Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz nmemlekszem #3735 üzenetére

Nos , nem tudom csak tapasztalat , de nem hinném , hogy a mem okozza a gondot mégha kevés is . vin 7 többet zabál maga a rendszer a memcsiből, tehát valószinűbb sokkal többet nyúl a lapozófájl-hoz, mindenféleképp engedélyezd xp-n is , mert ha elfogy rohadtul belassul a rendszter, nekem igaz 4gb van de a rendszer ssd-m miatt korlátozva van erősen alapozófájl, s ha elfogy akkor általábba röktön kapom az üzit , hogy lőjek le minddent elfogyott a memcsi.
    Ezek ellenére továbra is azt gondolom valahol a játék a modem drivere (internet vetérlő) és a rendszer közt lessz valahol valami komunikációs , hiba de fingom nincs , probálj szedni valahonnan régebbi drivert a nethez vagy újabbat , s próbálgasd. esetleg , csak szimpla feltételezés , tüzfal akasztja meg , vagy a virus írtő tüzfala nem toom ,csak találgatok , és lehet írtó baromságokat mondok, én bizti ezekkel kezdenék , valamit , de lehet ha újra huznád az xp javulna a helyzet, volt már rá példa 2x rakatam fel ugyan ugy , és elsőre nem volt jó.
    Mien neted van ??
    rádiós vagy kábeles egy srác fojton panaszkodott , hogy lelöki a szeró , mindenkinél jó volt , szolgáltatót váltott azóta semmi baj, minden megy flottúl, lehet neked is ien gondod van nem, tom .
    (találgatok csak nem vok szakértő)

Holnap lessz időm megnézem ma már nincs kedvem dugdosni , vinyót , meg nfs-t rakni
    megnézem 2gb memcsivel is

Habár keresztfiamnál voltak asszem hasonló gondok, neki is 2gb memcsie volt (most ugrott be ) hogy egyszerüen elrejtólt , még a számolás előtt , viszont neki vin 7 volt fent .

Proba , engedéjezz több lapozófájlt xp alatt , akár 4gb-ot , ha baszakszik szerezz, még 2gb memcsit egy próbára , ha nem lessz jobb akkor kezdheted a fentebb felsorolt műveletet.

[ Szerkesztve ]

vga

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés