- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete
), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest