Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Na érdekes mód tegnaptól megszűnt a csúszkálás, pedig hozzá sem nyúltam a tuninghoz, sőt még pár kör után a piros felfüggesztés visszatettem a zondába amivel egy kanyart sem tudtam bevenni, mert csúsztam keresztbe és most semmi. Hát csöppet tele a tö... az ea-vel, mert kb 30k boostnyi cuccot cserélgettem el a 2 kocsiba, 1-2 heti csúszkálásom alatt. Most meg kezdhetném elölről, met sok tuned cuccot sportra, meg imp-re cseréltem.
Először gondoltam a lag miatt is lehet, de kizárt, mert ezen a mailen van még egy profilom, + a fiamé is és a másik kettőn semmi csúszkálás nem volt, egyik autónál sem.
GT3-al mentem pár jobb időt, bár csak szinglibe, de java részt csak ott autózom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest