Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Én sem költöttem aranyat, de farmoltam ezerrel, és szisztematikusan olyat vettem csak az event store-ból pénzért(!) amit nem, vagy nehezen lehet farmolni, amit könnyen, azt inkább farmoltam(úgy is óránként frissül a store választék,lehet válogatni!) Ma reggel óta féktárcsára várok, az előbbi frissitésnél be is adta 6ezerért!
Nekem most 704-es a Lambo és még a váltó, gumi ami nem 5 csillagos(nincs 2000 aranyom blueprintekre, így 5 csillagos is marad). Össz három alkatrész hiányzik még összesen hogy ezek is 5 csillagosak legyenek, azzal a farmolás oldala nálam be is fejezve.
Nekem az utolsó versenynél ír PR limitet, méghozzá 718-at..
Ha arany nélkül nem lehet elérni akkor az jókora szívatás, mert ugye amíg idáig el nem érsz nem is látod a végső limitet.. én inkább emiatt aggódom, mert elég sok időt rászántam pont az ünnepek alatt...
hajnalban is kelltem 2x hogy lejátszak minden ticketet..
Ha nem lehet elérni simán farmolással szerintem le is rakom a játékot..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest