- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito #6069 üzenetére
egy kis egyéni vélemény következik, bár már lehet, h írtam:
aszongya': "Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ..."no, hát én is kb hasonlóan vagyok lev 48-al v mennyi már, asse tudom
de a lényeg, ha néha versenyezhetnékem támad, megbízható privát haverral megyek pár versenyt. majd akkor fogok meginn multizni, ha nem a sok k_csög f_szcibáló ........csíterg_civel lesz tele a játék, akik ellen marha könnyű lenne védekezni, dehát b_sznak rá...
már elnézést a stílusért, de kikívánkozott...noxi: f_sza géppark, grat hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest