Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

Uraim röviden , az egy dolog hogy sokkal erősebb autókkal . akadok össze , de amikor a béna csak ugy tud (győzni) előttem menni hogy mindig a falba pasziroz , ezt nehezen viseltem , ma . röviden a szitu: Eagle drive 50 es profilok, 2db m3 fullos 3 db rs911 es asszem 1 db lambo fullos. elindulunk ugye a z4 ezekhez képest szarul rajtol Slingshot +nitro az első kanyar után ott termek a 2 . hellyen jön a srác a 911el felken a falra elmegy még ott pörgök, elmegy még1. nos megvan az előre utolérem őket látom előttem a béna megy faltol falig megelőzöm , kis egyenes nyom egy nitrót a 911-nek s megint felken a falra. S ez megtörtént vagy kétszer utánna kiléptem , nem hiszem el hogy egyszerüen nem elég a trafikot kerülni nagyjából bekalkulálni a pályába , még iesmi ellen is kell védekezni semmi realitás .
    Pályán az ien gyökereket elzavarnák a faszba , igen is győzzön a jobbik de a tudás számitson ne , a lökdösés , asszem ez a játék nem roncsderbi. A csalókról ne is beszéljek stb .
    Ezért szerettem volna megszervezni egy pár futamot a multkor , hogy legyen egy kis szórakozás így egymás közt .
    Nem tudom srácok tolnámm ezerrel de nem akarom megint ugy felidegelni magam , hogy majdnem szétverem a lakást az idegtől. Tolnék bele pénzt is de minek???? , hogy utánna a csalók miatt agódjak , vagy egy hétmulva kapunk megint valami szuperjárgányt amivel ha találkozol megint azt kivánod hogy rohadt volna meg az egész áááá.
    Holnaptól nem vagyok meek melózni s eldöntöm mi lessz a sorsa.
    De inkább mentem volna motorozni abból a pénzből amit rá toltam , nagyon bánom.

Ready: nos ha elhasználtok egy nitrót mondjuk, akkor lehet ready-zni s nyomni a köv nitrót azonnal, pl.

Új hozzászólás Aktív témák