- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
toalettduck #8899 üzenetére
Szerzel egy ubuntu live cd, szépen beteszed a cd-romba, arról bootolsz, aztán úgy formázod és partícionálod a vinyót ahogy akarod.
-
toalettduck
csendes tag
Üdv!
Szóval, nemrég felraktam Win 7 mellé az XP-t, viszont kicsit alábecsültem, hogy mennyi helyre lesz szükségem ezért simán töröltem az XP partíciót aztán hozzádobtam még 5 gigát formáztam meg minden, ezt még Win 7ben csináltam. Viszont az entryt amit dua- boothoz csináltam nem töröltem le. Ezután a új partícióra kezdtem telepíteni az XP-t, aztán miután befejezte a fájlok másolását újraindult ahogy kell viszont az alaplap boot logojánál meg akadt az egész, szóval rendesen hazavágtam mert gondolom nem tudja eldönteni h mit kezdjen a rendszerekkel vagy ilyesmi. Viszont most formázni sem tudom a lemezt ami szerintem megoldaná a gondot. Ha esetleg tudtok vmi módszert, hogy hogyan kéne formáznom az jó lenne, csak egy vinyóm van meg csak ez az egyetlen asztali gépem. Alaplapból az elemet már kiszedtem de nem jött be, simán újrarakni nem tudom, bios setupba sem tudok belépni, kb 3 másodperc alatt lefagy minden. Előre is köszi minden segítséget!
Amúgy Easy BCD-t használtam a dualboothoz, szerintem ez vágta haza a dolgokat, mert nem pucoltam le mielőtt újraraktam vna az xpt.
-
-
Freespace
tag
Sziasztok,
Végső elkeseredésemben írok, hátha Ti tudtok segíteni.
A probléma a következő: Adott egy gép amit most raktam össze:
Alaplap: GA-MA78GM-S2H (rev. 1.1)
Proci: AMD Athlon X2 7750 (2.7Ghz)
RAM: 2x1Gb Geil Ultra
Táp: Chieftec 360WElöször XP-t akartam telepíteni rá de mindig ugyanott (35. perc) megakadt és ujraindult, probáltam többféle verzióval is. Aztán alaplapi kártyával és Ati HD3850-essel is, de sehogy. Aztán feltettem a Windows 7-et, simán felment. De sajnos pár perc után újraindult, amikor valami erőforrás igényesebb progi futott. Ekkor elővettem az Everestet és elkezdtem terhelni egyesével a procit, memoriát stb. Kb. 4 percig ment a teszt és amikor leállítottam mindig újraindut. Ekkor megpróbáltam egy másik táppal is de a probléma megmaradt.
RAM-okat próbáltam külön külön is, de akkor is ugyanez volt.
Tehát amire gyanakszom hgy proci vagy alaplap, esetleg memória.Akinek lenne ötlete ne tartsa magában!
Üdv.
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
Van egy asrock p4v88 alaplapom és 3 ghz intel pentium van benne, 512 memoria és ati video kártyan 9250!
az a problémám vele hogy egyik naprol a másikra nem lehet bekapcsolni, cseréltem tápot is! Annyit csinál hogy felpörög egy picit a ventilátor, mármint a proci hütön és ennyi. nem indul el , ha leszedem az egyik vezetéket a 4szálasat és a sorosat rajta hagyom akkor elindul a venti de nem jön be semmi, és nem is sipol, mi lehet vele? annyit csinál hogy mikor bekapcsolom egy picit kattan valami de az lehet hogy csak a táp, kivettem a memoriákat is és a procit de ugysem reagál semmire, csak a zöld lámpa világit rajta mint amikor bevan kapcsolva, de nem megy! a ház hőtö ventije is csak akkor megy ha a 4szálas vezetéket leveszem.
köszi -
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
adott egy asus m3a alaplap, 2x2 gb a-data ram, x2 5200+os athlon, kettő 250es vinyo és egy 8600gt főbb paraméterekkel rendelkező masina.
mindezt egy 300as FSP ~4 éves táp hajtja.
egy párszor tulmelegedett a proci, és le is kapcsolt szépen...gyenge volt a ház szellőzés, illetve tele volt porral.
kipucoltam szépen, összeraktam ujra. szépen ment pár napig.
mostanában azonban kapom a panaszt tesomtol, h a gép nem akar elindulni...mondom megnézem már...
éshát nem reagál semmire...aztán teljesen rendszertelenül, hol bekapcsol simán, hol nem...
van, h orákig nem reagál semmire...de magátol jön helyre...
és ha bekapcsol, akkor már megy minden pöpecül...
kérdés, h mi okozhatja ezt?
nekem első blikkre tápnak tűnik...holnap ki is probálom...
de mi van, ha a proci vagy a lap sérült meg a nagy melegben? az is okozhat ilyen problémát? abszolut semmire nem reagáál, amikor nem kapcsol be. még a ventik sem pörögnek...semmi....
-
Kolcsi
csendes tag
Sziasztok!
Haverom gépe, amit még pár éve raktam össze a következőket csinálja mostanában:
reggel, amikor be akarja kapcsolni, eljut a boot a Windows logóig, majd kikapcsol, ezt eljátssza egymás után párszor, majd beindul. Ha használja és lekapcsolja a gépet, és úgy indítja be, akkor simán elindul. Olyan mintha valaminek "be kéne melegednie" ahhoz, hogy menjen.
Próbaként raktam bele egy másik tápot, de ugyanez történik. Nem sokkal korábban került bele egy másik winchester windows 7-el, szóval nem vagyok benne teljesen biztos, hogy hardveres gond van.Mit érdemes megpróbálni, hogy kiderüljön mivel van gond?
-
bravoka
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kis tanácsra szükségem:Tegnap lett beüzemelve az új konfig kb.10percre,akkor nem volt semmi baj vele,ma viszont bekapcsolás után a Windows indítása feliratot alig lehetett kivenni,csak sejteni lehetett,hogy az van a képernyőn,sőt előtte színes pöttyek voltak a kijelzőn...újra próbáltam indítani akkor nem sikerült(azt hiszem azt írta ki,hogy nem sikerült a Win.elindítani)Próbálkozott valami javítással,de 5 perc után meguntam,újraindítottam és minden oké...Windows 7 32bit,Asrock 880GM-LE ,Amd Athlon IIx2 3000mhz,Kingmax 2×2gb ram(kit),500GB Seagate hdd,Chicony táp,Benq full hd led monitor 21.5".Mi lehet a baj???Vga alaplapi Ati Radeon hd4250 íme a baj:
[link]
Mostanra be sem indul,azt írja ki,hogy nincs jel.... -
negyedes
addikt
Udv!
Van egy p3 as gepem amit file es letolto szerverkent hasznalnek, amde den mtudom mukodesre birni. Ahogy elindul barmilyen OS(win vagy linux) egybol lealitja a proci coolert es az egesz gep egy uresjaratba kerul. BIOS hard es soft reset is megvolt semmi. Meghalt volna a lap teljesen?
-
Youri
veterán
Ok, meglett a hiba. Nem feküdt bele rendesen a proci a socketbe. Mikor levettem a hűtőt, szabadon mozgott.
-
Youri
veterán
Hello,
Az lenne a gondom, hogy bekapcsolom a gépet, felpörög minden, de aztán nem történik semmi, se kép se hang.... a procihűtő sem melegszik....hűtőt cseréltem a procin, és ahogy szedtem le róla a gyári hűtőt, kijött vele a proci is, szabályosan rá volt ragadva hűtőre. Ez lehet a gond? Tönkre ment volna a cpu, vagy a lap?
-
Воланд
titán
Létezik.
Hard Disk Sentinel-el végezz egy ellenőrzést az adott merevlemezen.
-
Touch
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Amikor elindítottam ma a gépet egyszerűen megállt a bios képernyőn és nem volt hajlandó tovább lépni. 2-3 próbálkozás után lehúztam a néha már csak kattanással felpörgő nem! rendszervinyot. Ezután felbootolt, de most tanácstalan vagyok mi lehet a probléma és mire számítsak a következő indításnál. Létezik, hogy már utolsó napjait elő merevlemez miatt nem bootol fel? Vagy más lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
19.Norbika
tag
válasz
noorby87 #8865 üzenetére
99% hogy laphiba. A hiba leegyszerűsítve olyan, mint ha használat közben kihúznád pl a HDD-t. Ugyan sok esetben nem okoz azonnal látható halált, de minden esetben megáll a masina. De ha gondolod cserélhetsz IDE/SATA kábelt is, vagy megráncigálhatod
, de alapjába véve, vezérlési gondok lesznek. Még elképzelhető egy kis HDD elektronika hiba is.
Gigabyte GA-P35 DS3L ez a lap sorozat rengeteg apró gyári hibával érkezett a piacra. 5 eladott alaplapból 2-3 biztosan hibásan érkezett vissza. Ezt természetesen tapasztalatból mondom.
-
Воланд
titán
BlueScreenView
Képet illeszd majd be ide. -
scoorn
csendes tag
válasz
Oxy.kiraly #8867 üzenetére
Kösz! Ezzel meg fogom nézni.
-
koxR.
csendes tag
Heló, nemtudja valaki mitől lehet az ha CoD7 multizok 5 perc utűn kékhalált kapok? eddig nem csinálta, pár napja kezdődött
-
noorby87
csendes tag
válasz
Oxy.kiraly #8868 üzenetére
Köszi, de érdekes módon, kék halál eddig még nem volt, egyszerűen kimerevedett a kép, és semmire nem reagált percekig. Akkor újraindítottam, de volt hogy magától úrjaindult.
Egyébként megnéztem a progival is, nem talált semmi hibát. -
noorby87
csendes tag
Sziasztok!
A gépem mostanában elég szeszélysesen működik, nem tudok rájönni mi lehet a gondja.
A következő hibajelenségeket produkálja:
1: este normál leállítás, másnap bekapcs, és a boot megáll mindig más helyen (win logo, profil választás, asztal megjelenik, de ikonok nem...)
2: a gép elindul rendesen, és csak zenét hallgatok, egyszer csak lefagy, nem reagál semmire, néha magát újraindítja, néha nekem kell resetelni. ilyenkor vagy ok minden, vagy megáll a boot
3: ha boot közben megáll, és resetet nyomok, akkor nem talál semmi meghajtót. ekkor bekapcs gombot hosszan nyomva kikapcsolom, majd bekapcsolom a gépet, és így vagy bebootol, vagy újra megáll.Néha 1x 2x kell eljátszani a ki-be kapcsolást, máskor 5x 6x. Különböző helyzetekben képes lefagyni, van amikor egy kis winamp elég neki, de van hogy játék közben minden ok, és nem fagy le. Everesttel teszteltem a feszültségeket, minden jónak tűnik, minden stabil volt.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi okozhatja a lefagyásokat?
Köszi
-
Silentfrog
veterán
válasz
Oxy.kiraly #8858 üzenetére
Igy,hogy mondod a memoriát,nemrég bővitettem a gépem egy modullal.Sokat szarakodtam vele,mert nem ismerte fel bizonyos slottokban.
Mindjárt ki is veszem és megnézem ,hogy az e a bibi.
Köazi az ötletet!Nálam is volt már hasonlo amikor alulfeszeltem a processzort,vagy tulhuztam a videokártyát.
Egy videokártya tesztelő programot azért javasolnák.
Ha a kártyának nem tettszik valami a furmarkka egyből kiderül.Nem piszkáltad a Biost vvalamikor?
Lehet,hogy valamit rosszul állitottál vissza.... -
scoorn
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e.. Azért ide írtam mert gondoltam itt értenek a dologhoz.. A konfig: (ASUS M4A87TD EVO alaplap, Phenom II X4 955 BE, 2*2Gb Corsair Dominator DDR3 RAM, Coolermaster GX 550W táp, Sapphire HD 5770 1GB vga, Coolermaster Hyper 212 Plus cpu hűtő, WD caviar green 1TB és egy Samsung 160GB winyo, Windows 7).
A problémám az lenne, hogy a gép érthetetlen módon újraindul különböző helyzetekben. Leggyakrabban a flash videók akasztják ki, de újra szokott indulni játék közben is, általában hirtelen hanghatásoknál, effekteknél (pl. robbanások)m vagy pl. mikor MSN-en bejelentkezik valaki. Ilyenkor általában a monitor "becsíkozódik" és a hang is kiakad. De van, hogy az előbbiek nélkül, csak kékhalállal indul újra, vagy csak úgy simán minden nélkül. Kb. 1 hónapja frissítettem a Bioson és úgy tűnt, hogy a probléma megoldódott de pár napja megint elkezdte.
Futtattam már prime95-öt több órán keresztül, akkor természetesen tökéletesen működött, a youtube pedig 10 perc alatt kivégezte.. Elég rosszakat hallottam az integrált VIA hangkártyákkal kapcsolatban, lehet, hogy köze van hozzá? Vagy esetleg van valakinek valami ötlete, hogy ez mitől lehet?? Én már teljesen tanácstalan vagyok.. -
rhythm
csendes tag
tudna segiteni valaki mert nem egyszerü a gép. szerver gép xeon prociva,2gb rambusz rammal meg szever vinyo van benne. valami raid progi kellene a telepitöhöz mert a windows alapból nem látja a winyot igy nem tudom telepiteni
-
rhythm
csendes tag
sziasztok megbuktam egy hp workstation x4000 es géppel. a windows nem látja a winyót
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
Silentfrog #8857 üzenetére
Jut eszembe, hogy szinte mindent kipróbáltam.
A haverom adott kölcsön 1 hasonló gépet, és egyesével ki tudtam próbálni mindkét gépben, és az én gépemben a memória volt ami miatt hibázott, azaz csak késve indult. Viszont az a mem. modul a másik gépben nem csinálta.
Ha lenne rá lehetőséged egyesével kipróbálni, az sokat segítene!Ha garanciális, akkor mond azt hogy hibás, mert ez nem így kell hogy működjön.Ne hagyd magad!
-
Silentfrog
veterán
válasz
Oxy.kiraly #8856 üzenetére
Akkor meglhet,hogy az alaplap a bibis.
Viszont ilyen hibával kizárt,hogy gariztatnák.
Ha megkérdezik,hogy müködik normálisan akkor azt mondanám igen,de... -
Oxy.kiraly
tag
válasz
Silentfrog #8855 üzenetére
Anno, nekem is volt hasonló gondom egy régi géppel, kb. 2percet kellet várnom, hiába cseréltem tápot nem javult a helyzet. Sokáig üzemelt még, míg végül lecseréltem
.
Én nem áramtalanítottam ezek után, és akkor rendben indult. -
Silentfrog
veterán
Mivel ezt a topicot nem találtam ezért a tápos topicba irtam.Bemásolom ide is hátha tud valaki segiteni.
-
baggio300
csendes tag
A 8848-ban ismertetett dologra nem tud valaki megoldást ?
-
Воланд
titán
válasz
Oxy.kiraly #8851 üzenetére
Akkor valószínű, hogy merevlemez hiba.
-
Воланд
titán
válasz
Oxy.kiraly #8849 üzenetére
Memtest86, letölt, cd-re kiír, erről bootol, tesztel.
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Ezzel a problémával szenvedek . Nem lehet telepíteni , mert mindig ezt dobja ki, vagy egyszerűen csak fekete a kép.
Találtam benne 2 db púpos kondit, amit ki is cseréltem, de semmi váltózás nincs.
köszi! -
baggio300
csendes tag
Sziasztok
Az alábbi problémám volna. A gépecske 2 hónapig nem volt használva, majd mostani indításnál
a memória megszámlálásig jut onnan nincs tovább. Mi lehet a probléma ?Próbáltam a következőket : - minden belső kábel lehúz, portalanít visszadug
- memória kivétel, csere, vissza
- gombelemke alaplapból kivét
Ezek ellenére nem történt semmi, bár érdekes még hogy a power gomb 3mp nyomásra sem kapcsolja ki a gépet, csak ha a tápkábelt húzom ki.Köszi előre is
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az a gondom,hogy a gépem nem hajlandó "mindííííg minden körülmények között" elindulni...
Van,hogy tökéletesen indul és van amikor bekapcsolom,de a VGA nem pörög fel,ilyenkor nem küld jelet a monitornak és a gép nem is bootol,a vga-n kívül minden pörög.
Ilyenkor csak az segít,hogy kikapcsolom és újraindítom, 2-3-4-ére felpörög a vga is,és elindul a gép.
Természetesen ilyenkor a bios is hibát ír,és mindent be kellene állítanom újra,de már nem teszem mert,előfordult többször is,hogy cmosba való írás után sem indult el rendesen.
Nagyon zavaró kezd lenni a jelenség.
Mit gondoltok a táp haldoklik?(nem rég vettem itt kotibor kollégától)Esetleg gyenge lenne a confighoz?Mielőtt elvittem javíttatni a 700-as tápomat,megmértem fogyimérővel,hogy mennyi kell a gépnek és 360W-nál nem mutatott többet soha ezért választottam az 500W-os Zalmant.
Esetleg kontaktos?Mit fujkáljak meg kontakt sprével?
Köszönöm szépen előre mindazoknak, akik veszik a fáradtságot a válaszadásra.
Üdv -
andr3w88
csendes tag
eddig egy micase wr350 volt, de úgy gondoltam hogy biztos a táp lesz úgyhogy ma vettem egy Chieftec 450W CTG-450-80P et. De aztán amikor ránéztem megint csak ez volt. terhelés alatt egyébként valamelyest megváltoznak ezek az értékek, és mióta megvettem nem volt újraindulás ez kb 4,5 óra. így néz ki terhelés alatt.
Biosban amikor néztem, értékeket nem írt ki csak annyit hogy okés. úgy emlékszem.
-
Воланд
titán
-
andr3w88
csendes tag
Kb egy hete 1 másfél óránként újraindul a gépem.
Ma megnéztem és speedfan azt írja hogy -12V helyett kb -17et ad le, míg 12 helyett 0,45 és -5 helyett -5,76 ot. Mi lehet a gond? Előre is köszi.
Ja és úgy indul újra hogy kb 3-4 mpre se kép se hang, és utána indul be újra. -
Vicoo
senior tag
Hello!
Van egy gép ( Abit kd7RAID, AthlonXp 1900+, 250 DDR, Radeon 9000) és a tünetek a következők:bekpacsoláskor a ventik pörögnek ,kép és sípolás nincs. A proci ilyen állapotban van: kép Annak lehet baja? A sarka nem szép...
-
Fricu
tag
Hello mindenki.
A lapom nem indul...Lehet bios frissítést csinálni olyan proci birtokában amit még nem ismer fel a lap?
Épp az új bios kellene hozzá, hogy felismerje
Régi proci, amit meg felismerne nincs sajna.
Ismerősnek sem.
A procit behelyezve és indítva venti felpörög, de Vga és floppy már nincs. Indítógombbal nem állítható le.
Ötlettel valaki? -
zollye
csendes tag
Szervusz!
Logikus! -Komolyan.
Én is a videnyokardra gondoltam. Az alaplap hangszórója síri csendben van...
Szerelt gép. Eladásra szánták ezt a gépet, csak aki összerakta, annak a párja nem tudta kifizetni az albérletet és ezt adta cserébe, amiért kihúztuk a kakiból őket.
Jogtiszta op-rendszer van rajta, - egyáltalán nem volt rajta semmi, annyira új volt a gép.
Az alkatrészekről számla van VALAHOL, - nem fekete termékek gyűjtőládája...
A monitor is "új", - a számítástechnikában a három hónapos cucc már "öregnek" számít, - ezt nem rég vettük, mert az elődje már csak "pofozkópra" indult, és nem ismerte a piros szint...Köszönöm a hasznos tanácsodat, megpróbálok alkotni valamit.
További kellemes napot, jó egészséget kívánok!
Köszönettel! -
varsam
őstag
Akkor lehet, hogy a vga adta meg magát. Jó lenne tudni, milyen táp van a gépben, lehet vmi gagyi és adott egy kis túlfeszt valaminek, ezért halt meg a gép. Anélkül, hogy szét szedd, én nem tudok mást segíteni. Ki kéne próbálni másik vga-val.
Az alaplapi kis hangszóró nem csipog semmit? Azzal már lehetne mit kezdeni, ha szépen "elmorzézné" a hibát. -
zollye
csendes tag
Szervusz!
Az előlapon a "power" led világít zölden, a ventillátorok pörögnek, van egy látvány-led - kék - az első hűtőventillátornál, az is világít.
-Üzemi zaj normális, de a processzor munkáját jelző piros led fel sem villan.
Reset -en, hasonlókon túl vagyok, - nincs ötletem.Az a rossz, hogy esélyem sincs tovább szűkíteni a hibajelenséget, mert a monitor azt üzenio, hogy "no signal"...
Annyi biztos, hogy Asus az alaplap, 1,44-es meghajtó nincs a gépen, - boot - lemez futtatására esélyem sincs. A tápegység "betonozva van", - esélyem nincs úgy megnézni a típusát, - és teljesítményét, - hogy ne bonyolódjak bele egy kétnapos "műtétbe"...
Köszönettel! -
zollye
csendes tag
Kellemes napot Mindenkinek!
Este (is) szabályosan kapcsoltam ki az XP op-rendszert használó asztali számítógépet.
A mai indítási kísérletre semmit nem reagál.Megfigyelt, - vélt - hibajelenségek:
Nem jelez vissza boot -olást az előlapon a piros led.
A monitor nem kap jelet. -No signal-A csatlakozásokat megnéztem, - úgy vélem nincs rendellenesség bennük.
Az áramtalanítás, technikai - 30 mp-es - szüneten (mint trükkön) már túl vagyok, - semmi nem változott.Van elképzelése valakinek arról, hogy lehet-e még tenni valamit a gép elindításának érdekében?
Az építő jellegű válaszokat előre is tisztelettel megköszönöm.
Üdvözlettel!
-
Mesi90
csendes tag
Igen nem engedi installálni elsődlegesnek van beállítva a Cd-rom de még sem engedi.
-
Mesi90
csendes tag
Nekem egy olyan problémám lenne hogy most csináltak nekem egy új gépet(minden alkatrész új garanciás) de az istenért se akar CD-röl bootolni . Valakinek valami ötlet hogy miért nem?
http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_ga_880gm_ud2h/144143
http://www.aqua.hu/1gb-1333mhz-ddr3-ram-kingmax-49372.html
http://www.iway.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=17367
http://www.aqua.hu/fsp-400w-fsp400-60ghn-aktiv-pfc-tapegyseg-66204.html
pioneer dvd író
http://ipon.hu/webshop/product/_seagate_500gb_7200rpm_16mb_sata2_st3500418as/138724
http://ipon.hu/webshop/product/_wd_160gb_7200rpm_8mb_sata2_wd1600aajs/13741 -
Воланд
titán
válasz
zsigaviper #8820 üzenetére
Vidd vissza gariba, a bios frissítés adhatott egy pofont a lapnak (de ezt lehetőleg nem említsd, hogy mit csináltál).
(#8821) csicsooH7: Próbáld meg másik videokártyával.
-
csicsooH7
csendes tag
nálam a dvd meghajtó is megy. a monitort kivéve
-
zsigaviper
csendes tag
az elem kivétel sem oldotta meg a problémát
a ventik felpörögnek de a se a hdd-t se a floppy se a dvd meghajtót nem pörgeti meg
-
vittuka
aktív tag
válasz
csicsooH7 #8817 üzenetére
Az probléma!
Nincs másik amivel tesztelhetô, esetleg a környéken valakinek? Végülis le van szürve, hogy vagy proci, lap, vagy ram gondod van. Pesze ha minden rendesen össze van dugva, ezekbôl a proci és ram a nehezen hibásodó alkatrész, de mégis a rammal szoktam legelôször játszani.
-
vittuka
aktív tag
válasz
zsigaviper #8813 üzenetére
Dual biost a gigabyte szokott használni, az arra volt a legjobb, amikor az online bios frissitest az oldalaik túlterheltsége miatt rontja el...
-
zsigaviper
csendes tag
amúgy a dupla bios nem erre lett kitalálva, hogyha a user elb*sz vmit akkor nincs gond mert megy tovább a gépezet????????
-
ChRiS_RS
aktív tag
Összeállítottam egy gépet, Gigabyte alaplap integrált video-val, 45W-os TDP AM3-as proci, 2GB DDR3-as RAM, és egy régi 20PIN-es 300Wattos táp. A gép remekül működik, de néha a bekapcsolás nem sikerült, csak teljes áramtalalnítás után.
Volt már tápcsere is 24PIN-es 400W-os tápra, a jelenség megmaradt. BIOS a legfrissebb. Mi lehet a gond? -
Воланд
titán
válasz
csicsooH7 #8804 üzenetére
Van egy elem az alaplapon (kb így néz ki), azt kellene kivenni.
-
psg5
veterán
válasz
zsigaviper #8795 üzenetére
Amúgy kiváncsiságból, miért akartál biost frissíteni? Tán magfeloldás miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53