Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
nem csak tournament hanem event és sima benzin is fullra töltődött időnként, de ez nem csak mostanában, régebben is megfigyeltem, én azt hittem szándékos volt..
Eventben maxolok mindent, gyüjtőm a pénzt is mert gyakran bedob az event store-ba pénzért is jó dolgokat amit nem lehet könnyen kifarmolni.
Megépítettem a vipert végre(black marketről folyamatosan megvettem a tervrajzokat ha adott), de valami végtelen idő kell majd amíg ezekből az alkatrészekből 7-13 stb darabokat összefarmolok..irtózat lassan haladós.. kezd piszok laposan unalmas lenni, még jó hogy a tournamentek és eventek néha feldobják, mert amúgy már régen abbahagytam volna...
Szeretem a gyüjtögetős játékokat, de akkor ha van is sikerélmény benne, és nem 10ből 1 versenyen adja be farmoláskor amiért mentem.. hihetetlen "berage-el" ez a része..
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elérhető a Lumia Cyan rendszerfrissítés
- PH! Darts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Byski Áramláskijelző.
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi