- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki..totál kivagyok..persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz lett a kedvem..nincs olyan játék jelenleg, ami felváltaná az nfs-t, az összes autós játék nyomába se ér az nfs-nek, nincs alternativa, projekt cars és társai, szánalmas...azt hiszem visszateszek egy egy régi nfs-t szégyen szemre a gépre, és újra kezdem azokat..carbon, most wanted, underground és társait :-(((
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest