Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Döntést hoztam a játékban, és gombóccal a torkomban nyomtam neki egy data reset-et. Az volt ugyanis hogy eddig tápoltam össze vissza az autóim, de 35-ös szint körmyékén tarthatatlan volt az az állapot hogy volt egy csomó jó autóm, de igazán ütőképes nem. Csúnyán beszorultam, és rengeteg újrajátszásra lett volna szükség hogy szintre hozzam a fontos autókat, miközben bent állt egy csomó alkatrészem olyan autókba amiket nem is használtam. Hiába NFS, ész nélkül ezt sem érdemes játszani
Úgyhogy még most az elején rendezem inkább soraim és következetesen építem karrierem eztán. Lesz mindig egy aktuális "legjobb autóm" underground-ra, illetve azok az autók amelyekkel a car series-eket be tudom fejezni. Ez a terv...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy még most az elején rendezem inkább soraim és következetesen építem karrierem eztán. Lesz mindig egy aktuális "legjobb autóm" underground-ra, illetve azok az autók amelyekkel a car series-eket be tudom fejezni. Ez a terv...