- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B******** #868 üzenetére
Oké, kicsit elragadtattam magam és lehet csak én vagyok így ezzel, de én nem akarok optikai tuningolni!
Legtöbb autót gyári állapotban tartom a legszebbnek és különben is mindig az Event-es Shelby használatára kényszerít rá a játék, amin semmit az ég világon nem lehet módosítani.
Így pl minek szánjak időt olyan autóra, amiben pl még látnék is fantáziát, mikor úgysem versenyeznék vele.Én már szarásig vagyok VP-vel és ennek ellenére ugyanúgy húzok ki pár 100 VP-t adó kártyákat.
Téged is idegesítene.
Már egyébként is nagyon kicsin múlik, hogy én is töröljem a játékot a fenébe, mert teljességgel nem élvezek már benne semmit sem és ez szerintem később sem lesz jobb (az érkező, leginkább Shield-re koncentráló frissítéshez is csak gratulálni fogok ezeknek az idiótáknak), tuti nem fognak ott változtatni a játékmechanikán, ahol leginkább kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest