- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbab
tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket. A héten összeállt az új konfigom (INTEL DH61WWB3, INTEL Celeron G530+IGP-t használom, 2x2GB Kingston 1333MHz KVR1333D3N9/2G), de már az első bekapcsolás óta gondok vannak vele.
1-2. napban: Nehezen újra raktam a rendszert (Win 7 64) ám az sikerig vezető út is számomra aggodalmas jelekkel voltak tele, mint pl.: Boot menünél vagy BIOS-nál kimerevedő kép és vízszintesen futó pixel csíkok sokasága. Mindegy, ezt leszámítva sikeresnek könyveltem el a napot.
3. nap: Tökéletesen működött minden.
4. nap: Egyszer játék közben (FM2012) kimerevedik a kép, hang "beakad", egér és billentyűzet nem világít. Újraindítom a gépet majd "Csökkentett mód"-ban indítom a Windows-t....semmi gond. Ezen felbátorodva gép ismét újra, Windows-t Normál módban, ám betöltés közben ismét kimerevedett kép.
Azóta a tünetek:
Monitor fekete(Power Saving Mod),....képet nem ad, egér és billentyűzet nem világít, HDD bekapcsolás után felpörög ahogy kell viszont a CPU hűtő elég magas fordulaton kezd pörögni. Bekapcsolás után olykor (1-2szer) ki-be kapcsol a gép. Ráadásként a házon a Power LED se világít mindig.
Az elmúlt 2 napban egyszer betudtam lépni a BIOS-ba ami 5 másodperc után megint kimerevedett és egyszer a Windows is betöltött amikor is 1 perc használat után szintén szobor merev lett a kijelző képe.A fő kérdésem az hogy szerintetek minek lehet baja? Hogy tudnám ezt kideríteni úgy, hogy a szakihoz ne kelljen elvinnem. Pót alkatrészeim sajnos nincsenek.
Remélem érthetően leírtam a bajomat és választ is kapok.
A válaszokat előre is köszönöm!
RAM kivételével az összes alkatrészre van még legalább 1 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PS Plus előfizetések