Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
Norwich
üzenetére
Nyugi srácok karbantartás van
Én is karbantartásban állok 20 perce.. kitakaritottam a kocsim ablakokat át tisztitottam stb
Elmondok egy példát.. Múltkor Egerbe a plázába voltam egy haverommal és 2 kb 16-17 éves srácok adták a kiscsajoknak a dumát hogy vágták keresztbe a verdát stb elő adták maukat mintha ők lettek volna az F1 es pilóták
közbe meg szerintem még kocsit sem mernének vezetni 70 el sem .... Én büszke vagyok arra hogy sokszor hajtottam már 220 km/h fölé , persze magamba és olyan úton ahol a légy sem járt ott szoktam a videóim csinálni
jó élmény.. Bár a trafipakszoknak nem örülök mert ha városba pl 50-helyett 58 al megy az ember akaratlanul is megvan ez akkor már 30 ezer 
Bár szerencsére nekem még ilyen nem volt de öcsémnek már 2 szer is sikerült 80 környékére gurulni... mert villogott a 4 karikás mögötte
Új hozzászólás Aktív témák

- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is karbantartásban állok 20 perce.. kitakaritottam a kocsim ablakokat át tisztitottam stb