Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=-
üzenetére
Elég szerencsés helyzetben vagyok, hogy alapból is szeretem a Golf-ot és a régi Porsche-t, szóval azok már most olyan PR szinten állnak nálam, hogy azokkal nem kell foglalkoznom.
Persze tesz a játék arról, hogy ne legyen könnyű dolgunk és olyan autót is bedobjon, ami eddig Car Series szempontból szükségtelen, tehát így bedobja végül a Challenger-t, ami így sokaknál tuningolatlanul áll a garázsban.
Ugyanez a szituáció volt az előző LaFerrari eventnél az M4 esetében is.
Az sem kell Car Series-hez és ezért sokak később orrvérzés tempóban tuningolhatták, hogy tartani tudják az Event tempóját (köztük én is így voltam).Azóta bölcsebb voltam és úgy játszottam ugye, hogy elsődlegesen azokat a versenyeket játszottam mindig a játékban, amik BP-ket tudnak adni, bármelyik autóról is legyen szó.
Ennek köszönhetően full csillagos most nálam a Challenger (623 PR-es, 3 kék és 3 szürke főalkatrésszel), szóval legalább a Boss versenyekkel már nem kell stresszelnem magam a tuningolása folyamán.Ha már jön az Event, különösen gondolhatnának egy Monthly akcióra, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest