- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
üzenetére
A magyarországi MVNO-k év végi 0,2%-os piaci részesedését a Netfone ezen év végére az új, "jóárasított" ajánlataival mennyire tervezi felhozni, mik a tervek?
Ezt most komolyan kérdezed?
Az biztos, hogy az MVNO-ok részesedése év végére is a statisztikai hibahatáron belül lesznek.
A Netfone üzleti terve sem a piaci részesedés százalékos növelésére irányulhat. Inkább az szerepelhet benne, hogy január 1-én volt egy ügyfélszámuk, s a cél az, hogy hány tízezerrel növeljék ezt a számot.
Fogalmam sincs, hogy mennyi lehet ez a kiinduló és a már elért ügyfélszám. Becsülni/tippelni csak abból lehet/tudok, hogy a Netfone-os számláim sorszámát nézem. Hogy mennyi számlát bocsátott ki az előfizetői felé.
A növekedés a márciusiban 11825, az áprilisiban 12765 és a májusiban 14698 volt. Mivel egy számlán akár több előfizetés is lehet (nekem pl. 3), ezért az előfizetések számát 16-18 ezerre becsülöm. Van prepaid szolgáltatásuk is, ott nincs számla (illetve nem ebben a számlázási rendszeben jelenik meg), tehát ennek száma nekem tippelhetetlen.
Szerintem 20-50 ezerrel akarják növelni az előfizetések számát. De ez a piaci részesedés százalékát nem növeli érzékelhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Keresünk dokkolókat
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest