- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
Üdv mindenkinek!
A minap rendesen bepöccentem, mert nem tudtam a kódokat aktiválni, mert sok giftem volt. Ezért újra beléptem és ki is váltottam a korábbi Porsche Spydert, meg egy M3-as BMW-t. (Mi a véleményetek a Spyderről?)
Újra mentem néhány kört és azt tapasztaltam, hogy megint kezd kicsit lekötni. Lehet a Spyder tuningja amit beletettem, illetve sebessége miatt érzem?!
Viszont amit még tapasztaltam, hogy a kölcsön BMW nem a legjobb, persze megy, mint a golyó, de nagyon nehéz a tuningolt és skillelt gépek ellen egy gyári autót bevetni.Csalók és bugok még mindig vannak, ahogy látom elég súlyosak is (Pl. TE bugja).
Pályaötleteket várok, ahol érdemes versenyezni, és ahol talán kapok valami alkatrészt is.
Üdv: Bazsika85
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest