- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete
), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest