Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest
üzenetére
A teljes appot törli. Mintha nem a chromecast-hot kapcsolódna hanem mindenképpen a telepített netflix apphoz, ha mdg nincs app fent akkor mrg nem is csatlakozik.
Nem értem miért így csinálja, más tv-hez Google chromecast van kötve, ott simán castingol. Android alapú rendszerek esetrben nem értem miért nem enged castingolni a netflix....
-
azbest
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a netflix, ha fenn van az app, akkor abban akarja megnyitni a lejátszást, amikor cc módban át akarod küldeni. A törlés nem csak a friss verziót szedi le és helyette a régi, rendszerrel együtt kapott netflix app lesz aktív?
Amúgy régen én is próbálgattam ilyet miboxszal és már akkor sem engedte kihagyni az appot. -
Sziasztok!
Van egy Nvidia Shield Android TV dobozom és a beépített chromecast-on szeretném a netflix-et streamelni, de mindenáron be akar jelentkezni a netflix alkalmazásba, ha pedig letörlöm az alkalmazást akkor csatlakozni de tud és telefonon hibát dob.
Disney és HBO max gond nélkül működik, csak a netflix nem.
Próbáltam már gyári beállítás visszaállítását is de nem segített, mindenáron be akar jelentkezni az alkalmazáson belül és nem csak castingoljan chromecast-on mint a Disney és HBO.Mi lehet a gond? Nem akarok a Shield -en bejelentkezni a netflix alkalmazásba... Miért nem ismeri fel a chromecast-ot?
-
Kiskutya
veterán
Lou egész jó igaz még csak a felénél járok de a magyar atmos miatt piros pont a netflixnek!
-
Floyd80
addikt
Északi krimi kedvelőknek:
Az eltűnt feleség | A Netflix hivatalos oldala
Kelepcébe csalva | A Netflix hivatalos oldala (előzmény magyar netflixen nincs fenn) -
Nekem a tévé lépett ki - valami olyasmit írt tegnap, hogy kezdhetem a próbahónapot, vagy valami ilyesmi...
-
modflow
veterán
Cyberpunk-ot nézi valaki?
Nálam valami nem stimmel a hangsávval.
Olyan halk a beszéd, hogy alig hallom.
Ha hangosítok se jobb, mert az egyéb hangsáv totál elnyomja a beszédet...
-
v.attis
őstag
-
mekker
őstag
Sziasztok!
4K-t tudok nézni Edge-ből vagy a Windowsos appból úgy, hogy a tévé natív felbontása 1080p, de virtuálisan felskálázom 2160p-re? Ahogy nézem, meg kell venni valamit a MS Store-ból 350Ft-ért, hogy egyáltalán esélyem legyen kipróbálni (most 1080p a max).
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Roland8622
üzenetére
Köszönöm.
Ezek a beállítások sajnos csak közvetlen mobilnet esetén működnek, ha wifi hotspotról használom, akkor sajnos nem. Viszont a letöltés gyengébb minőségben egy megoldás erre is. -
RedCactus
senior tag
válasz
Roland8622
üzenetére
Köszi az ajánlást!
-
Roland8622
aktív tag
Egykor híres voltam / I Used to Be Famous.
Nem egy nagy történet, de igazán aranyos volt. Sok gyilkolászós / igénytelen vígjátékok után tiszta felüdülés volt.#11682Trk.Adam87
Go to Settings.
Select Display & Sounds.
Select Display.
Select Dynamic Range Settings.
Select Disable HDR. -
Trk.Adam87
aktív tag
Netflix appban hol lehet kikapcsolni a HDR-t? A lejátszott videók felbontásának, minőségének állítása is érdekelne wifis lejátszás esetén. (Hasznos, ha nem korlàtlan megosztott mobilnetről használja az ember)
-
Gsx-rr
veterán
Mukodik mindenkinel a Netflix normalisan?
Baratomek sem Lg sem Samsung tv-n nem tudnak bejelentkezni. -
user26
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Szia!
Próbáltam másik böngészőbe, nincs változás
Próbáltam előzmények, minden törlése, nincs változás
Próbáltam másik gépen nincs változás
Próbáltam csak tv -n nincs változás
Próbáltam újra hozzáadni kártyát, amin ellenőrizve van összeg, elfogadta, "sikeres", de továbbra is írja ezt...Ellenben véletlenszerű filmre, sorozatra rá megyek, elindul, elkezdi lejátszani. :/
Kb 1,5 - 2éve tartós előfizető vagyok, ezért sem értem mit próblémázik. Ügyfélszolgálatot nem értem el eddig. -
user26
senior tag
Üdv!
Valaki járt már így, vagy ez miért van. ?
Tegnap lejárt az aktuális hónap fizetési státuszom, kaptam emailt, hogy lejárt, újra kell fizetni.
A fizetést megtettem, Neflix oldalon a Fizetési adatok kezelése alatt újra fizettem, pénzt levonta, az OTP fiók szerint, de továbbra se jó. Ez ma délben volt, azóta ez van. -
spiky03
veterán
A WIN app alatt ugye, ha kiteszem TV/projektorra akkor rendesen megy a FullHD meg az 5.1-es hang is? (nem kell a 4K meg Atmos, mert nincs olyan megjelnítóm, meg erősítőm
)
Csak azér kérdezem, hogy ha esetleg HTPC-re váltanék akkor menne-e minden úgy, mint most a Firesticken? -
kmarci25
Topikgazda
válasz
tomko9710
üzenetére
Ez eléggé szürkezóna. Nem világos, amit találni erről a Netflix oldalán. Nem tudom mi figyeli, de nekem az volt a benyomásom, hogy az aktiválás során jeleznie kellett volna, hogy az országod és a kártya kibocsátási helye eltér. Nyilván használni fogod, és egyébként az is elképzelhető, hogy ajándékként kapsz más "honosságú" kártyát, úgyhogy nyilván tiltani nem érdemes, de ahogy EAGLE is írja, a régiósítás esetedben lehetséges, hogy török lesz.
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Nekem nagyon drága lett a netflix sajnos és vásároltam egy török ajándék kártyát mert ott olcsóbb a netflix. Aktiváltam és működik is.
A kérdésem az lenne hogy lehet e ennek valami hátulütője, hogy török előfizetést használok Magyarországról?
-
Kiskutya
veterán
Az utóbbi időben látott netflixes filmekhez képest kellemes csalódás a beugrottam című film.
-
ScomComputer
veterán
- közben meglett az info...
-
woodworm
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mármint az anime élőszereplős feldolgozása. Az animék pedig pont nem elérhetőek már, a film kapcsán vettem észre, hogy eltűntek a kínálatból.
-
Pro Koryak
addikt
Felkerült a Full Metal Alchemist japán animációs film. Aki bírja az ilyet.
-
zseko
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eleinte kedveltem a Marvelt, de egyre inkább a (számomra) vicc kategóriába ment át. A legtöbbet, de legfőképp az első részeket (pl. Vasember, Thor, Bosszúállók) bármikor újra tudom nézni, de az Infinity War és az Endgame számomra (ismétlem, számomra) moslék. Annyira, hogy nem csak képtelen vagyok újranézni, hanem nem is vagyok hajlandó. 🤷♂️ Persze meg fogom nézni az újakat is, de annyira együgyű meg kiszámítható az egész*, hogy semmi elvárástól is kevesebbel ülök majd le eléjük.
(* de ez igaz szinte a mostani egész Hollywood-i filmiparra is, így elkezdtem inkább más nemzetek filmjeit és sorozatait nézni, és sok (számomra) szórakoztatóbb, és jobb történetet találtam).A Trónok Harcát is elkezdtem, de az se kötött le, érdektelen - inkább elolvastam könyvben
. -
Bennyboy
őstag
Én is kezdem azt érezni, h lassan nem éri meg előfizetni. Nagyon kevés a jó film, sorozat számomra. Amiben sztem erős az az ismeretterjesztő műsorok. Most is az office-t nézem kb 20adjára de ezért meg kár fizetni. Persze vannak húzónevek mint a stranger things meg a love death and robots de azokra meg éveket kell várni. Az elmentett kedvencekből (van vagy 50) meg nagyon nehezen veszem rá magamat, h megnézzek vmit mert már vagy láttam vagy nem annyira jó, h időt áldozzak rá. Kicsit össze kéne magát szedni, mert ezért az árért már nem éri meg a szolgáltató nekem.
-
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezek nem tudományos- fantasztikus filmek. Nincs bennük semmi tudomány. Fantasy filmek.
-
Chris0321
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ezek filmek. Mégis, hogy alapuljon neked valós eseményen egy Marvel film mikor a szereplői kitaláltak? Fizikai képtelenséget vársz el tőlük. Minden film sablonra készül, akármelyiket nézed. Viszont csak ezektől vársz el lehetetlent, mert neked nem tetszik. Így jártál. El kell fogadni, hogy vannak emberek mint pl. én akik élvezik ezeket a filmeket, én sem kötök bele te milyen mesét nézel.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Filmet nem azért néz az ember hogy a valóságot tükrözze. Sok valós események alapján készült filmet nézek néztem én is de pl alien, predator, sw, trónok harca stb filmek sorozatok sokkal jobban szórakoztatnak. Én pl szeretem a zombis filmeket is amiből szintén lehet számomra jót vagy nézhetetlent csinálni mint pl a legutobbi resident evil sorozat na azon szenvedtem annyira gáz...
-
poci76
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Mi alázás" => "gerjedsz", "akkor nem csodálom", "hűbemaxon", "Van, akinek ennél több kell", "baromságokat", "Lehetetlen baromságok"
Ez az alázás, amikor azt mondod valainek, hogy baromság, amit szeret, és értéktelennek nyilvánítod, amit ő szeret, szemben az általad kedvelt dologgal, bármi is az, ami szerinted értékes. Akkor lett volna korrekt a véleményed, ha azt írtad volna, hogy neked nem tetszik. Tartsd tiszteletben a másik ízlését.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Uhh, csak most vettem észre hogy a Netflix ON-Topikban vagyunk. Pls. aki válaszolna küldje inkább PM-ben vagy egy OFF Topikba. Thx és elnézést!
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem mese?
Hát akkor mi? Én is megnézem az épp aktuális Marvel filmet ha ahhoz van kedvem, de azon kívül hogy a konfliktusok, szereplők lehetnének valós eseményen alapulók is, az egész egy nagy mese az egész univerzummal, szereplőkkel, tárgyakkal és minden mással. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De sokaknak pont ez a szórakozás, hogy nem realisztikus hanem fantázia történetet élnek át. Engem kevésbé kötnek le a krimik, gyilkos-nyomozós filmek. Inkább a scifi és a fantasy. Mások vagyunk ez teljesen normális. De én sem akarok meggyőzni senkit az ízlésemről.
De ettől függetlenül nagyon sok nem scifi/fantasy filmet-sorozatot nézek - így jól be tudom határolni azt ami érdekel és könnyebben alkotok véleményt mások felé
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Felesleges ennyire szélsőségesen megnyilatkoznod. Szerintem nem mese és nem lehetetlen baromság.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mesét úgy értem rájuk, hogy a realitást, valóságot kellően nélkülözik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem annyira mese. Én a zombi témakör kivételével a legtöbb filmes stílust kedvelem. Amikor ilyen könnyedebb, látványosabb, kevésbé gondolkodó szórakozásra vágyok, tökéletesen megfelel számomra.
-
Pro Koryak
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
modflow
üzenetére
Aki képregény adaptációkat néz az nem várhat el sok meglepetést, lévén ezek a történetek már rajzolva megtörténtek. De nem mindegy milyen minőségben és formában kerülnek vászonra. Az én igényességem nem áll meg ott, hogy csak ezt vagy csak azt nézek. De ha képregény adaptációt akarok akkor nekem a MARVEL a legjobb. 2-3 évente megnézem az épp aktuális teljes kínálatot.
Azt nem igazán értem, hogy a Trónok Harcát hogyan bélyegezted meg, ha nem is láttad
-
poci76
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elég szánalmas, amikor valaki a saját ízlését másoké fölött valónak tartja, és abban leli örömét, hogy másokat aláz.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem nagy szám az hbo sem nem azt írtam hogy hű de fasza. Egyszerűen a stranger things óta nem láttam normális sorozatot amit végig is nézek a netflixen. Amúgy az hbo-n még tudom ajánlani a fehér lótuszt más kategória mit a sárkányok de lekötött az is.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Kiskutya
üzenetére
Ha az ilyen mesefilmekre/sorozatokra gerjedsz, akkor nem csodálom, ha a NF sorozatok nem kötnek le
Amúgy hűbemaxon hány filmet, sorozatot nézel a Sákkányházon kívül, amire azt tudod mondani nagyon jó, remek, kimagasló, hűdef.sza ... stb?#11639 l.skywalker
viszont mindegyik mesefilm. Van, akinek ennél több kell, hogy szórakozzon, lekösse, értelmét lássa, hogy megnézze. Pl. én sem kedvelem a Marvel, DC, GOT fantasy baromságokat.
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most komolyan kérdezem, hogy miért?
A Marvelt kérdezem, mert a GoT-ot nem láttam, bár tényleg megpróbáltam, elkezdtem, néztem, de egyáltalán nem kötött le, így kukáztam is.A Marvel-t viszont ismerem.
Az egész a mindenek eredetére vezethető vissza, hisz amióta világ a világ, úgy épül fel egy sztori, hogy:
- bevezetés, tengi-lengi
- konfliktus
- bonyodalom
- elindul a jó
- jó harcol a rosszal
- rossz győzedelmeskedni látszik
- jön valami "csoda" és a jó felülkerekedik kilátástalan helyzete ellenére
- jó győzedelmeskedik
- mindenki él boldogan, amíg boldogtalan nem leszNa ebben kell cserélgetni a hőst és a gonoszt és kész a film.
De vegyük a Különválás-t.
Itt:
- bevezetés, tengi-lengi
- konfliktus
- bonyodalom
- aztán: wtf???
- és azon kapom magam, hogy vége a résznek, évadnak, és azt mondom, bakker, ez igen, micsoda fordulat, nem gondoltam volna, ez pazar volt. Vajon hogyan folytatódik majd? -
Kiskutya
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Kategórián belül nagyon jól sikerült és nekem nem érződik a bőr lehúzás az első rész alapján. Később még változhat a véleményem. Azért remélem hogy össze szedi magát a netflix mert az utóbbi időben eléggé gyenge lett a színvonal! Amibe belekezdek vagy elalszom vagy kikapcsolom és hagyom a fenébe.
-
modflow
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Nem tudom hová fajul ez a világ, de engem totál hidegen hagy a Marvel, DC, tököm tudja milyen univerzum 1545. filmje, de ugyanúgy nem izgat a trónok harca, sem annak bármilyen torzszüleménye, megerőszakolása, előzménye, előzményének előzménye, sőt utóda sem.
Elszomorító, hogy egy árva szikrája sincs az egyediségnek, az új ötleteknek.Ilyen téren inkább az Apple TV-re figyeljen, a Severance, Servat, stb., de főleg előbbi durván egyedi, jó ötlettel teli.
-
Kiskutya
veterán
Remélem a netflix figyeli a konkurenciát a sárkányok háza most megint magasra tette a lécet!
-
pethYeti
addikt
Better Call utolsó része mikor kerülhet fel?
-
modflow
veterán
Elindítom a Nappali műszakot, erre az erősítő azt írja: Atmos.
Mondom mi a francért vált át állandóan angolra?
Erre látom, hogy magyar Atmos!
Dikk, ilyen is van?!
-
persil
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Meg kell nezni angolul. 🤷
-
freeknight
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Én is megnézem angolul, de megértem teljesen, aki hiányolja. Nekem már az is macera, hogy átállítsam angolra a felületet, pláne hogy még ilyenekkel szórakozzak. Tehát teljesen átérzem. Nem azért fizeti az ember a nem kevés havidíjat, hogy még neki kelljen hegeszteni alá feliratot, főleg egy igazi húzónév sorozat alá.
Bár gondolom fordítót is annyira találni mint pl burkolót, pláne azért az éhbérért amit a Netflix kifizet. -
törölt tag
válasz
modflow
üzenetére
Nem megszűnik összeolvad. Ezt mondjuk lehetett már fejteni, amikor megjelent a cikk a két cég közötti egybeolvadásról, felvásárlásról... 1-2 éve volt talán erről hír.
Kicsit más téma, ma hallgattam a rádiót, és arról témáztak benne, hogy csökken elég komoly számra a felhasználó bázis, a megélhetési költségek emelkedése kapcsán világ szinten.... a streaming szolgáltatoknál, lehet ez is egy ok a nadrágszíj meghúzására...
Míg a covid az kedvezett az ilyen cégeknek, a jelenlegi helyzet vesztesei (?) lehetnek...
-
ScomComputer
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Erről beszélek,ha annyira fontos akár már kedden is nézhető... [link] ....
De ha nincs magyar másnap(kedd), akkor is van más nyelvű és bedobod egy deepl-be és lefordítja..nem nagy dolog és elég jól is fordít,érthető..persze ez akkor opció, ha nem megy az angol...én kedden megnézem angolul,aztán ha van felírat akkor úgy is..de nekem nem gond..
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Hiába várok péntek estig, ha nincs felirat.
-
ScomComputer
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jól írod...az okosabb már kedden nézte felirattal, a loser meg vár péntek estig...
-
LendvaiFeri1
veterán
Jó nagy bohócok, péntek délután még nincs fent magyar felirattal az a rész, ami hétfőn este jelent meg. Kabaré.
-
válasz
modflow
üzenetére
Ez olyan, mint az élethossszig tartó garancia - csak nem a te élethosszodig, hanem a szolgáltató/kivitelező cég élethosszáig tart. Ezzel szívták be sokan pl az új lakások vásárlásánál.
Hiába építi ugyanaz az arc a melletted álló tömböt, ha tiédet az AngelBau2021 KFT(felszámolás alatt) építette, a szomszédot, meg az AngelBau2022 KFT... -
modflow
veterán
Most olvasom, hogy megszűnik az HBO Max.
Mekkora ötlet volt ez az "hbo max örök kedvezmény"
😅😂 -
Pro Koryak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
A lejátszónak mi köze a tévé típusához???
Ezt kérdeztem:
"Milyen tv + milyen képmód/képbeállítások, élesség, zajcsökkentés...stb be vannak kapcsolva?"Magyarul milyen tévén = televízión nézed és azon mik a képbeállítások?
+ lehet egy csomó más probléma, akkor nem írom le, innentől kezdve old meg egyedül.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nálam is van mindkettő, a Netflix jobb képet tud, mint az HBO Max. Régebben volt olyan hiba, hogy az eszköz hiába tudott volna 4k-t, a Netflix app úgy gondolta, hogy az csak 720p képes, és nem adott jobb jelet. De nem hiszem, hogy egy Apple TV-nél ez előállna. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld ki a TV-d Netflix appját, hogy az mit tud.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Bocsi, nem olvasol? Ott a link a lájátszóról.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Milyen tv + milyen képmód/képbeállítások, élesség, zajcsökkentés...stb be vannak kapcsolva?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Netflix fiókban a minőségnél mi van beállítva ill. melyik csomagod van?
-
Mezga Aladár
veterán
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Leírásában mi van? Tudja a Netflix a 4k-t vagy olyan mintha tableten, telefonon néznéd azaz csak max. HD felbontást tud az app?
-
F-ECT$
titán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
A tévéden van esetleg natív Netflix app? Azzal próbáltad? Más 4k tartalom is ilyen?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem lesz jobb sajnos az a film a "szebb képtől" ...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nézd 4k-s tévén, és ne böngészőben.
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok.
Tegnap néztem 'a szürke ember" című filmet.
A minősége tergédia, az xvid korszakot idézi, kockás max 720 felbontás.
Gigabites net, speedtest app szerint 600 Mb/s fölött a letöltési sebesség. Apple tv a vas és gyári app.
Mi tudok csinálni a beletörődésen kívül hogy szebb képet kapjak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
.
Hát akkor mi? Én is megnézem az épp aktuális Marvel filmet ha ahhoz van kedvem, de azon kívül hogy a konfliktusok, szereplők lehetnének valós eseményen alapulók is, az egész egy nagy mese az egész univerzummal, szereplőkkel, tárgyakkal és minden mással.