- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Nem tudtok valamit, hogy mikor lesz update? Mert én már csak azért indítom el a gámát, hogy meglessem letölt-e valamit a cucc, mert ez így játszhatatlan, frissítés óta sokat mondok 2 órát játszottam vele, mert orrba szájba bug-zik az egész, meg 20 percenként --> "A program jelenleg felbassza az Ön idegeit ezért leáll" pedig update előtt jó volt, azóta már 3 gépen próbáltam, kigyomlált regisztry, újratelepít stb.
Egyáltalán valakinek sikerült kibékülni, ezzel a sok új f.szsággal? Full hazavégták a játékot, nem elég, hogy mióta megjelent azóta is egy nagy béta verzió az egész, de ez már több a soknál. Szerintem rájött az EA, hogy nekik egy nem biznisz, hogy ingyen szerver parkokat hajtsanak, meg fejlesszék a játékot stb. Hiszen ezt is mennyien vették meg? 10-ből 1 ember? Ennél többen vesznek meg fizetős játkokat azok, akiknek tényleg tetszik egy játék és úgy gondolják, hogy ezért megéri pénzt kiadni. Ha pedig mondjuk megvettem volna, csak azért játszanék vele, hogy ne pocsékba menjen már a pénzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest