Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13196) czundermák


czundermák
aktív tag
LOGOUT blog

Selamat datang!

Nagyjából egy hete egy elég érdekes anomáliát produkál a Netflix. Három fiók közül a sajátom angolul használnám. Egész eddig nem volt vele gond, az utóbbi időben a TV bekapcsolása után a fiók nyelve át áll indonézra...
Csak az én fiókom a háromból, és csak akkor, ha a nappaliban lévő 4k TV-n lépek be az alkalmazásba.

Amint vissza állítom angolra, a következő kikapcsolásig így marad, majd ha ismét bekapcsolom, megint indonéz nyelvre áll át. Teljesen mindegy hogy 10 másodperc, vagy 10 óra telt el a kettő közt. Próbáltam másik eszközön, ott rendben van, ha át állítom angolra, amíg a tv-t nem kapcsolom be, angol marad minden eszközön. Nem tudom megfejteni, de már indonéz nyelvű ajánló emailt is kaptam. :DDD (hivatalos oldalról, nem kamu emailrol)
Első gondolatom az volt, hogy valaki indonéziából nézi a fiókommal a netflixet, de ez az elmélet megdőlt jelszó csere és az előzmények vizsgálata után. Illetve mint említettem csak ezzel a fiókkal csinálja.

Valakinek van ötlete? Kezdem megszokni, hogy állandóan át kell állítani, legalább megtanultam indonézül az elfogadás parancsot és tudok bárkit üdvözölni végre, bár ez nem volt kifejezetten élet célom.

Selamat!

CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.