Hirdetés

2024. szeptember 10., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Kalandor:] Igen...

(#1) Hieronymus

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Jó marketing! :DDD

A viccet félre téve. Még mindig a legkorrektebb információ források egyike a PH!

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) bitblueduck

bitblueduck
senior tag

Igen, egyetértek ezzel. Én is itt szoktam a fórumon körbenézni vásárlás előtt.
Bocs az offért, de azt hallottátok hogy az asus rog strix alaplapok am5-höz milyen jók és a BITBLUEDUCK kuponkódot használva a sarkigsm webshopban 10% kedvezményt kaptok rá :DDD

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#3) Gargouille

Gargouille
őstag

Kizárólag csak akkor hiszek másoknak, ha megegyezik a véleményük az enyémmel. :DDD

Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

(#4) 7

7
addikt

Emlékszem még, moderátorként milyen örömteli volt egyensúlyozni a még belefér és a bújtatott hirdetés kezelése között. :D

[ Szerkesztve ]

(#5) fererencz89

fererencz89
őstag

Kedvencem, amikor egy fórumon a legnagyobb hozzászólók és szakemberek a (jó esetben vállaltan) gyártók, kereskedők. Az egyetértők azok tagok, a nemegyetértők pedig a bomlasztó dilettánsok. :D

Nem szotkam hibázni.

(#6) totron válasza fererencz89 (#5) üzenetére

totron
addikt

Az alkoholista is pont ugyanannyit iszik mint mi, csak nem szimpatikus.

(#7) Szevam

Szevam
aktív tag
LOGOUT blog

És igen! :C :C :C

Egyszer valaki a blogom alatt kifejtette trágár gondolatmenetét, hogy mi az ami elvárt egy nőtől. Repült a komment ;] A modik korábban észrevették a trollt, minthogy írtam volna nekik. :R

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#8) Ceree válasza Szevam (#7) üzenetére

Ceree
senior tag
LOGOUT blog

Oh, akkor mar sosem tudom meg hogy mi az elvart? ;]

Másolat_eredetije

(#9) kali

kali
legenda

íííííííííííííííí :DDD
Sajnos sok ilyen van, több nagyobb multit is lehetne példának említeni, ahol bevett gyakorlat az ilyen "reklámozás".
De a PH résen van :DD

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

(#10) hcl

hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Meg se lep :C

Mutogatni való hater díszpinty

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Kalandor:] Igen...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.