- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Nem tudtok valamit, hogy mikor lesz update? Mert én már csak azért indítom el a gámát, hogy meglessem letölt-e valamit a cucc, mert ez így játszhatatlan, frissítés óta sokat mondok 2 órát játszottam vele, mert orrba szájba bug-zik az egész, meg 20 percenként --> "A program jelenleg felbassza az Ön idegeit ezért leáll" pedig update előtt jó volt, azóta már 3 gépen próbáltam, kigyomlált regisztry, újratelepít stb.
Egyáltalán valakinek sikerült kibékülni, ezzel a sok új f.szsággal? Full hazavégták a játékot, nem elég, hogy mióta megjelent azóta is egy nagy béta verzió az egész, de ez már több a soknál. Szerintem rájött az EA, hogy nekik egy nem biznisz, hogy ingyen szerver parkokat hajtsanak, meg fejlesszék a játékot stb. Hiszen ezt is mennyien vették meg? 10-ből 1 ember? Ennél többen vesznek meg fizetős játkokat azok, akiknek tényleg tetszik egy játék és úgy gondolják, hogy ezért megéri pénzt kiadni. Ha pedig mondjuk megvettem volna, csak azért játszanék vele, hogy ne pocsékba menjen már a pénzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest