Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci4
senior tag
Bevallom nem, mert a szálláson tökéletes a net, nekem útközben lenne szükségem a net megosztásra, a 15" Legion-nal meg nemigazán sétálgatnék
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)
Az iPhone már nem is gond, mert páromnak Voda van, az szintén okés. (csak mint még egy eszköz, ami nem megy)
Az én S9+-ra kellene a net, mert az Yeti-s, és ott bizony +lóvés minden. Viszont azt használom még fő telónak, azon vannak a banki appok -Revo, Viber, pl - (tudom, ideje lenne már cserélni, biztonsági fr.), és amikor megjöttünk, kellett volna venni jegyet, és engedélyezni kellett volna a vásárlást, necces volt.
A redmi10C-m csak másod teló a netfone-al, illetve net forrás otthon is, meg lenne most itt kint is. Otthon nekem eddig gond nélkül ment a megosztás mind a két eszközömre, csak a párom Iphonja nem ment valamiért vele.
De most vezetéknélküli módon egyik se megy. Fura..
Lehet valami köze a roaminghoz vajon?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mondjuk az eső most épp átment havas esőbe.. per pillanat nem annyira vonz még a séta ötlete
)