Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kickass

őstag

válasz diegho #2453 üzenetére

James temahoz: tobben is megfogalmaztak es a kulcs szerintem is az edzo kerdese, a Jordan osszehasonlitas hulyeseg, azt csak a full vak fanok eroltetik,
    teny, Jamesnek nem volt NBA karrierje alatt eddig egy valamire valo edzoje aki jatekugyileg es fejben is osszeszedje, eleinte Kobe is lazadozott PJ ellen nem volt felhotlen a kapcsolatuk aztan meg...
    Jordannek is ott volt PJ, Wade-nek Pat Riley, LBJ-t meg olyan vicc emberek probaltak kordaban tartani mint Brown vagy a mostani szezonban Spo, persze h nem osszeszedett fejben meg beszel hulyesegeket mert nincs egy eros karizmatikus edzoje aki helyreteszi, ha ezt megkapja akar mar a kov szezonban meg felerhet a csucsra, ha nem fogja megkapni akkor ugy fog jarni mint Iverson, mondom mindezt ugy h nem vagyok LBJ fan, de mivel az altalam regota favorizalt csapatban jatszik kenytelen vagyok foglalkozni a temaval

egyebkent grat a Dallasnak, Kidd es Nowo is megerdemelte hogy felerjen a csucsra en ezt Miami drukkerkent se irigylem toluk, hiszen az en kedvenceimnek mar van mit az ujjukra huzni :D es remeljuk azert a jovoben meg lesz egy par, bar kicsit aggaszt hogy Wade-et az elmult 1-2-3 evben eleg sok serules hatraltatta

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés