- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
newmoonlight #11091 üzenetére
A The Utah Cabin Murders-t elkezdtem nézni hétvégén, de 11 perc után befejeztem. Szeretem a horrorfilmeket, láttam sok gagyit is, de ez eléggé a legalja kategória volt (a 11 perc alapján). Reálisnak tűnik az a 2,8-as értékelés.
Kérdés: hogyan tudjátok követni, hogy milyen műsorokat néztetek már meg? Jó lenne egy olyan funkció, hogy pl. a borítóképen lenne egy szemecske. Jelenleg én mindent értékelek, ezzel jelölöm, hogy láttam (vagy elkezdtem nézni, de félbehagytam). -
ebayer
tag
válasz
gulupeti #11085 üzenetére
Teljesen bevált szokás más streaming szolgáltatóknál is, hogy a nagy húzónevű sorozatok részei hetente kerülnek fel. Nekem pl. van Disney+ előfizetésem is és a The Moon Knight új része minden hét szerdán kerül fel. De ilyen lesz az Obi-Wan Kenobi sorozat, vagy júniustól a Ms. Marvel. És még sorolhatnám. Szóval ebből a szempontból a Netflix még igen csak visszafogott.
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Pro Koryak #11092 üzenetére
Javaslat esetleg?
-
l.skywalker
Topikgazda
A Warez említés szintjén tiltott. Köszi!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
newmoonlight #11091 üzenetére
Nézzél sorozatokat, azok sokkal jobbak, filmeknél esetleg ne az amcsi mainstream felhozatalt böngészd!
-
newmoonlight
senior tag
Múlt héten ugyebár hosszú hétvége. Mindenki otthon, a TV előtt...
Na mondom, biztos kitesz magáért a Netflix. Hát kitett. (Alább a filmek, ill. az IMDb-pontszámuk.)The Utah Cabin Murders: 2,8
The Curse of Halloween Jack: 2,9
Vals: 4,9
Choose or Die: 4,8
Simon: 3,7
Robert... (gyilkos bábu sorozat): kb. 2,5-3Ennyit a Netflix-ről. Sz.pjanak lovat!
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #11089 üzenetére
Nálam is lesz, ami érdekel, Cobra Kai, 81-es számú Archívum meg egy-két sorozat.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
gulupeti
senior tag
válasz
30z.Samu #11087 üzenetére
Túl sokat én sem Netflixeztem az elmúlt 2 hónapban, épp tegnap néztem vissza a profilomban, egy félbehagyott sorozat, néhány félbehagyott film, néhány befejezett és ennyi.
Elindítom, pörgetem, hogy mit is nézzek, utánaolvasok kicsit és már ez megerősít abban, hogy az a bizonyos tartalom fogyasztásra alkalmatlan, így végül nem is nézek semmit.Nem egyszer jártam már így, hogy a tévézésre szánható idő ezzel ment el. Azért meg csak, hogy valamit nézzen az ember, mindegy mit alapon, szerintem kár időt pazarolni, de tudom, hogy valakinek jó így is, én nem tartozom ebbe a halmazba.
-
lemmy9
őstag
Amúgy szvsz nem sok értelme van a 4K előfizunak, mert eleve alacsony bitrátájú, és fene tudja milyen SD/HD anyagból felkonvertált a tartalom.
Ezt egy 4K-s tévé is megcsinálja a Netflix helyett. -
gulupeti
senior tag
Better Call Saul 6. évad részenként kerül fel..
Csodálatos.
Netflix néhány dolgával kapcsolatban azt érzem, hogy saját maga alatt vágja a fát, ez is az egyik olyan, pont a varázsát veszti el az egész. Nézd részenként, hetente, mint a tévében.
Vagy, hogy szerintük 100 millió néző teljesen ingyen nézi a szolgáltatástés tiltani fogják a jelszómegosztást. Nem tudom, hogy miért gondolják azt, hogy ez a 100 millió állítólagos ingyen néző mind elő fog fizetni külön a szolgáltatásra? Ha ezt bevezetik, akkor lesz csak visszaesés igazán az előfizetők számában.
Ha ténylegesen csak egyedül nézem a szolgáltatást vagy még egy eszközön nézik a háztartásban, de 4k-ban szeretném, akkor is vegyem meg a legnagyobb csomagot. Szerintem ez sem oké, más streaming szolgáltatóknál ez nincs így, ha jól tudom. Viszont ha már 4k csomagra fizettem elő, akkor, ergo szeretném a minőséget (ami mint tudjuk sokszor akkor sem működik, ha 500 mbites net van alápakolva), akkor a nem saját gyártású tartalmakat miért csak HD-ban tudom nézni? Nem a 4k csomagra fizettem elő? -
freeknight
őstag
válasz
radi8tor #11082 üzenetére
Ezt a reklámos dolgot szerintem még a netflix sem tudja, hogy fog működni
Amit én az eddigi nyilatkozatokból leszűrtem, az nagyjából az, amit te, hogy lesz egy olcsóbb (lehet, hogy ingyenes) csomag reklámokkal. Ez is lenne az ésszerű, az eddig full reklámmentes, nem kevés pénzt leperkáló felhasználókat, akik legnagyobbrészt pont a 15 percenként 10 perces reklámblokkokkal megszakított kertévékről menekültek ide, elég kétségbeesett lépés lenne reklámokkal bombázni, kb abban a pillanatban húzhatnák is le a rolót. Aztán majd lehet, hogy meglepődünk -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freeknight #11081 üzenetére
Köszi, sejtettem hogy így van, de jobb a békesség.
És gondolom a tegnap bejelentett reklámos verzió nem érinti a Standard csomagot, az majd valami új olcsóbb csomagban lesz? -
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Mától én is...
Standard csomag esetén a két személy az jelentheti azt, hogy
1. személy mobil app és böngésző (persze nem egy időben).
2. személy meg TV-n.
Jól értem? -
blg
senior tag
válasz
ScomComputer #11076 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz
MikeWazowski #11074 üzenetére
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ScomComputer #11072 üzenetére
Bocsánat, köszönöm szépen!
-
blg
senior tag
Amúgy a Better Call Saul 6. évadja már fölkerült tegnap, csak nincs hozzá magyar felirat, ezért a magyar nyelvre állított profilnál nem látszik, de angolra állított profillal látszik.
-
ScomComputer
veterán
válasz
MikeWazowski #11071 üzenetére
Egy kicsit se tudsz visszaolvasni mi... #11062...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mikor lesz elérhető a better call Soul hatodik, utolsó évada a Netflixen? Eddig írta, hogy premier ápr. 20. talán, de már nem is írja... -
F-ECT$
titán
válasz
szaki04 #11044 üzenetére
Reklámok: szerintem ha már fizetsz valamiért, akkor nem akarsz reklámokat nézni. A Netflix drága, kell egy olcsóbb csomag, de hogy ezt így kell-e megoldani, azt majd az idő megválaszolja.
Jelszó osztás pénzért: csak azért vagyok Netflix előfizető, mert a családban elosztjuk az árát. Egyikünk se használja ki annyira, hogy megérné a max csomagos árát (és mindenkinél 4k tv van, szóval csak az jöhet szóba). Ha ezen még emelnek, akkor vagy átmegyek időszakos előfizetőbe, vagy lemondom a francba, és megoldom máshogy azt a pár sorozat megnézést, ami éves szinten érdekel.
Hűséges konstrukció: előbb-utóbb szerintem a Netflix is próbálkozni fog vele, nem hiába működik ez máshol már évtizedek óta jól.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Roland8622 #11063 üzenetére
Nem sok értelmét látom átlagkeresethez viszonyítani az előfizetések díját. Oké, valamihez mérni kell, és mivel viszonylag kevés objektív adathoz lehet, jobb híján ezt választották, de mégsem gondolom, hogy ez valós képet adna. Erősen kétlem ugyanis, hogy a különböző társadalmi rétegekben egyenlően oszlana el az előfizetések száma, azaz a legjobban kereső 25% esetében valószínűleg sokkal magasabb az előfizetési arány, mint az alsó 25%-ban. De mindegy is, kattintásvadászatnak jó ez is.
Másrészt pedig: tudatos fogyasztóként semmi sem toltja meg, hogy váltogasd az előfizetéseket (oké, az HBO és az Amazon most pont a hűséggel próbálkozik, kérdés, hogy a többiek követik-e ezt a trendet), így be lehet lőni egy árszintre a havi költést, vagy legalábbis a keresethez való arányát, ugyanúgy, ahogy pl. kajából sem veszel meg olyat, amint nem fogsz elfogyasztani. -
Joshi
titán
válasz
Roland8622 #11063 üzenetére
Ez a cikk eléggé szélsőségesen számolja ki a budget. Elég ha csak annyit mondok, hogy menj el fogorvoshoz Németországba, vagy bérelj egy lakást. Vagy ülj be vacsira egy étterembe stb.
-
Roland8622
aktív tag
Kis kiszámoló
-
toompa
őstag
válasz
ScomComputer #11049 üzenetére
Köszi! A szünetet megértem. De hetente egy rész?
Pont ezt szerettem itt, ledarálni egyben.
Szuper. -
woodworm
veterán
válasz
kmarci25 #11052 üzenetére
Köszi szépen, ez szomorú!
(#11058) l.skywalker
Bevallom két háztartásban használjuk az előfizetést, ennek egyetlen oka van: a legmagasabb csomaghoz kötött uhd minőség. Ha elérhető lenne a mostani középső csomagban is, simán előfizetnénk külön-külön, de ezt a további drágítást kimondottan baszogatásnak fogom fel és 100%, hogy az előfizetés rotálók közzé fogok tartozni. -
l.skywalker
Topikgazda
-
pn4hvq
senior tag
válasz
l.skywalker #11053 üzenetére
Nem vagyok gazdasági szakember, csak a saját fejemmel gondolkozom: egyre több konkurens streaming szolgáltató jelent/jelenik meg, amiknek az ára fele, harmada a Netflix legnagyobb csomagjának (azért veszem ezt alapul, mert erre van előfizetésem), a tartalom ezeken is érdekesnek tűnik. Hangosan gondolkozva, a Netflix felé intézve: milyen indokkal szeretnének engem megtartani az előfizetőik között? Azzal, hogy az eddigi legdrágább streaming szolgáltatói díjon még emelnek kb. 700-800Ft-ot? Vagy azzal, hogy valóban rengeteg film, sorozat van a választékukban, de valljuk be őszintén, elég sok köztük a zs kategóriás mű. Mondom ezt úgy, hogy a saját megnézendő listámon van kb 40 tétel (film, sorozat), de tisztában vagyok azzal, hogy ezeknek kb. a felét fogom megnézni, mert menetközben kiderül, hogy nem felel meg az én elképzeléseimnek (tudom, ez egyéni szocprobléma, válogatós vagyok), ráadásul az erőltetett lmbtq vonal nálam negatívum...
Egyelőre marad még, de kezdem felvonni a szemöldökömet az összképen, ennek pedig előbb-utóbb a lemondás lesz a vége. -
Bear
aktív tag
válasz
Persze hogy csökken az előfizetők száma, hiszen kivonultak az orosz piacról.....
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Illetve olvastam arról is, hogy a hozzáférést megosztóknak is talán ajánlanak egy csökkentett díjat az előfizetésen felül és nem egyből szankcionálnak.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
golyós #11046 üzenetére
Éppen arról szólnak a hírek, hogy a Netflix 2022 Q1-ben 200ezer előfizetőt veszített - ez volt 10 éve az első időszak, hogy nem nőtt, hanem csökkent az előfizetőik száma - és a saját előrejelzéseik szerint Q2-ben további 2 millióval (!) fog csökkenni ez a szám, és emiatt gondolkoznak azon, hogy bevezetnek egy olcsóbb díjcsomagot, ami már a konkurenciával tud versenyezni - de cserébe reklámokkal lesz tele.
-
woodworm
veterán
válasz
kmarci25 #11045 üzenetére
Nem erre gondoltam. Az automatikus előzetes lejátszás szabályozása böngészés közben kapcsolgatja ki be a rövid bejátszásokat.
Böngészőben és az androidos appban, ha kijelölsz egy műsort, akkor jön egy felugró ablak, ebben tudod indítani, könyvjelzőzni, értékelni. A tévén be kell lépned az adatlapra ezekhez az opciókhoz, de mire mondjuk könyvjelzőzném későbbi megnézésre, addigra elindul a lejátszás és annak a leállításával kell foglalkoznom. -
30z.Samu
félisten
-
ScomComputer
veterán
válasz
toompa #11048 üzenetére
Hali..elvileg ma lesz MO-on....tegnap volt UK-ben,én megnéztem tegnap első 2 epizódot,nem tudtam várni...(letöltöttem)...
04.18. csak az AMC premier volt..
Most az első két epizódot tolják ki,utána hetente, majd az utolsó hat epizód egy kis szünet után júl.12-től folytatódik.. -
toompa
őstag
válasz
ScomComputer #11017 üzenetére
Üdv!
Ezzel mizu? Better Call Saul 6 évad. Nincs még fent. Elmúlt aprilis 18.
Türelmes vagyok, ha tudom meddig kell várni.
Valakinek valami info?
Köszönöm! -
kmarci25
Topikgazda
válasz
woodworm #11043 üzenetére
Igen, itt a leírás hozzá.
-
szaki04
senior tag
[link] Mégis lesz szigorítás...
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Samsung tv-n automatikusan elindul a lejátszás, ha belépek az adott műsor adatlapjára. Le lehet ezt valahogy tiltani?
-
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #10917 üzenetére
Tegnap este a nézd tovább menüben megint volt két sorozat amit eddig nem néztünk, Szívek szállodájából három rész végig volt streamelve, meg a Te cím sorozatból is egy rész, nem is hallottam még róla. A tevékenységek között nem látok idegen IP-t, eszközt, jelszó is a chileiek után meg lett változtatva.
A tegnapi logba volt 21 óra körüli Netflixezés, de nem használtuk akkor, csak 23 körül.
-
macy
addikt
Uraim, láttam itt pár hsz-t, miszerint nem megy a netflix a tv-n egyeseknél. Ugyanez lenne a gondom, a tv egy samsung ue50ru7402. Telefonról átküldve se működik, csak hang van. Találtatok már erre valami megoldást?
-
Luissimo
veterán
válasz
l.skywalker #11037 üzenetére
Ezekből semelyiket nem láttam, bár hallottam már róluk.abszolute.
Egyetlen részt sem az elsö évadból sem.Megkukkolom.
Érdemes? -
Roland8622
aktív tag
válasz
ebayer #11023 üzenetére
Köszi. Bepróbálom. Amúgy felettébb bosszantó, hogy magyar címet adnak rengeteg tartalomnak és közben meg eredeti nyelven érhető csak el. Engem nem zavar a felirat, de pl. ezzel szerintem el is lehetne választani egymástól a szinkronos és nem szinkronos filmeket.
Amin van kapja meg az adott ország nyelvén a filmcímet, amihez meg csak magyar felirat van legyen eredeti címmel. -
kmarci25
Topikgazda
1-2 elvétve, van magyar film is pl. a BÚÉK. De ez a Netflix topik, ezért is tettem off-ba a hsz-ed. Van amazon prime topik is.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Roland8622 #11024 üzenetére
Szerintem ezzel semmi gond nincs. A tudatosabb előfizetők úgyis lemondják egy időre, majd valószínűleg újra előfizetnek néhány hónapra. Ez más szolgáltatónál is igaz. Aki meg lusta, vagy nem érdekli, az akár kihasználatlanul is fizeti, mert nem érdekli, elfelejti stb. Úgy gondolom, hogy ez még az ártól sem függ, amíg nem beszélünk 10 ezrekről.
Egyébként ezt a hány kávé árát sosem értettem... Nemrég egy Office epizódban szerepelt, hogy nem drága az autó törlesztője, csak napi 12 kávé ára.
-
Luissimo
veterán
válasz
Roland8622 #11024 üzenetére
Napi 2 kávé(van ahol csak egy😃)
Tényleg sok?Igaz, majdnem ennyiért elöfizethetsz az Amazon Prime-ra.
Ott is van mit nézni -
Roland8622
aktív tag
A hónap végén fogom lemondani. Sajnos 1-2 sorozat van ami előbukkan időnként és végig is nézem. Ill. még picit haragszom rájuk a Homeland miatt, hogy leszedték mielőtt befejeztem volna. Szerencsére "innen-onnan" megoldottam, hogy végig tudjam nézni.
Ez az 1-2 dollár lehet kint nem fogja érzékenyen érinteni az embereket, de itthon ez már közel 700Ft. Ami igaz, hogy egy mozijegy harmada, viszont itthon nem így működnek a pénzügyi dolgok.
Ja meg még az akciós árban lecsaptam az HBO MAX-ra. -
ebayer
tag
Aki még nem látta, annak ajánlani tudom a Gikszer (Glitch) című ausztrál sorozatot. 3 évad készült belőle (összesen 18 rész).
-
30z.Samu
félisten
válasz
ScomComputer #11021 üzenetére
Jó lesz, már várom.
-
lemmy9
őstag
válasz
ScomComputer #11019 üzenetére
Szvsz jobb mint a BB.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ScomComputer #11017 üzenetére
Egyedül ezt várom jelenleg.
-
ScomComputer
veterán
Na ez nagyon szuper....
-
modflow
veterán
Az "Üdvözöl az éden" 2022.04.1-én indult, de nálam nem elérhető. Valakinél megy?
-
Luissimo
veterán
válasz
l.skywalker #10996 üzenetére
Amazon Prime?
ne felejtsétek ki a Man on the High Castle sorozatot, zseniális.
Ember a Fellegvárban.
azaz, mi lenne, ha a németek nyerték volna a 2. világháborút.vagy a Hanna; iloetve a Goliath (Billy Bob Thorton főszereplésével) sorozatokat többek között.
vagy a Hunters, amiben Al Pacino alakit nagyot. (45 utáni nácivadászatról szól.
Tehát hajrá, rengeteg érdekes film van rajta, ennyi pénzért ingyenvan.
2 kávé ára😃 -
Sonja
nagyúr
Netflix prices are on the rise again
"Netflix has been known to increase its subscription prices every few years. Recently, prices rose in the US and in May, prices will also be going up in the UK and other countries. "
"The Basic plan, which offers standard definition streaming quality on one device at a time, is going up from £5.99 to £6.99 per month. The Standard plan, which offers 1080p streaming on two devices at once, is going up from £9.99 per month to £10.99 per month.
Finally, the Premium plan, which offers 4K and HDR quality, and streaming on up to four devices at once, is going up from £13.99 to £15.99. The new pricing takes effect on the 1st of May for current subscribers, while new subscribers will already have to pay the new prices." -
lafaty80
addikt
válasz
fant0mi #11006 üzenetére
na igen...
de büszkék, hogy vlamit 15ft-tal olcsóbban sikerült beszerezni.
#11003jgy999: alakul, igen, valami ilyesmi kiindulónak jó, bár ennél annyival tovább mennék azzal (ami egyébként jelenleg netflix/hbo max esetében is zavar engem, hogy alap infók alatt nem lehet egyből látni 1-1 film/sorozatnál pl. hogy elérhető-e magyarul (ez esetben). Ha még ezt is meg tudná mondani/jeleníteni (ahogy sajnos nem, megnéztem), már boldog is lennék
De köszi az infót, akkor nem jártam zsákutcában
-
Drenadar
veterán
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
l.skywalker #10996 üzenetére
Szerk.: Wheel of Time. (Nem a Kerék ideje, hanem Az idő kereke.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged