Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R #5410 üzenetére
nincs titkolnivalója Viktornak, legitim idő, tessék begurulni a porschékkal, feldobok 2 pályát, 0 gyakorlással. Tudjátok mit, én miattam königseggel is mehettek:
Gyorsan felteszek 2 időt, lássa mindenki, hogy van hová fejlődni:
Azóta se ment soha viktor ezen a pályán, stadium and hwy1
Tessék, itt a következő, lehet gyúrni a boostos porschékkal meg midnennel, nitróval, bármivel. hangsúlyozom, powerupok engedélyezettek:
Nagy képhez kattintsatok a kis képre.
Egy biztos, én nem tudom egy lapon említeni magam ezzel a fiúval. Olyan jól megy, hogy nem tudom magam hozzá hasonlítani, de eddig egyetlen ilyen magyar pilótát sem találtunk - akit jegyez a stat oldal. Nyilván, aki le van nullázva, bármit tud meccselni, van ilyen magyar játékos is sajnos. Szóval hajrá, lehet hasítani, elvégre ezek elfogadott időeredmények.
szerk: a route 55 annak idején 16. világranglista idő volt, még koenigseggek sehol se voltak.
a stadium and hwy 1-t ma se tudom kommentálni
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest