- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker #11639 üzenetére
Most komolyan kérdezem, hogy miért?
A Marvelt kérdezem, mert a GoT-ot nem láttam, bár tényleg megpróbáltam, elkezdtem, néztem, de egyáltalán nem kötött le, így kukáztam is.A Marvel-t viszont ismerem.
Az egész a mindenek eredetére vezethető vissza, hisz amióta világ a világ, úgy épül fel egy sztori, hogy:
- bevezetés, tengi-lengi
- konfliktus
- bonyodalom
- elindul a jó
- jó harcol a rosszal
- rossz győzedelmeskedni látszik
- jön valami "csoda" és a jó felülkerekedik kilátástalan helyzete ellenére
- jó győzedelmeskedik
- mindenki él boldogan, amíg boldogtalan nem leszNa ebben kell cserélgetni a hőst és a gonoszt és kész a film.
De vegyük a Különválás-t.
Itt:
- bevezetés, tengi-lengi
- konfliktus
- bonyodalom
- aztán: wtf???
- és azon kapom magam, hogy vége a résznek, évadnak, és azt mondom, bakker, ez igen, micsoda fordulat, nem gondoltam volna, ez pazar volt. Vajon hogyan folytatódik majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest