Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
hunvarlan #2046 üzenetére
röviden:
a szörnyek veszélyesek, jaj-jaj-jaj.
A crafting level 60/200-as szinten nem maxos item craftolható bagóért, jaj-jajMegesik. Végül is MMO játékról van szó. Talán a csapat content (lenne) az első. Ha meg papírban mész a nagyfiúk közé és nem vagy elég fürge, akkor persze hogy lecsap belépő szintű szarodban az anal penetrator, vagy a big bad wolf. Talán háborúban le kellene cserélned a tűsarkút, vagy fürdőruci szintű "armort".
-
Laraxior
titán
válasz
hunvarlan #2046 üzenetére
Érdekes, pedig a favágás is elég durván ugrik, ha közben tolod a kőfejtést is, mivel mindenhez kell a charcoal. Legalábbis nálam.
Elkezdtem gyártani a limitált számban előállítható cuccokat, asmodeum, glitter ebony, phoenixweave-t.. viszik, mint a cukrot, lóvé is dől belőle befelé.
Egyből felugrott a gear score-om 595-re.Mondjuk a 600-at nem fogom elérni, az elég sanszos, de ezzel is elégedett vagyok.
-
Synaptic
senior tag
válasz
hunvarlan #1952 üzenetére
Ilyen hibaüzenetet akkor szokott produkáni , ha nem a steam -ből indítod hanem az exe-t bökdösöd meg. Létrehoz egy hibakódot tartalmazó txt állományt és addig hibát generál míg azt el nem tünteted. Az exe könyvtárában lesz valahol. Amennyiben nem találod akkor uninstalláld a játékot és kézzel töröld a mappáját is..
-
gabranek
senior tag
válasz
hunvarlan #1729 üzenetére
Nekem ez volt a legfőbb ok, hogy hagytam a fenébe ezt a játékot. A másik az utazási rendszerük...nem akarok 1 órát azothot farmolni, hogy elugorhassak egy másik városban lévő bankomhoz csak mert kellene valami cucc. Kár érte pedig, mert pl. a gyűjtögetős részét nagyon jól megcsinálták...tök élvezetes, hogy akár az egész erdőt is kivághatod, ha úgy tartja kedved (az mondjuk más kérdés, hogy szerintem pont ezért nincs is értéke semminek). Inkább visszamentem GW2-be, az legalább nem csinál sportot abból, hogy hogyan szívassa a felhasználóit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest