- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #6754 üzenetére
Én is egy időben bőszen printscreeneltem a csalókat, de semmi értelme nem volt, így befejeztem.
Én inkább nyomogattam a report gombot és beleírtam az üzenetbe, hogy mennyivel ment vagy mit követett el az illető.XY dirty speedhacker, cheater, 560km/h ????? stb..
Annak meg semmi értelmét nem láttam, hogy tépjem miattuk a számat fórumokon. Oly fölösleges.
Úgy is letagadja mindenféle indokokkal (a tesóm játszott az accommal, nem is használok csalást, nekem jött a csaló hátulról ezért mentem 1000-el az összes eddigi versenyemen. csak 1x próbáltam ki és pont ellened történt. stb...).
Belehazudnak simán a honfitársaik szemébe is, minden további nélkül.
De most legalább jól pofára esnek mert ki lesznek téve.
Aztán elgondolkodhat! Megérte? Belefeccölt egy csomó pénzt és időt a karakterébe és most a csalás miatt kezdhet mindent elölről.Amelyiknek van egy kis sütnivalója (esze) az legközelebb tisztán fog játszani.
Amelyik meg nem és ott folytatja ahol abbahagyta, az megint repülni fog.
Mindig voltak és lesznek ilyen mocskok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest