- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #6068 üzenetére
Tutumester!
Most be kell valljak neked valamit. Mikor elkezdtem a játékot, te segítettél nekem!
Nem küldtél el a fenébe, ámbár sokkal sokkal könnyebb lett volna. Onnantól kezdve 'figyellek' és mint példaképként tekintek rád. Telik az idő..tapasztalok, fejlődök, elkezdtem szórakozni a játék segítségével. !Kezdek! időket menni, mint a 'nagyok', és eszembe jutott egy akkor is és most is fennálló probléma. Próbálok MP ben időt futni, és egyentlen átkozott ellenfél sincs!
Emléxem, hogy panaszoltad, hogy nincsenek versenytársak, mert mindenki TE-zik. Most kell szembesülnöm a szomorú ténnyel...vannak olyan csodálatos pályák, ahol többszöri próbálkozásra sincs ellenfél, pedig nem vagyok türelmetlen, és másfél olykor két percet is várok...Egy szó mint 100 Most szembesülök azzal a problémával, amivel te már réges régen, és egyet kell értsek. Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ...
Bevallom őszintén, volt idő, mikor All-In függő voltam. Aztán magamra néztem és azt láttam, hogy már 22 es vagyok, megvásároltam a Bm-et, ami ott porosodik a garázsban, pedig nagyon szeretem... és 15.641. helyezés a legjobb eredményem NFS S-en...Azóta rettenet ritkán gurulok rajta, akkor is csak azért, mert tetszik a pálya! Versenyeket is kéne rendezni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest