- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Nem tudtok valamit, hogy mikor lesz update? Mert én már csak azért indítom el a gámát, hogy meglessem letölt-e valamit a cucc, mert ez így játszhatatlan, frissítés óta sokat mondok 2 órát játszottam vele, mert orrba szájba bug-zik az egész, meg 20 percenként --> "A program jelenleg felbassza az Ön idegeit ezért leáll" pedig update előtt jó volt, azóta már 3 gépen próbáltam, kigyomlált regisztry, újratelepít stb.
Egyáltalán valakinek sikerült kibékülni, ezzel a sok új f.szsággal? Full hazavégták a játékot, nem elég, hogy mióta megjelent azóta is egy nagy béta verzió az egész, de ez már több a soknál. Szerintem rájött az EA, hogy nekik egy nem biznisz, hogy ingyen szerver parkokat hajtsanak, meg fejlesszék a játékot stb. Hiszen ezt is mennyien vették meg? 10-ből 1 ember? Ennél többen vesznek meg fizetős játkokat azok, akiknek tényleg tetszik egy játék és úgy gondolják, hogy ezért megéri pénzt kiadni. Ha pedig mondjuk megvettem volna, csak azért játszanék vele, hogy ne pocsékba menjen már a pénzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest