- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
keresnék egy zenét, épp most este hallottam, véletlenül a petőfin elcsíptem egy részét:
Bob Marley szerű, és a refrén talán a wake up... (vagy valami ilyesmi) elég "vidám" stílusban, ha jól emlékszem csak egy előadó énekel benne végig.Köszi!
hmm, így visszaolvasva elég konkrét leírás
de hátha
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
A Petőfin hallottam nem olyan rég egy számot, annyi rémlik, hogy a refrénjében 3x lőnek, aztán mintha ugatnának. Idióta egy szám, de tetszik. Valaki valamit rá? -
bulldozerhun
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ennek a videónak a 0:06-tól kezdődő aláfestő zenéjének a címét/előadóját?
http://www.youtube.com/watch?v=2D4RRaPVUiA
Előre is köszönet!
-
becso13
aktív tag
-
whitehand
senior tag
-
Mindegyik valami feldolgozás.
Az "eredetik":
1. Charly Lownoise Feat. Mental Theo - Wonderful Days (Tony Ronald - Help (Get Me Some Help)
2. Miami Sound Machine - Conga
3. Armand Van Helden - My My My (Gary Wright - Comin' Apart)
4. Manu Chao - Bongo Bong -
Raset
csendes tag
Üdv.
Kicsit soknak fog tünni de 4 szám kellene nekem h mik is lennének azok...[link]
[link 2]
Ez feltétlenül kellene
[link 3]mindegyikből csak az ének kéne
előre köszönöm a segítséget -
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Rádióban hallottam a számot, a dalszövegből annyi maradt meg, hogy never/don't give (it) up. Magyar férfi előadó, a stílusa a számnak egy kis depeche és jamie winchester keverék a számomra. Egy laza igényes pop-rock szám. Ismerősömnek nem jutott eszébe az előadó neve, de a hölgy így jellemezte: Iszonyat szép és jóképű magas magyar pasi.
Előre is köszönöm a segítségeket, én nem találtam meg.
-
bosco89
tag
sziasztok.
Van egy szám ,a penge zenéje megy benne azt hiszem Akon.
Nem ismeri valaki ezt? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #11379 üzenetére
-
turbobusa
senior tag
Köszönöm szépen!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #11378 üzenetére
vagy lehet nem danubius rádió,nem emlékszem pontosan
Csaj énekelte,olyan 90-es évek zenéje, és valahogy így hangzott a szöveg " Come on........, egy kis szünet,aztán meg valami let me see you face......... meg volt valami freak is"
Olyan 3-4 perces zene lehet. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki nem tudja megmondani hogy nincs-e valami zenelista a danubius rádió mai adásáról,milyen zene ment?
-
Laptoppal vagy telefonnal rögzítsd, dúdold vagy fütyüld el a szöveget, töltsd fel valami tárhelyre (4shared, zippyshared...), úgy könnyebben szokott menni. Ha mi nem tudnánk megfejteni, akkor pedig marad a watzatsong, ami kifejezetten erre specializálódott.
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Egy régebbi szám címét és előadóját kresném - talán 4-5 éves lehet. Mai napig sokszor megy rádióban, de csak a refrénre figyelek fel, ami nagyjából ennyiből áll: Ó-óóóó, ó-óóóó. Egy nő énekli, valami minimális dob vagy csörgő megy alatta, inkább énekelnek és vokáloznak. Azt hittem Shakira énekli de nem ő az.
A két ó olyan tercre van egymástól (lefelé lép), a második ó-ó páros meg egy szekunddal lehet lejebb, de szintén tercet léphet.
-
InHell
senior tag
válasz
chungee #11373 üzenetére
Loituma-Ieva's Polka
amúgy Finn. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki tud segíteni?
Ma a Danubius Rádión ment dél idő tájékán egy zene,csaj énekelte,és valami ilyesmi volt a refrén, "Come on,let me in your face" vagy mi volt,nem emlékszem rá pontosan!
Kicsit régi fajta zene. -
chungee
addikt
Ha háttérben futó számnak mi a címe
Azt tudom, hogy valami lengyel népi zene. Feldolgozták.
-
DroneZ^
őstag
-
válasz
turbobusa #11370 üzenetére
1. Sade - No Ordinary Love valamilyen feldolgozása vagy remixe...
2. Shakedown - At Night (Afterlife Remix)
3. Djuma Soundsystem - Les Djinns, valószínűleg Trentemoller Remix-ben -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, milyen zenék mennek a videó alatt? [zene]
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Mui
tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy van egy zene aminek csak a dallamát tudom, de azt nem tudom ugyebár leírni! A számba egy nő énekel a refrénbe valami olyasmit énekel, hogy Tall Me Baby vagy Take Me Baby vagy mintha úgy mondaná, hogy Tall me Tall me és ehhez még mond valamit, de nem értem! Ha jól emlékszem egy ez évi jégkrém márkának a zenéje is ez! De ebben nem vagyok biztos! A szám elég hosszú! Szerintem 4-5 perces is van! Ma a Tescoban is hallottam! A zene stílus mintha egy kicsit rockos beütésű hip hop! Erőteljes a nő hangja, éneklése a refrénnél! Még azt is meg merem kockáztatni, hogy néger énekesnő!
Ha valaki tud segítsen! Előre is köszönöm! -
Probber
őstag
válasz
molnarpeter #11365 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
Nemrég hallottam egy zenét, és természetesen nem tudom a címét. A szövegből kb annyi rémlik, hogy i'm gonna [?]ga ha[\?], angol nyelvű szám, hip-hop/rap stílusban, kissé lazább hangvétellel (kb mintha kocsmában adnák elő
), talán Afrojack, bár ezt nem tartom valószínűnek. Előre is köszi
Mp
-
Ifju
aktív tag
Skacok!
Melyik volt az a szám a 90-es években, aminek a klipjében a Clockwork Knights c. Sega Saturn-os videójátékból voltak részletek/karakterek bevágva?
Valami OMB vagy OWB vagy ilyesmi rémlik a névre, de csak nem találom...Amennyire emlékszem, egy az egyben a játék intrója ment alatta.
Előre is köszönet a válaszadónak
-
Dictator^
veterán
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Ennek a számnak szeretném tudni a címét. [link] -
qdak
addikt
hello uj dreher reklám vmi iylesmi it's a new day it's a new ... van benne, am vmi mixben hallotam már anno csak nem alálom a sok zene közt :I
kösszi -
w.miki
veterán
Szerelem Utolsó Vérig c. szám olyan változatát keresem, amiben egy férfi monológ is elhangzik a zene alatt.
-
lorensza
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy olyan klip,amiben Beethoven 5.szimfóniája volt feldolgozva,ha jól emlékszem valami biciglis srác fütyülte....
köszi,ha Valaki emlékszik rá
-
Dictator^
veterán
-
smigvin
csendes tag
sziasztok.
Az így jártam anyátokkal c. sorozatnak első évadjának 20. részében van egy szám azt keresném.Itt a link is.A 17. percben hallani és még a gyerek mond is valamit a számról.
Nagyon jó lenne ha tudna valaki segíteni.Köszi.http://online-sorozatok.hu/musicvideo.php?vid=94e1de39d&hoster=megavideo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest