- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Hogy őszinte legyek, reméljük jó döntést hoztál. Az ár, az egyik fontos tényező. De a stabilitás is fontos. Az én mozgáskörzetemben yettelt alázza Voda háló, viszont biztos hogy van olyan országrész ahol fordítva van. Szóval célszerű felmérni váltás előtt hogy ott ahol élsz, dolgozol melyik mennyire okés.van olyan szitu mikor egy működő drágább csomag jobb mint egy alig működő szolgáltatás.
Volt már olyan leendő ügyfelem, akit lebeszéltem Netfone ról mert tudom jól (tapasztalat) hogy ott ahol lakik, se Telekom se voda nem jeleskedik túlságosan. Helyette ajánlottam digit, mert bár 5-6mbps-t tud, azt legalább stabilan.
Ugyanez a helyzet Netfone-n belül, ha biztos vagyok benne hogy adott helyen Voda nem lesz annyira nyerő, akkor felajánlom Telekom csomagokat. Bár valamennyivel drágább, és kevesebb kombináció van, de ügyfél eldöntheti mit szeretne. Stabil szolgáltatást vagy olcsó szolgáltatás.
Szóval bármennyire is támadnak itt már többen, az ügyfélelégedettség az első számomra, nem az üzlet.
Innen is van több ügyfelem, és úgy érzem nem mondhatják hogy nem vagyok korrekt. Sőt pontosabban ha nem lennék az, már találkoztatok volna a panasszal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Magisk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest