- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
igaz telefont is vettem mellé én hülye, meg is bántam azóta. A '22 novemberben kötött előfizum 11.500 forintos havidíja ma 15.200 forint, kiugrani meg nem lehet belőle jelentős ráfizetés nélkül.
A flottától tartok. Ismerős egy flottás kalandból egy vitás helyzet miatt alig bírt kiszállni, mert azzal fenyegették, hogy a 1x éve meglévő behordozott száma már az ő tulajdonuk, úgyhogy ő mehet a szám marad.
Az én konteóm szerint a szolgáltatók legtöbb csomagja úgy van kialakítva, hogy pont ne feleljen meg a felhasználási igényeknek, ezzel is a nagyobb csomagok felé terelve a népet. A nagyobbat meg úgysem fogják kihasználni, így tulajdonképpen drágábban adják el ugyanazt.
Legalábbis nem nagyon ismerek olyat a közvetlen környezetemben, aki a privát telefonján 150 percnél kevesebbet beszél, de olyat se aki 300-nál többet. Nyilván ez nem reprezentatív minta, de elgondolkodtató hogy miért nincs egyik szolgáltatónál sem semmilyen átmenet a 150 perc és a korlátlan között.
A netnél ez jobban működik de ott is olyan párosítások vannak a csomagokban, hogy mire a megfelelőt megtalálja az ember, biztosan ráfizetés lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest