- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csadi0011 #2151 üzenetére
Igazából nincs legjobb megoldás és én már nem is idegeskedek rajta és igyekszem csak végigdriftelni az egész pályát a befolyó apróbb pénzcseppek miatt, amiket költhetek még az M4 fejlesztésére.
Azt sajnálom csak, hogy az elkövetkezendő jó pár napban nem fogom tudni bezsebelni a napi Tournament-es feladatokért járó kis jutalmakat.----------------------------------------------
@Melanoma: Az igen, te aztán kemény vagy!
Reddit-en szoktál esetleg írogatni? Ha igen, milyen néven?Én 754 PR-el szopok úgy, hogy egyedül a pénzhiány miatt nem tudok tovább fejleszteni, mert amúgy anyagom az lenne.
Bár 6-os csillagú M4-el valószínűleg felesleges is már kb szórakozni így bő 3 nappal az egész Event végéig.----------------------------------------------
@-=Szabi=-: Még lehet neked is necces lesz akkor a végső verseny, bár ugye lesz még itt egy vasárnap is, ahol 150k-t össze lehet hozni Tune Trial-ból (plusz nekem van még egy aktiválható Access-em is).
Te szoktál reddit-en írogatni? Ha igen, milyen néven?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest