-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #12535 üzenetére
Igen, egy 2010-es Qontinent válogatás albumon hallottam.
Nagyon szépen köszönöm, hogy utánajártál.
Most már csak az maradt, hogy egyszer eszembe jut vagy meghallom valahol azt a dallamot, ami hasonlít rá.Az eredeti szinte biztosan lassabb, nincsenek benne törések, folyamatos a dallama.
Harrrr!!!!
-
hm
aktív tag
válasz Dictator^ #10380 üzenetére
Nincs meg belőle több, csak ez. A vége, az inkább így begyorsul (a mi-mi-mi-mimimimi rész) mintha valamit elkezdenének forgatni. Igazából csak eszembe jutott, mint emlék, ezért nem tudok többet. Régi kedvenceket keresgetek, csak akkor még csak rádió volt, most meg azért Youtube listával meghallgathatók, ha tudom a dalok címeit. Emiatt az is lehet, hogy 1996-2002 között készült a szám, de szerintem semmiképp sem 1996 előtt.
-
qdak
addikt
válasz Dictator^ #9193 üzenetére
csak én uyg valoszinusitem h létezeik az az alap szám amiböl csinálta a Pendulum
pl mint: Quicksilver - Bombastic és az alap zene: Bombastic - Shaggyஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz Dictator^ #9191 üzenetére
csak tipp, nem tudom de nekem az alapja, a Pendulum - Tarantula, 3 verzioba van meg és egyikben sincs ez a rész :S
akor azt is megkérdem h annak az elején ahogy indul a szám mi az alap zene ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Makaveli
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest