Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Én azt várom mikor csap le valaki arra a lehetőségre, hogy egy közös platformot hozzon létre, amibe fel lehet venni minden streaming szolgátatásodat. Így amikor valamit keresel és nézni szeretnél, listázza hol/hogyan éred el.
Én pl. ahogy 8 boltba sem szeretek bejárni összeszedni a dolgokat 1-1 alkalommal. Apósomék viszont 4-5 szórólap alapján tervezgetnek mindig, végösszegben havi 2-3e Ft-ért -
l.skywalker
Topikgazda
Közérdekű: megnyitottam a Disney+ topikját!
Disney+ - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ránézek ezekre, köszi!

-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az HBO-nak is, mégis sokszor esik szó róla.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drenadar
veterán
és van primeon minőségi tartalom?
én azon gondolkozom, hogy a theboys 3.évada utána lemondom... nem mintha nagy összeg lenne -
zseko
veterán
válasz
tsilver
üzenetére
Egy éve fizettem elő 899-ért, azóta is ennyit fizetek

Teszteld le, rossz esetben mit veszíthetsz, egy pizza árát?
Lehet ez ilyen időről-időre visszatérő időszakos akció, mert mintha nekem is írta volna tavaly, hogy két hónap múlva több lesz, de azóta is ugyanannyit fizetek.
-
tsilver
aktív tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
"Amúgy az árakat nézve az összes streaming, ami jelenleg él, kedvezménnyel együtt így fest:
Prime Video 899 Ft"Sajnos a Prime video április 1-től 1890 Ft
-
F-ECT$
titán
A nép szolgája nálam nem elérhető, pedig végigment a sajtón is a hír, hogy az lesz. Később jön, vagy mi történt?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Most fizettem elő a Netflix-re, bár már korábban is tervben volt, de nemrég sikerült olyan TV-t és netet összehozni, hogy 4K/DoVi minőségben tudjak filmeket és sorozatokat nézni. Eddig nagyon bejön, 4.500 forintért szerintem nem vészes még a Prémium csomag ára sem, figyelembe véve, hogy mennyi minden van rajta, és milyen minőségben. Tegnap néztem meg például a Különösen Veszélyes Bűnözők (Red Notice) című filmet, amit ugyan korábban már láttam, viszont Dolby Vision minőségben valami brutál, ahogy kinézett a TV-n, szóval alighanem jó ideig maradok Netflix előfizető.
Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Ugyebár tegnap fizettem elő, a profilom szerint április 29-én kerül sor a következő havidíj fizetésére, ám nekem az lenne jó, ha minden hónap 15-én vonnák le, nem sokkal azt követően, hogy rámegy a fizetés a számlámra. Amit nem értek, hogy ugyebár most én április 29-ig kifizettem a havidíjat, mégis, ha módosítani akarom a befizetési dátumot, akkor részösszeget akar levonni (gondolom, a 29. és 15. közé eső időszakot, de lehet, hogy tévedek, az összeg alapján fél havi díj körül van).
Ez most hogy is van? Eleve ki van fizetve hónap végéig, akkor miért akar részösszeget vonni? Vagy esetleg arról van szó, hogy még áprilisban nem fog vonni - mivel már ki van fizetve a hónap -, hanem csak májusban, viszont akkor már 15-én, és ezt a köztes időszakot vonják le ilyenkor előre?
Bocsi a kérdésért, de még nincs e téren tapasztalatom és nem látok erre vonatkozó információt. Szerintem az utóbbiról lehet szó, mert végülis miért tolnának ki az emberrel, hogy fél havi előfizetése menjen így a levesbe??? Ezért kérdezlek titeket, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben és akkor mi volt, vagy esetleg tudtok erre vonatkozóan információkkal szolgálni...
Köszi előre is.

-
Gsx-rr
veterán
a Max-ot Magyarorszagon kell regisztalnom a Magyar feliratu tartalmakert?
Pl a Prime-nal nem gond a karibi tegios regsiztraciom sot a Netflix-en is ami itt is elerheto annal van szinkron es felirat is
-
golyós
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem kérdeztem a véleményedet. Meccsre kimegyek de egyébként online is lehet nézni. Az összes többi fent van a neten
Arra használom amire akarom a tv-t ha megengeded.
#10968F-ECT$
Beragadt a lemondás
A csatornákat kikapcsolták, a Go maradt november óta, megy tovább a Max is.
Igen a legnagyobb csomag a legjobb, de olyan ritkán nézzük, hogy nem érdemes fenntartani. Ha van idő és energia 3 gyerek mellett nézni, akkor valami filmet nézünk. -
F-ECT$
titán
-
-
woodworm
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A készülékek száma nincs korlátozva. Az egyidejű stream lehet maximum 4db.
-
-
Joshi
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Azt is előírja, hogy ez az 1 előfizető kizárólag egy háztartásban használhatja?"
Igen, de pont ez a része nehezen megfogható dolog, ugyanis mobil eszközön bármilyen IP címről használható a szolgáltatás. Azt nem tudom, hogy milyen eszközei vannak a Netflixnek, hogy pl engem megvádoljon hogy én nem is a közös háztartásban élőkkel osztom meg a szolgáltatást. Főleg a bizonyítás kérdéses EU-ban. -
Pro Koryak
addikt
A Netflix nem csak azt írja elő:
1 előfizető = 4 fiók/5 készülék ?Azt is előírja, hogy ez az 1 előfizető kizárólag egy háztartásban használhatja?
Amúgy vannak elég emészthető sorozatok is:
Bitter daisies, Toy boy, Deadwind, Young Wallander, Bordertown, Fallet, Valhalla murders, Bodyguard, Unbelievable, The Chestnut Man, Il processo, Anxious people, Borgen ......
Esetleg:
Baztán trilógia, Aftermath, Anklaget, The trip ...Szerintem.
-
zseko
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Így is kell feliratozni, mert vannak olyan, engem érdeklő tartalmak, amihez nincs. A Max-al nem tudom mi a helyzet, de a GO-nál kellett jegyzetelni, mert pár hét után már dobta hogy hol tartottam... na meg azt is, hogy miket raktam listába későbbi megnézésre

És persze át sem mentette a Max-ba, mert minek, találjam ki, mit néztem és hol hagytam abba
Egyes tévékre 140-170-200W-os fogyasztást is látok kiírva, bár pontos értéket nem tudnék mondani hirtelen, ám emlékeim szerint ettől biztosan kevesebbet fogyaszt a pc-m. De most kíváncsi lettem, ha megtalálom a fogyasztásmérőmet akkor lemérem mennyi. -
F-ECT$
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ha csak a filmes streaminget adod össze az nem sok, de ott van még a Spotify / Apple Music / Tidal, a Youtube Premium (esetleg még ott külön csatronákra is lehetsz előfizető / támogató), a Playstation Plus / Xbox Game Pass, és van még pár kisebb lehetőség (Magellan Tv, Eurosport, Nfl Game Pass, stb).
Ezekhez fenn kell tartani egy internet előfizetést, mobil netet, általában csak nem mondod le a TV előfizetést sem. Szóval könnyedén el lehet jutni havi 20k környékére, ami éves szinten már negyed millió ft. Persze még ez se vészes, de ha a felét ki se használod, akkor érdemes átgondolni, hogy mit hagysz pörögni, és mi az amire csak időnként fizetsz elő. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ez igaz. 2-3 havonta... A Netflixre fél év alatt nem kerül fel 5 film vagy sorozat, ami érdekelne! Nemrég az Office került fel, aminek megörültem. A Prime Video ajánlata fair 899 Ft semmi! És ezen felül kapsz 3 PC-s játékot örökre valamint 4-5-t ha előfizető maradsz és saját gyártású filmjeire alap a 4K is.
Az HBO ilyen tartalommal és PC-s app nélkül elég halott, nagyot vártam és reméltem tőle és azért nem sajnálnám a havi 4490 Ft-ot (Netflix max ár), ha azt kapnánk, mint máshol.
És jön a Disney+ Fejből vágom mi lesz rajta.Amúgy az árakat nézve az összes streaming, ami jelenleg él, kedvezménnyel együtt így fest:
Netflix 3490 Ft
HBO Max 1590 Ft
Prime Video 899 Ft
összesen 5979 Ft
A Vodafone-nál jelenleg magáért a TV-ért több, mint 100 csatorna, valamennyi HD-ban, stb. 3500 Ft/hó. Ebből én nem nézek semmit, a lányunk dettó, a párom néz kb. 2-3 csatorna 5-6 műsorát. Plusz még beleveszük a mozit két főre néha napján szerintem fair ár, még egy átlag családnak is. Úgy értem az átlagember szürke hétköznapjait csupán havi 6000 Ft-tal kicsit ki lehet színezni vagy ki tud kapcsolni egy kicsit. -
Chris0321
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Lehetséges, én inkább havonta fizetem így azt nem szoktam nézni.
l.skywalker: Gondoltam később még emelkedhet, mivel ez nagyon olcsó ár és valamivel a normál ár alatt lesz.
F-ECT$: Én nem érzem így mivel havonta használom mindegyiket így nem éri meg lemondanom. Annak aki csak néha használja lehet, hogy jobb lenne lemondani és újra kötni ha megint nézni akar valamit, nem tudom mert ezt nehéz kiszámolni mivel nem lehet tudni, hogy egyébként mennyit használná per év.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Az Amazonon akik régebben fizettek elő azoknak 899 ft-ot kell fizetni havonta, úgy tudom most már 1900 ft körül. AHBO+-nál aki 31-éig előfizet annak állandó 33%-os kedvezmény lesz a havidíjból míg folyamatos az előfizetése. Mint más is írta, a Disney-nél pedig olcsóbb lesz ha éves előfizetést csinálsz, bár olyan mintha máshol is lenne. Az igaz, hogy a Netflix messze a legdrágább az egészből és még csak ennek előnyét sem nagyon látom.Jobb lenne ha nem most cseszegetnék az előfizetőket, mert engem se sok minden tart itt. Az Amazonon vannak Clarkson-ék, az kell. A Disney-n a szuperhősös sorozatok, az is kellene. A Netflix-et a Lucifer miatt fizettem elő, annak pedig sajna vége.
-
kmarci25
Topikgazda
Kérem, hogy az alternatív forrásból való beszerzést ne itt tárgyaljátok meg. Warez és mint ilyen tiltott a fórumon. A következő ilyen tartalmú hozzászólást törlöm.
KÖszönöm a megértést.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Tény és való, pont az általad felsorolt kényelmi indokok miatt (másik eszközön ugyanattól a másodperctől tudom folytatni, amit félbehagytam) álltam át erre én is.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én sem tervezek minden hónapban ugrálni, hanem 2-3 hó az egyiknél, és ha a másiknál összegyűlik annyi tartalom, ami miatt már érdemes átmenni, akkor átmegyek. Az előfizetés kb 5 kattintás, meg a lemondás is, és akkor nem kell torrentezni meg feliratozni. De ezt persze mindenki eldönti majd magának.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Mi augusztusban fizettünk elő a Netflixre. Én nem láttam benne fantáziát, mert az én meglátásom szerint gyorsan beszerezhető alternatív forrásokból az értékesebb(nek tartott) tartalom. Aztán karácsony után áttértem én is, egyre inkább eltolódott a streamnézés felé az én érdeklődésem is. De most, hogy x sorozat ennél a szolgáltatónál van, y a másiknál, stb. megoszlik 3-4-5 streaming szolgáltatóhoz az engem érdeklő tartalom, kezdek ismét azon agyalni, hogy lemondom a fenébe, és maradok a jól bevált letöltöm, megnézem és kész megoldásnál. Nem akarok energiát fektetni abba, hogy havonta cserélgessem az előfizetéseket, mert ezt én már úgy fogom fel, hogy számomra felesleges macera a dolog. Érthető, hogy minden szolgáltató maga felé akarja terelni az előfizetőket, de számomra nem fér bele, hogy mindegyiknél legyen előfizetésem egyszerre, az pedig, hogy azon "görcsöljek", hogy a havi előfizetés végére a sorozat végére érjek (mert jövő hónapban megyek a másikhoz), nem nagyon motivál. Sőt...
-
F-ECT$
titán
-
golyós
addikt
D+ 2490 ft/ hó
Biztos jó ötlet most a előfizetőket cseszegetni Netflixnél? -
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem, az központi, azt csak a kodiban tudod teljesen testreszabni, de a stick-re viszonylag egyszerű kodit telepíteni.
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Extra szívás alatt azt értem, amit YT kliens működésre bírásánál is kell művelni. Engedélyezni itt, engedélyezni ott, már a fene se emlékszik, aztán végül csak nem sikerült.
Köszi, akkor megnézem a stickeket! S pl. az Amazon Fire TV Netflix esetében normálisabban tudom állítani a felirat méretet?
-
toompa
őstag
Egyre több a cikk. Talán mégis meglépik a fizetős account megosztást:
[link] -
kmarci25
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Kérdés, hogy mit értesz extra szívás alatt. A kodit kell telepítened és a netflix addont hozzá. Nem bonyolult, de az igaz, hogy a kodit szokni kell, elsőre nem biztos, hogy minden kézre esik.
Out of the box megoldásnak ne rpi-t vegyél. Inkább amazon fire stick, vagy mi stick vagy mi box. Ezek mind jó alternatívák a tv saját rendszere helyett.
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Egy 7 éves Sony TV-n nézem, örülök, ha nem kell bekapcsolni emiatt a gépet. Próbáltam egyébként a Kodi-t régebben, de akkor még extra szívás volt a Netflix beállítása is. Vagy ez már változott, be van építve?
Még mondjuk egy RPi árát rááldoznám a TV felokosítására, ha azon megoldható. Meg amúgy kísérletező kedvű vagyok, de már szeretem tudni előre, hogy sikeres lesz-e az adott projekt :-) Esetleg van létező out-of-the-box megoldás, amit csak rákötök a TV-re, azt' megy minden?
Köszi!
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Dark Archon
üzenetére
Hivatalosan nincs. Kerülőmegoldásként kodi-t telepíthetsz, abban a netflix add-ont, és ott úgy állítod be a felirat ahogy nagyúri kedved tartja. Persze ez a tankkal verébre, de ha amúgy is használsz kodit, akkor megoldás. Milyen eszközön nézed egyébként?
-
Hali!
Nem tudja valaki, van valami hack arra, hogy a közepes meg a nagy felirat közt is legyen egy méret? Nem értem, miért tart még mindig itt a Netflix. A közepes egyszerűen kicsi, a nagy meg kitakarja a fél képernyőt. Hogy ez senkit nem zavar az egész világon, számomra érthetetlen.
-
tsilver
aktív tag
nektek csinál olyat az app, hogy feliratos filmeknél 4K HDR+, Samsung TV app minden feliratnál kivilágosodik a kép? (Raknarök)?
-
toompa
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Akkor itt egy frissebb:
[link]
Mit fog csinálni, ki tudja. Valószínűleg semmit. Az tény hogy már teszteli.
Gondolom osztanak-szoroznak hogy mivel mennyit buknak. -
Harbinger85
aktív tag
Neten is néztem, olvastam ezzel kapcsolatban hogy "komoly lépést tesz a Netflix", de 3 éves cikk volt. Csak mert olyat is olvastam már, hogy aki megoszt blokkolni fogják az előfizetését. Bár mint sokan írták már nem valószínű ,hogy ilyen hülye lenne a Netflix. Hisz több előfizetőt vesztene.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
nem lesz itt semmi lényeges változás... arra figyeljetek, hogy egyszerre csak 4 stream mehet egyszerre..(nem megadni a jelszót a fél osztálynak!!!

érdemes mindenkinek külön fiókot csinálni. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Értem.
Más. Itt is írták, neten is volt hír hogy a Netflix szabályozni, figyelni fogja ki osztja meg a fiókját- Lesz ennek hazánkban a közeljövőben foganatja vagy csak boszorkány üldözés?
A lányunk szeretné ha a legjobb barátnője is használná a Netflixet, a városban lakik és tuti mobilról nézné, és szerintem ritkán. -
fant0mi
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ha megnézed az ip címet, rájössz. Mindegyik a vodafoné, gazdálkodik azzal, ami van, kaptál egyet a merítésből.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hamár más is járt így, bár az én fiókom tuti nincs feltörve, de régebben érdekes hogy egyazon készülék Eger és Pest vagy ki tudja milyen - szerencsére magyar - város neve tűnt fel. Épp nézem most is:
LG DTV 2020 RTK K6Lp UHD TV Smart
TVEger (HU) - 176.63.7.249Last Used: 3/24/22, 11:53:38 AM GMT+1
Budapest (HU) - 176.63.7.191Last Used: 2/2/22, 9:26:12 AM GMT+1
Budapest (HU) - 176.63.22.251Last Used: 10/3/21, 4:47:29 PM GMT+1Ha jól nézem egyedül a LG okosTV-nknél ír ilyeneket, régebben meg azért mert párom volt hogy a Vodaboxról nézte. Két hónapja jelszót váltottam, mindenhol. Ki is léptettem előtte minden eszközt. Ja, és 1 hónapja Edge-re váltottam PC-n, innen irányítok úgyis mindent.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Floyd80
üzenetére
Ez volt tegnap/ma nekem is, kijelentkeztettem minden eszközt és jelszót váltottam. Ennél többet gondolom nem tehetünk... Azt hogy tudom megnézni mit néztek?
Közben megvan, a Shrek 2-t és a Peppa malacot nézték a retkek...
Chrome PC (Cadmium)Biobío régió (CL) - 181.160.108.180 Last Used: 2022. 03. 22. 22:24:44 GMT
Thomson TCL DTV 2K16 MT5655 EU Smart TVSantiago Metropolitan (CL) - 207.248.202.44Last Used: 2022. 03. 22. 0:46:15 GMT -
Debilon
addikt
Tavaly ősszel én is így jártam, csak nekem oroszra váltott szépen lassan, fokozatosan 😁
-
Floyd80
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Asszony e-mail címén megy a Netflix, ő rinyált délelőtt, hogy gyanús bejelentkezést észleltek. Amúgy pár napja szólt, hogy a chrome-ban egy oldal át akarta irányítani, mondtam neki, hogy ne 30-40 oldal legyen már nyitva egyszerre. Régebbi jelszavai egyszer kiszivárogtak, de azokat már rég nem használja, meg megváltoztatta. Még a Chrome bejelentkezéseit megnézem.
-
Floyd80
addikt
Csak érdekességként, tegnap úgy néz ki egy egész chilei családot, klánt kiszolgáltam. Még a menü is át lett spanyolra állítva.

DefaultWidevineAndroidPhone Maule régió (CL) - 186.175.95.145 Last Used: 2022. 03. 23. 2:30:55 GMT Tarapacá (CL) - 186.175.24.249 Last Used: 2022. 03. 23. 1:48:01 GMT
Santiago Metropolitan (CL) - 186.175.250.164 Last Used: 2022. 03. 23. 1:02:38 GMT
MStar PureTurnkey51 Express luck 2K Smart TV Los Lagos régió (CL) - 191.119.173.97 Last Used: 2022. 03. 22. 22:36:02 GMT
Android DefaultWidevineL3Phone Android Phone Biobío régió (CL) - 168.196.201.230 Last Used: 2022. 03. 22. 22:32:12 GMT
A Hancockot nézték spanyol felirattal.
-
sasa134
addikt
Netflix telefonos (androidos) appban csak nekem tűnt el a főképernyő tetejéről a 'Saját listám' és csúszott le teljesen alulra, tehát keresgélni kell?
Ez mégis miért jó?
-
ebayer
tag
válasz
modflow
üzenetére
Egyetértek veled. Nyilván ízlések és pofonok, de eleve az óriási kínálat (és a nagy számok törvénye) értelmében mindenki találhat magának érdekes tartalmat. Azért a többi szolgáltató jóval karcsúbb kínálattal rendelkezik.
Én minden héten találok néznivalót. Keresgélni kell.
-
modflow
veterán
Alice határországban, Sweet Home, Nyerd meg az életed, Mindannyian halottak vagyunk, Lupin, 81-es számú archívum, Stranger Things, stb. stb.
Rengeteg jó anyag van!!!Nem értek út néhány embert, nem kell előfizetni, ha nincs rajta semmi!
-
Mrdevil
addikt
Ozark, Witcher, stb....
-
zseko
veterán
Mindig elfelejtitek, hogy a saját kedvencetek nem a másik szája íze szerinti

Mellesleg a listából kettő meg se található Netflixen, az egyik pedig ráadásul HBO Max-os... és például engem se győzött meg egyik sem különösebben, hogy elkezdjem.
Az Altered Carbon és a Love, Death & Robots viszont valóban jó. -
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Peaky Blinders, Sons of Anarchy, Better Call Saul, Bloodline, Gomorra, ...
Van ott azért, csak meg kell találni 😃
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Harbinger85
üzenetére
ami még szerintem jó (ami hirtelen eszembe jut): Fekete tükör, Vikingek, Blacklist, Lucifer
-
Qtyii
aktív tag
válasz
ranlomadi
üzenetére
[link] kB ennyire 3 éve is ezzel riogattak
Szerintem azért kiszamolják ők hogy melyik éri meg nekik jobban. Nem véletlen a 4 felhasználói fiók
illetve most is van 5 eszköz korlátozás úgyhogy megoldott úgyhogy szerintem most sem nézheti akármennyi ember csak max 5
Ha ezt csökkentik akkor rosszabbul járnak szerintem azért nem léptek eddig még semmit... Szerintem nem is fognak mert akkor több elofizetest buknak mint nyernének
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én azon gondolkozom, hogy a theboys 3.évada utána lemondom... nem mintha nagy összeg lenne
Arra használom amire akarom a tv-t ha megengeded.

illetve most is van 5 eszköz korlátozás úgyhogy megoldott úgyhogy szerintem most sem nézheti akármennyi ember csak max 5