Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Pezsyke #20300 üzenetére
Az a hozzászólás nem a tiédre érkezett válaszként.
Nekem kettő jutott eszembe, ami kb. akkori, az elsőben nincs öreg a dombtetőn, de van hegedű, a másodikban minden benne van, de nem techno. Ha nagyon techno, akkor a régi német VIVA/Loveparade vonalon lehet elindulni, azok futottak akkoriban.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az itt 2:00:20-nál kezdődő számra lennék kíváncsi. [D&B]
Kerestem, de szöveg alapján semmi találat.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #18504 üzenetére
SOUF - Mi Amor talán... Music FM-en sokszor megy, nemrég kezdték el játszani.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Mapecho2 #18160 üzenetére
A Pillangóból való.
Az eredeti szöveg:
The rule here is total silence. We make no pretence of rehabilitation here. We're not priests, we're processors. A meat packer processes live animals into edible meat. We process dangerous men into harmless ones. This we accomplish by breaking you. Breaking you physically, spiritually and here [taps head]. Strange things happen to the head here. Put all hope out of your mind, and masturbate as little as possible. It drains the strength.
A magyar szinkronban valahogy nem így volt lefordítva, ahogy a zenében is. A zenében Haás Vander Péter mondja, a filmben a szinkronhang pedig Rosta Sándor.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Howkeddlee #17647 üzenetére
B.E.D. feat. Chloe Myers - Before I Leave (lehet másik mixben)
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Nem ez az? D. Brown - I'm A Dog
A filmrészletet nem találtam meg sehol, úgyhogy nem biztos, hogy erre gondoltál.Ha igen, akkor Google első találata volt.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz AgFRjkUZT_3 #17251 üzenetére
Viszont ilyen és hasonló tartalmú videókat, képeket szigorúan tilos a fórumba linkelni!
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz L_YKing #16774 üzenetére
Rtvstat megmondja. [link]
2014-07-27 12:30 Lighthouse Family - High
2014-07-27 12:25 Kallay Saunders András - My Baby
2014-07-27 12:20 Candi Staton - Hallelujah Anyway
2014-07-27 12:15 Tóth Gabi - Vágyom Rád
2014-07-27 12:10 James Blunt - Heart To Heart
2014-07-27 11:55 Flo Rida - Whistle
2014-07-27 11:50 Alle Farben Feat. Graham Candy - She Moves
2014-07-27 11:45 Vastag Tamás - Sohase még
2014-07-27 11:40 Foxes - Holding Onto Heaven
2014-07-27 11:35 United - Keserű méz
2014-07-27 11:30 Gabriella Cilmi - Sweet About Me
2014-07-27 11:25 ByeAlex - Hé Budapest (Antala Remix)
2014-07-27 11:20 Fábián Juli & Zoohacker - Girly
2014-07-27 11:15 Prince - CreamHarrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Howkeddlee #16641 üzenetére
Альви Альтемиров - Дуьнена чохь (Alva Altemyrov - Dunena choh a Google fordító szerint)
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #16494 üzenetére
Mint a stock fényképek [link].
Általában előre elkészítik ezeket a zenéket és a megrendelő kedvére válogathat közülük. Ha például készítek egy videótesztet egy telefonról és szeretnék aláfestő zenét is rátenni, akkor választhatok, hogy jó sok pénzért megveszem a jogot a U2-tól, hogy felhasználhassam a Beautiful Day című számukat a videómhoz, vagy pár dollárért beszerzek egy előre elkészített, a témához illő zenét a stock zenei piacról.
A youtube egyébként tele van ingyenes háttérzenékkel, amik közül lehet válogatni (ezek is stock zenének számítanak).Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #16490 üzenetére
Meghallgattam ezt is, a korábbiakat is, vagy stock zenéket használnak fel, vagy annyira ismeretleneket, hogy ember legyen a talpán, aki felismeri. Csodát sajnos én sem tudok tenni, de azért végig szoktam görgetni a kérdéseiteket, meghallgatom őket és amelyiket felismerem, azt megírom nektek.
Valószínűleg így van ezzel a többi megfejtő is (pl. Aladdin, freaghill és a többiek).Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz petrelli93 #16422 üzenetére
H&M reklám, Gisele Bündchen van benne és a Blondie féle számot, nevezetesen a Heart Of Glass-t "énekli" (utómunka van rajta bőven).
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
The Prodigy - Diesel Power az alap, a pontos remixet nem találtam meg, ami ilyen bombás ketyegéssel kezdődik, de szerintem össze lett vágva.
Van egy ilyen, ami ketyegéssel kezdődik: Counter Strike & Pain & Prodigy - Shut your mounth & Diesel power
és van, ami a videó alatt szól: The Prodigy and Pain - Diesel Power (Drum Bass Remix)
itt bele tudsz hallgatni
Harrrr!!!!
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz sixpack89 #16058 üzenetére
Az elsőt eltávolította Soundcloudról (elvileg ingyenes volt) és máshol nem elérhető a szám, a második meghallgatható, de amúgy fizetős.
A többi letöltési mód wareznek minősülne, abban meg meg segítünk.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz SkyS1gn #15915 üzenetére
Szöveg alapján az H Bizzle-ből és a refrénből viszonylag könnyedén megtaláltam.
pucz: Már akkor is kerestem, amikor először kérdezted, de néhány közeli találat után sem hozott eredményt. Most megint megnéztem másik módszerrel, de az adott adatok alapján nem találtam meg. Nézegesd Discogson a borítókat, hátha felbukkan és felismered.
Keresésnél ne írj be semmilyen kifejezést, csak szűkítsd a kategóriákat (Format: Cassette, Decades: 1980 vagy 1990). A stílust már nehezebb meghatározni, de nézegesd végig például a Gangsta, Hip Hop, Instrumental, Thug Rap, Hardcore Hip-Hop stílusokat.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz spati3 #15836 üzenetére
Silverblue - Do U Know (Extended Vocal Mix)
Scooter - Posse (I Need You On The Floor) [The Bee Mix]
Pulsedriver - Cambodia[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Patrick #15775 üzenetére
Daisyhaze - I Walk In Circles
Linket nem tudok adni meghallgatáshoz és beszerezni sem nagyon lehet.
Három filmben szerepel ez a szám:
- Töketlenek (National Lampoon's Senior Trip),
- Végtelen világok (Crossworlds),
- Látástól Mikulásig (I'll Be Home for Christmas),de ez első film soundtrack albumán nincs rajta ez a szám, a többit pedig nem lehet megvenni sehol (kereséseim alapján).
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz westcoastog #15646 üzenetére
Pont azon az albumon van, ami a videóban lévő képen látható. Master Blaster - Get Closer
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest