- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csab991 #3181 üzenetére
Hát ez egy kész kálvária amit nyomok. Szilvával kezdtem, ok csinosítgatom dobálom bele a partokat amiket nyerek. Nem egy bajnok autó de rendere 2-3. helyet hozom vele stabilan az általam kedvelt (begyakorolt) pályákon.
A probléma ott kezdődött, hogy T2-esből elősre vettem egy Evo IX-et. Hamar kiderült, hogy hiába pimpelem az bizony annyit ér mint "annak" egy pofon. Oké, eladtam gyüjtögöettem vetem egy Imprezát. Sajnos erről is kiderült, hogy kb mindenre jó csak versenyt nyerni nem.
ezek után tévedtem ide kínomban, ahol egyből fel lettem világosítva, hogy nem véletlen, hogyT2 kocsikból a legtöbben Z4-el, RX7-el meg Lotus-al tolják. A többi verda ugyanis... nem olyan jó na.Most ott tartok, hogy lvl 23 vagyok, van kb 250k-m és van egy "mezei" RX7-em (345/350/318-as statokkal). A dilemma, hogy lecseréljem-e ezt a verdát egy RX7 BM-re (300k) vagy várjak a Lotusig (oda 400k és lvl 25 kell).
Főleg spirnt versenyeket tolok, mostanság a Rock&Union-on nyomulok, elég közkedvelt pálya.
mod:
Az tudjátok hogy az RX7 BM alapból milyen tuning partokot tartalmaz? Csak motor vagy más partok is vannak benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest