Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
-
devast
addikt
Mostanában eléggé el vannak menve otthonról a logitech-nél. Maga a forma tetszik, de a kínaiak majd úgyis lekoppintják harmad ennyiért, jobb minőségben. Esetleg majd ezt is árulhatják előfizetésben.
-
PTM
tag
Mondjuk az ötlet nem rossz, mert a sima kiadása olyan kényelmetlen szerintem/nekem, hogy akkor se használnám tovább, ha elmenne minden nap bevásárolni.
De ez így, na ne.
-
intelnvidia
újonc
Nekem volt eddig mindegyik típusból , nagyon bejöttek. Lehet ennél is teszek majd 1 próbát.
-
Mephike
őstag
Ez a forma egy Razer Dav3, amit már régóta lemásolt sok gyártó. Szóval itt a forma sok újdonságot nem hoz. Ami mondjuk nem feltétlenül baj.
-
Patrik.Varga
tag
Nem normális, elmebeteg árazás. Egy műanyag darabért. Nevetséges. Teljesen kifordult a világ önmagából (hiszen van aki ezt ki is fizeti)
-
Busterftw
veterán
Az frissitett G915-rol nem lesz hir?
-
Arról nem, de az analógjáról majd lesz pénteken.
------------------------------------------------------------------
(#6) Patrik.Varga: Azért létezik olyan egér, amiért tapsikolást megkockáztatva pengetnék ennyit, de az nem ez (hanem Zaunkoenig M3K, viszont nem is ennyibe kerül, meg kizárólag ujjbegyes fogáshoz jó).
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
yanna
addikt
Szinte ingyen van így bevezető áron,ide kettőt hamar, majd csak rááll a bal kezem is.
-
-
Az egeret nem asztali dísznek vesszük, hanem használni, és az a cucc kívül-belül az utolsó négyzetmilliméterig top tier.
---------------------------------------------------------------------------------
(#12) koxx: "Árazás olyan amilyen, az összes top gamer egér drága manapság."
Azért közel sem ennyire.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
válasz kleinguru #15 üzenetére
Ezzel pl. sokkal jobban jársz, pénzügyileg (nem kicsit), általános minőségileg és testreszabhatóság szempontjából is.
270 euróért már igen komoly dolgokat lehet venni, nem Logit, érted.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
ilor14
tag
Logiéknál valami nagyon elgurult, mert gyakorlatilag mindent olyan szinten túláraznak, hogy az hihetetlen, de nem baj, majd jön a töredékéért egy hasonló felépítésű, nem csúcs szenzorral felszerelt, ami még könnyebb is, bluetooth-al, pl Zaopin, MChose, ZXE és majd veszik azt az emberek
-
-
lewisfm
aktív tag
A mikrokaplcsoló (leginkább a bal gomb alatti érdekel), vajon hány kattintás után megy tönkre? Eddig hat Logitech egerem van (2010-2012 környékéről), s max 3 évet bírtak (volt ami csak 1,5 évet!) és mindeben cserélni kellett.
2-300 Ft-os Omikron alkatrész. Mondjuk az az érdekes, hogy a cserélt mikrokapcsolók már nem mentek tönkre és azóta is kifogástalanul működnek. -
.LnB
titán
Amikor még aktívan érdekelt az egér téma, akkor a DA volt a kedvenc formám. Csak hát Razer volt, mindegyik tönkrement a gari lejárta után. Ezért köpök is ma, ha meghallom azt a márkát.
Szóval akkor ha érdekelne, ez az egér tök jó választás lenne nekem.
De bevallom, megkönnyebbülés, hogy nem kell 70k-t kiadnom egy egérre.
Egyébként is nemrég vettem egy "brutál" gamer egeret: [link] Lehet irigykedni! 10 ezer sem volt. De amire kell (este kikapcsolni a PC-t az ágyból, fekve, hogy ne kelljen felkelnem.) tökéletes.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tyű ezek aztán új márkák már nekem. Van még otthon egy Zowie EC-1a az maradt meg régről.
Akartam is írni, hogy ezek ilyen kínai márkák? Aztán látom, hogy a Pulsar az Faker-éket is támogatja. Akkor annyira kicsi, vagy rossz márka nem lehet. És vannak Demon Slayeres egereik is.. megvettek.
Na de tényleg, az a Pulsar az tetszik. Bár szükségem nincs rá.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Azért lássuk be, ez a power play egy igazi must have.
Mármint annak a kb 2 tucat embernek, világszerte, aki használná...
Képzelem mi profit lehet azon az egérpadon.
80% tisztán?[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
devast
addikt
Manapság nem feltétlenül rossz a kicsi. Sok kínai gyár a nagyok beszállítója volt, aztán elkezdtek saját néven is forgalmazni. Vannak ezekből is jobban és kevésbé jobban sikerültek, de a régi hegemónia, hogy van a logitech a razer meg 1-2 high end brand, és a többi szemét, na annak vége már egy ideje. A nagyobb brandek egereinek az árában a messze legnagyobb rész a haszon és a marketing. Én pl egy zaopin z2-t nyüstölök egy ideje, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Kuponokkal, áfával szállítással volt talán $60 az ára.
-
.LnB
titán
Érdekes nagyon ez a Zaunkoenig m3k. Amikor a status oldalra kattintok, akkor egy pillanatra látszik a 136ezer forintos ár, mielőtt bejönne az "out of stock" felirat.
Viszont most, hogy megvan nekik a rekord, csinálhatnának emberi méretben is egeret.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tibaimp
nagyúr
Jó drága lett!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
-
350 euró, és eléggé be vannak táblázva előre. Rendelhető, de várni kell rá. Két német arc áll a márka mögött, kézzel szerelik össze és minden egyes darabot kitesztelnek feladás előtt. Ezért is van a jótállás mellé 30 napos, kérdések nélküli, teljes pénzvisszafizetéses gari is.
Olvasd végig az oldalt! Itt nem lesz se más forma, se wireless. Okkal olyan, amilyen. Kizárólag fingertip.
[ Szerkesztve ]
-
Egy prónak teljesen más prioritásai vannak. Ezek közül az egyik a könnyű pótolhatóság. Meg ez nem ingyen lesz, hanem 350 euró, és 6-10 hét várakozás. Ha a LAN-on a parkolóban rátolat a táskájára egy szippantós Kamaz, amiben ez benne van, akkor meg van lőve.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Ez is duplakattos lesz legfeljebb 6 hónap alatt, mint minden(!) elb****tt logitech egér az elmúlt években.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Callisto
őstag
Amikor a kínaiak már tartósabb, jobb, ergonómikusabb és ennek ellenére könnyebb egeret gyártanak (pld. Pulsar XLite V3) amik fele annyiba is kerülnek... Logitech egy szégyen évek óta.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
A Pulsar koreai.
mod: Egen.
"Logitech egy szégyen évek óta."
Ebben nincs vita. Ez a Dex mondjuk még elmegy, de az ára mosolyogtató.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #33 üzenetére
Igen, nagyon sokat olvasgattam a honlapon. Érdekes az egész. Én úgy gondolom, hogy ez egy high-end cucc. Azokat meg nem nagyon lehet megmagyarázni. Nem semmi a srác(ok) elszántsága, ehhez kétség sem fér. Testvérek, és a fiatalabb az egér mániás. De az nem tiszta számomra, hogy a testvérének már egyébként is volt ez a teniszütő gyártó cége, és arra alapozták a Zaunkoenig-t, vagy nulláról kezdték. Mert amikor írja, hogy szénszál kemencét telepítettek meg ilyesmi, az nem kis pénz. Na meg a többi komponens sem.
És mindazok mellett, hogy high-end cucc, és felesleges magyarázni a létjogosultságát, azért véleményem is van az egészről. Kezdjük azzal, hogy a srác Starcraft játékos volt. Német válogatott, de ennél többet nem találtam róla. És igazából az a víziója zavar engem, hogy csak a fingertip egér az "egér". Azért pár dél-kóreai Starcraftos tudná ezt cáfolni, nem kis eredményekkel. Meg egyébként se arrafele tendálnak az e-sport playerek, hogy a többségük úgy játszik. És ezzel nem az egér létjogosultságát firtatom, csak azt a meglátását, hogy más formák nem jók. Az már csak az én személyes preferenciám, hogy én csípem a plusz két gombot is. Sok játékban hasznosnak találtam, és most nem is a WoW-ra gondolok. De még Quake Live-ban is. Az egyértelmű, hogy a legkisebb súlyt fingertip formával tudták elérni. Na de megvan a világrekord, esetleg gondolkodhatnának más formában is. Bár ahogy kiveszem, ez a cég nem a legnagyobb eladott darabszámot célozza. Így pedig nem fognak a profit miatt más modelleket is bevezetni a palettájukra.
A másik dolog pedig ami szintén full személyes, hogy én ugye jó pár éve abbahagytam a PC-s játékokat. Ezáltal teljesen kimaradt jó pár év hw hírfolyam. Ezáltal én teljesen kimaradtam abból is, amikor rohamosan elkezdték csökkenteni az egerek súlyát. Nagyon rácsodálkoztam az első "sajtreszelő" kinézetű egér hírére is. Nem értettem, hogy miért mennek ennyire rá erre a témára. Biztos megérteném ha kipróbálnám, de mára már annyira nem játszom, hogy ez valószínűleg sose fog megtörténni.
Én annak a híve vagyok, és voltam mindig is, és ez szerencsére még a Zaunkoenig honlapján is le van írva, hogy az elszántság, a gyakorlás egyetlen egeret sem helyettesít. Úgyhogy én mindig úgy voltam vele, hogy legyen egy jó egerem, a többit pedig szorgalommal megpróbálom megoldani. Na hát ez inkább kevesebb mint több sikerrel járt. Gondolok itt az egymás elleni QL meccseinkre is. De én jól szórakoztam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
devast
addikt
Hát nem vagyok nagy gámer, de sztem teljesen rendben van. Lehetne kicsit könnyebb, de ez van, a felülete, az érzékelő, a gombok és a teflon tappancsok is rendben vannak. Szoftver olyan mint a többi pixart-os egéré, semmi extra. Viszont mivel "viszonylag" nehéz (65gr) az akku elég sokáig bírja.
-
MODERÁTOR
Az mondjuk nagyon gáz, hogy a Logitech még mindig nem tudott egy corepad minőségű ptfe talpat rakni az egérre, sőt ezért a pénzért elvárnám, hogy egy tartalék üvegtalpat is kapjak mellé
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen