mi leszunk a kisebbseg. Azert ha ugy van, hogy rohadtul nincs kedvunk boltba menni, neha mi is csak osszekattintgatjuk es kesz.
    Az atlagember pl angliaban Amazon, Argos, Currys vonalon mozog (kb ebben a sorrendben).

    Amikor Spanyolorszagban kiramoltak a kocsit, es kerdeztuk a szallasados urget, hogy honnan tudnank a fontos dolgokat asap jelleggel potolni, azonnal ravagta, hogy amazon, masnapra hozzak. Amikor mondtuk neki, hogy most a masnap annyira nem fer bele, percekig kellett agyalnia, hogy honnan lehetne szemelyesen megvenni a mindent.
    Magyarorszagon nincs amazon, tehat az atlagember nem onnan fog rendelni. De ahol van, ott letarol mindent IS, sokan pont ezert utaljak.
    Gyors, jo akciokkal, olcso/arban van es borzaszto kenyelmes. Telefonos app, keres, talal, egy gombnyomas, altalaban masnap erkezik a cucc, es ehhez jon meg egy eleg vilagbajnok support.
    Unnepi szezont, Black Friday-t, iskolakezdesi szezont, mindent az amazon szokott nyugaton megnyerni, magasan a legnagyobb a forgalma. Ennel reprezentativabb mutato, mint hogy meg ott is elerheto valami, ahol az emberek 90%-a elsore megnezi, nem letezik.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés