Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
jól esik, köszönöm. Közben a profilodat is megnézem, és megállapítom, jó sok autót megvettél a lancia után. Remélem, lesz olyan, amelyiket kinevezed kedvencednek és felépíted szépen. Nyilván lesz olyan pálya, ahol nem tudsz multiplayerben menni, sajnos ez tény. Alacsony pályákon biztosan nem, de 20 fölött már a többségen lehet. Ha gondolod, én begurulok veled időket javítgatni pár pályára. Nyomjuk, mint az ökör, és aki hibázik, lehúzódik, ma Mr SG FÓRUM ellen mentem, és láttam, hogy gyorsan jön, félrehúzódtam, az ukrán Elise-t meg a startnál kivettem a versenyből, szóval bátran elvehettem a gázt gray pointon. Szóval mindenkivel elindulok, akárhol multiban.
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest