- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=- #2158 üzenetére
Hm, 786-al én legutóbbi 3 versenyből Tier 5-ben (igaz legyengébb ellenfelek ellen) 3x tudtam nyerni (szerencse is kell hozzá, mert előtte anyáztam én is néhányszor).
A híd utáni legutolsó élesebb kanyar kivételével folyamatosan driftelek és használgatom közben a nitrót, ahogy tudom, de figyelek arra, hogy lehetőleg a híd közepéig elfogyjon.
Aztán igazából ott jön a leginkább sorsdöntőbb pont. Nagyon kell figyelni, hogy a lehető legjobb ívben vedd a kanyart.Legjobb ugye, ha a hidat elhagyva úgy kezded a végső kanyart, hogy csak pár centi választ el a kanyar bal szélétől és igaz még így is folyamatosan térsz ki a külső ív felé (akármennyire is nyomod a kijelzőt
), de meg lehet csinálni.
Legalábbis ha kanyar kezdés előtt minimum 50 méterre van a delikvens, akkor összejöhet, mert egyébként ezek olyan élesen kanyarodnak nagy sebesség mellett, hogy az bőven kimeríti a csalás fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest