Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
James temahoz: tobben is megfogalmaztak es a kulcs szerintem is az edzo kerdese, a Jordan osszehasonlitas hulyeseg, azt csak a full vak fanok eroltetik,
teny, Jamesnek nem volt NBA karrierje alatt eddig egy valamire valo edzoje aki jatekugyileg es fejben is osszeszedje, eleinte Kobe is lazadozott PJ ellen nem volt felhotlen a kapcsolatuk aztan meg...
Jordannek is ott volt PJ, Wade-nek Pat Riley, LBJ-t meg olyan vicc emberek probaltak kordaban tartani mint Brown vagy a mostani szezonban Spo, persze h nem osszeszedett fejben meg beszel hulyesegeket mert nincs egy eros karizmatikus edzoje aki helyreteszi, ha ezt megkapja akar mar a kov szezonban meg felerhet a csucsra, ha nem fogja megkapni akkor ugy fog jarni mint Iverson, mondom mindezt ugy h nem vagyok LBJ fan, de mivel az altalam regota favorizalt csapatban jatszik kenytelen vagyok foglalkozni a temavalegyebkent grat a Dallasnak, Kidd es Nowo is megerdemelte hogy felerjen a csucsra en ezt Miami drukkerkent se irigylem toluk, hiszen az en kedvenceimnek mar van mit az ujjukra huzni es remeljuk azert a jovoben meg lesz egy par, bar kicsit aggaszt hogy Wade-et az elmult 1-2-3 evben eleg sok serules hatraltatta
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest