Jó marketing!
A viccet félre téve. Még mindig a legkorrektebb információ források egyike a PH!
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
(#1) Hieronymus
Jó marketing!
A viccet félre téve. Még mindig a legkorrektebb információ források egyike a PH!
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Igen, egyetértek ezzel. Én is itt szoktam a fórumon körbenézni vásárlás előtt.
Bocs az offért, de azt hallottátok hogy az asus rog strix alaplapok am5-höz milyen jók és a BITBLUEDUCK kuponkódot használva a sarkigsm webshopban 10% kedvezményt kaptok rá
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
(#3) Gargouille
Kizárólag csak akkor hiszek másoknak, ha megegyezik a véleményük az enyémmel.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Emlékszem még, moderátorként milyen örömteli volt egyensúlyozni a még belefér és a bújtatott hirdetés kezelése között.
[ Szerkesztve ]
Kedvencem, amikor egy fórumon a legnagyobb hozzászólók és szakemberek a (jó esetben vállaltan) gyártók, kereskedők. Az egyetértők azok jó tagok, a nemegyetértők pedig a bomlasztó dilettánsok.
Nem szotkam hibázni.
Az alkoholista is pont ugyanannyit iszik mint mi, csak nem szimpatikus.
És igen!
Egyszer valaki a blogom alatt kifejtette trágár gondolatmenetét, hogy mi az ami elvárt egy nőtől. Repült a komment A modik korábban észrevették a trollt, minthogy írtam volna nekik.
Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Oh, akkor mar sosem tudom meg hogy mi az elvart?
Másolat_eredetije
íííííííííííííííí
Sajnos sok ilyen van, több nagyobb multit is lehetne példának említeni, ahol bevett gyakorlat az ilyen "reklámozás".
De a PH résen van
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
bejegyzés Igen...