Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13600 üzenetére
Es ez kiemelten igaz a linux alapu kliensekre. Amig az Androidra van rendes fejlesztes, a firmwarebe csomagolt klienseknel jo ha van evente 1-2 frissites (amikor nagyon muszaj, pl. titkositasi kulcs csere vagy jelentos backend valtozasok okan).
-
sztanozs
veterán
válasz
nincsnév007 #13599 üzenetére
Igen, tobb jogdijas (nem Netflix altal keszitett) film es sorozat van (vagy legalabb is volt fent meg par eve), mint europaban (es fokent kozep-kelet europaban).
-
sztanozs
veterán
válasz
nincsnév007 #13593 üzenetére
Nem tudom hogy igy van-e meg, de cserebe a csomag is sokkal tartalmasabb odakint...
-
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13351 üzenetére
Ha nem fejlesztenenenek, akkor nem kellene 5-10 evente kidobnod az amugy problemamentesen mukodo cuccaidat...
-
sztanozs
veterán
Teganpelott a tevem tobbszor eljatszotta azt, hogy 'You seem to be using a VPN or proxy.'
Raadasul a sorozat amit nezni akartam csak a TV-n volt nezheto. Ugyanazon a halozaton logo PS5-on futo Netflix csak megjelenitette a sorozatot es csak "Notify" vagy valami hasonlo menuport volt elerheto. A sorozat reszeket nem lattam es elinditani sem tudtam...Barki tapasztalt ilyesmit?
-
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13223 üzenetére
Moonlighter (ios: iPhone 12, iPad Air 2)
-
sztanozs
veterán
Netflix jatekoknak ugye nincs topicja? Nem sikerul az egyiket mukodesre birni es eleg sok hasonlo visszajelzes van ra a store-ban mar... Lehet valamit csinalni azon kivul, hogy en is irok egy rossz ertekelest a jatekra?
-
sztanozs
veterán
válasz
kisselandras #13146 üzenetére
Mintha valami hianyozna valahonnan…
-
sztanozs
veterán
válasz
Pro Koryak #11994 üzenetére
a 10 dodo-n nem ugyanannyi az ado (0 es 9.5% kozott valtozik allamtol es varostol fuggoen), mint az afa magyarorszagon (27%)...
Lehet, hogy m.o.-on olcsobban akarnak adni, de az ado miatt biztos nem egyszeru. -
sztanozs
veterán
válasz
Darth_Revan #11945 üzenetére
Ha Standard elofizud van, akkor eddig szerencsetek volt.
-
sztanozs
veterán
válasz
headhunter #11832 üzenetére
Feleségem nézi - eddig még nem panaszkodott rá (igaz sokat nem beszélgettünk róla) - ja hogy nem az volt a kérdés innen ki nézi
-
sztanozs
veterán
Nekem a tévé lépett ki - valami olyasmit írt tegnap, hogy kezdhetem a próbahónapot, vagy valami ilyesmi...
-
sztanozs
veterán
válasz
modflow #11616 üzenetére
Ez olyan, mint az élethossszig tartó garancia - csak nem a te élethosszodig, hanem a szolgáltató/kivitelező cég élethosszáig tart. Ezzel szívták be sokan pl az új lakások vásárlásánál.
Hiába építi ugyanaz az arc a melletted álló tömböt, ha tiédet az AngelBau2021 KFT(felszámolás alatt) építette, a szomszédot, meg az AngelBau2022 KFT... -
sztanozs
veterán
válasz
Nirvatti #9441 üzenetére
1) havonta lehet változtatni a csomagokon, ha feljebb léptél, akkor a hónap végén a drágábbat fogja kiszámlázni és utána él a magasabb egy hónapig. Ha időközben visszaváltasz, akkor a hónap végéig él a magasabb.
2) passz
3) Nem rémlik, hogy volna lehetőség törölni a kártyát - érdemes eldobhatóval regisztrálni, de elképzelhető hogy a cég időnként ellenőrzi a kártyát (0 Ft-os terheléssel). -
sztanozs
veterán
Nem tudom hogy működik a technológia, 2019-ben volt a CES-en egy megoldás, lehet azt vezetik be:
https://forbes.hu/uzlet/egy-brit-ceg-megalkotta-a-netflix-potyazok-remalmat-ami-leszamol-a-baratokkal-megosztott-felhasznaloi-fiokokkal/ -
sztanozs
veterán
Erre írtam, hogy ha a négyes 4K előfizetésből lesz csupán két SD lesz, már akkor is jól jár a cég...
Ahogy elkezdik majd cseszegetni az előfizetőket - pl. nem indul el a film valami rejtélyes hibaüzenet miatt, ha valaki másik országból/szolgáltatótól/régióból/akármi már futtat egy filmet -, úgy fognak a felhasználók szépen vagy elpárologni vagy (valószínűbben) újabb szerződéseket kötni. -
sztanozs
veterán
válasz
Pro Koryak #9421 üzenetére
Azért csinálja mert:
1) ez van a felhasználói szerződésben
2) technikailag is megteheti -
sztanozs
veterán
válasz
Pro Koryak #9414 üzenetére
10-en sose tudják egyszerre használni a fiókot, max 5-en (4 sima + 1 Kids acc).
-
sztanozs
veterán
válasz
honda23 #8200 üzenetére
Buffering probléma lehet inkább. Próbálj meg egy factory reset-et és újratelepíteni a netflix appot. Reddit-en találtam hasonló problémákat, sajnos megoldást nem találtak (vagy nem írtak rá) - vsz a tévé minimális memóriával van felszerelve (vagy elcseszett minimális network buffering van beállítva).
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz
Vismajor01 #7674 üzenetére
Mondjuk ez nem Netflix sajátosság.
Nem nézek sokat tévét, de pont odakapcsoltam valami nyomozós (CSIS vagy valami ilyesmi) sorozatra és nagyban ecsetelték, hogy a vécéből indult ki a tűz... mi a f*?
Végén kiderült, hogy a closet-et fordította az értelmese vécének (ott gyulladt ki a konnektor a ruhák alatt). -
sztanozs
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #7441 üzenetére
igen*4
-
sztanozs
veterán
válasz
Mezga Aladár #7413 üzenetére
Talán még a nem-androidos Sony-kon is van mind a kettő (én csak a netflix-et használom, az biztos van).
-
-
sztanozs
veterán
válasz
bmakszim #6332 üzenetére
Azért világosabb, mert LCD kijelződ van (nem OLED) és a nagy kontraszt miatt (sötét képen világos szöveg) meg kell emelni a háttérvilágítás szintjét. Ilyenkor "átvilágít" az erősebb háttérvilágítás a sötétebb pixeleken, illetve változhat a színhőmérséklet is: a háttérvilágításnak fix színhőmérséklete van és a pixelek ennek kikorrigálásával állítják be a kívánt színhőmérsékletet (nagyobb fényerő másféle beállításokat igényelne, de ezt nem tudja pontosan kiszámítani a kijelző processzora).
-
sztanozs
veterán
A ma használt tévék jelentős része talán még nem úgy smart. Persze egy androidos tévénél lehet probléma a menet közbeni lelövésnél, ha épp cache kiírásnál megy el az áram (bár nem szabadna legyen, mert a cache integritást is figyelnie kell elinduláskor), egy sima linuxos változatnál minden a memóriából fut és semmit nem is ír vissza a flashre, csak amikor épp a menüben azt a beállítást nyomkodod. Persze flashelés közben behalhat, ha akkor megy el az áram, de ezen még a factory reset segít (mind a linuxos, mint az androidos készülékek esetén). Egyedül a FW update jelent kockázatot (azoknál a gépeknél, ahol nincs dual flash ennek kivédésére).
-
sztanozs
veterán
Kihúzni megéri megpróbálni. Az én Sony tévémen (nem androidos) rendszeresen csinálja, hogy reggelre nem indul el rajta a Netflix, ilyenkor ha várok általában feldobj egy NW-valamiszám hibaüzentet 60 mp után. Ekkor Exit és újraindítva már megy. Ha nem dobja fel a hibaüzenetet (vagy valamiért kifagy), akkor kihúzom a tévét és pár perc múlva bekapcsolva már minden okés.
-
sztanozs
veterán
passz - ökölszabályként kb annyi, hogy ha csak foglalás típusú a tranzakció, akkor módosítható (némely esetben felfelé is), ha terhelés - legtöbb pos fizetés -, akkor az már nem módosítható.
Ahogy olvasom a MasterCard kártyák esetében elég körülbelüli értékre belőni a pre-authorizációt, viszont a Maestro kártyáknál a preauth a maximális értéket jelenti (a tényleges terhelés nem lehet ennél nagyobb). -
sztanozs
veterán
Tegnap este ránéztem a Netflixre, és minimális sávszélességre korlátozták a 4K-t. Erre a tartományra ezek szerint nem nem az eredetileg bejelentett 25%-al (16->12 Mbps) csökkentenek, hanem 50%-al: 7.5/8 Mbps-al jönnek a cuccok codec-től függően.
Viszont a 4K-t, 1440p-t és fullHD-t nem szüntették meg.
-
sztanozs
veterán
válasz
#15490560 #6059 üzenetére
Konkrétan semmit nem csináltak. Mi ez a sírás? Minden ugyanúgy megy, mint eddig - csak odadörgölőztek egy kicsit a politikusokhoz.
Annyi lesz a 25%-os csökkentés, hogy nem lesz 16Mbps-os 4K elérhető, csak a 12K-s (a 16K-t eddig sem tudta minden eszköz kihasználni)...Lásd: [link] - ennyi a nagy varázslat...
-
sztanozs
veterán
válasz
Sanyi.mTs #5771 üzenetére
A szülői felügyelet szintjét nem kell állítgatni, ha a profilt beállítod.
Az arra jó, ha beállítod a profile-t pl. 13+-ra , de szülői felügyeletet tesztel 7+-ra, így tudják keresni a 13+-os filmeket is, de megnézni csak akkor tudják, ha engedélyezed (PIN).(#5772) atala - mobilon ránéztem, nekem simán elindult
-
sztanozs
veterán
válasz
szaboi6512 #5405 üzenetére
Nem a fiókodat törte fel, hanem ugyanazt a jelszót használod máshol is (a jelszavadat tudták meg egy másik feltört oldalról). Nézd meg ezen az oldalon a felhasználónevedet - ha megtaláltad, változtass jelszót azokon az oldalakon ahol azonos felhasználónévvel és jelszóval vagy fent: https://haveibeenpwned.com/
De látom már többen is írták, csak write only üzemmódban vagyok...
-
sztanozs
veterán
válasz
l.skywalker #5355 üzenetére
Legbiztosabb, ha megnézed az egyik teszt videót, ott ki is írja az aktuális felbontást és bitrátát. TEST PATTERNS névre hallgat.
-
sztanozs
veterán
válasz
Franky2Ster #4345 üzenetére
Feleségemnek nagyon bejön.
-
sztanozs
veterán
válasz
Vismajor01 #4212 üzenetére
-
sztanozs
veterán
válasz
#20749568 #4153 üzenetére
Nem tudtam kihagyni az Eredeti Nyelv-re
-
sztanozs
veterán
válasz
Vismajor01 #4132 üzenetére
Ha a tévéd/eszközöd nem tudja, akkor nézd meg a Test Patterns műsort, ott fent kiírja az aktuális felbontást és a bitrátát. Az előző előtti hozzászólásomban ott van két minta kép.
-
sztanozs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest