Hirdetés
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme
üzenetére
Asszem én is ott tartok és nekem ugyan valamennyivel erősebb a járgányom, de volt már egy ellen, aki megvert.
Ott mondjuk lehet én is benéztem valamit.Az biztos, hogy fárasztó lesz, ugyanis ez most a többihez képest elég hosszan kitart, még 6 napig ez lesz.
Engem amúgy rettentően idegesít az ezen pályaszakaszon lévő legelső kanyar. Ott olyan gusztustalanul vezeti valami sín az autót, hogy majdnem rosszul vagyok tőle (driftelve még szörnyűbb).
Mintha valami láthatatlan, mély traktornyomom vezetnénk.
Az viszont biztos, hogy kampányban a Viper utáni Chapterben már nem enged egyik versenyen indulni a Shelby-mmel, oda már minimum 79x-es kocsi kell.
Egyértelmű, hogy a Viper-t fogom gyúrogatni, de mire az eljut olyan szintre, addig bőven december lesz úgy érzem... ha lesz egyáltanán, mert mostanában engem is kerülzetnek force delete gondolatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest