Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sorry, nem megbízható forrást néztem.
Iverson tudna jó lenni szerintem. Bár lehet, hogy nem öreget kéne venni, hanem akkor egy olyan fiatalt, aki megérhet szintén 6 évet. Persze meg kell várni míg ez-az szabad ügynök lesz, és az első évben még úgy sem kötelező a gyűrű. Kíváncsi leszek mi lesz nálunk a Boston-nál otthon. Nate-ért cserébe jó lenne egy center pl.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
diegho
nagyúr
Olvastam NSO-n minden arról beszél, hogy ott többet kapna és ezért oda megy, hát bizony nagyon nem így van. Bármennyit is kap nem a pénz fog dönteni, hanem az, hogy hol tud több időt tölteni a beteg lányával, ezért is jött el a Jazz-ből, mert Utah-ból nem tudott mindig eljárni a kórházba hozzá.
-
Tristis
őstag
Derek Fisher már ment is a Miami-ba. Én Iverson-t többre tartom, de ez kezd nagyon komolyan kinézni.
-
diegho
nagyúr
Átfutottam a free agent listát, hogy kik lehetnek még a Bulls, Cavs, NY esetleges igazolásai, top játékosok már nincsenek, csak volt top játékosok, de azért 10-15 pontos átlagot hozni tudó kiegészítőkből még elég szépen vannak és egész jó csapatokat lehet még építeni 1 öregebb (Iverson, Jefferson, Shaq, T-Mac) "sztár" egy jelenlegi top játékos és 4-5 jó 10-15 pontot tudó emberből, tehát a Bulls a Cavs és a NY is tud még elég erős csapatot csinálni, főleg a Bulls, ott jelenleg két kiemelkedő ember is van és úgy néz ki Reddick-is mehet hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
A chicago meg elvileg meg akarja szerezni iguodala-t egy deng+t. gibson+draft pick csomaggal. Hát ha ez összejön akkor lesz félnivalója a miaminak Reddick-nek meg ajánlottak egy szerződést, plusz még ott van korver, két ilyen távoli dobóval pedig készen vannak a következő szezonra (persze csak ha az iguodala csere valóban létrejön).
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1583 üzenetére
Nem igazán ismerem a Miami edzőjét, de nagyon nagy feladat vár rá, ráadásul ha nem sikerül használható kiegészítő embereket szerezni és a 3 nagyból egy megsérül, akkor vége lesz a csapatnak. Nagyon nagyot kockáztattak, én James-t nem vittem volna oda. Bosh Wade és 3 jó kiegészítő, plusz egy jó 6. ember jobb megoldás lett volna, ráadásul nekünk nézőknek is izgalmasabb lett volna egy Bosh Wade és egy James Boozer, vagy James Amare páros csatáját nézni az Orlandóval és a Bostonnal, megoszlott volna a figyelem, 4 nagy csapat lett volna keleten, sokkal izgalmasabb lett volna a playoff.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1577 üzenetére
Örökké gyűlöltem az olyan csapatokat ahol igy agyon vannak sztárolva emberek. A Fakersel is ez a bajom. Kamu az egész. Nem birom a sportban a magamutogatst, a "bohóckodást". Nekem ezért is kedvencem a Boston, azok javarészt csendesebb gyerekek (Sheed egy kicsit balhés az igaz ). Jamest is ezért nem szerettem soha, most sem kedveltette meg magát velem ezzel az ESPN-es marháskodásával.
Ja, és visszatérve, amit diegho emlitett. Ha ebből nem sikerült csapatot összehozni Miamiban akkor tényleg elkalapálja őket a Celtics. Főleg, hogy a Big Three nevet is lenyúlták
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
diegho
nagyúr
Nézzük csak kik akarhatnak még Miami-ba menni gyűrűért olcsón:
Iverson
Jefferson
T-Mac
Redd
CryptoNate
Stojakovic
Finley
Fisher
ShaqAzért belőlük is lehetne jó csapatot összerakni. Iverson, Wade, Bosh, James, Shaq kezdő ötös? Padon figyelne: Jefferson, Nate, Stojakovic, Finley
-
diegho
nagyúr
Ez szép és jó, DE! itt három sztárról van szó, akik közül egy valaki (james) nem igazán csapatjátékos, ezért kell egy kemény edző, aki a nyáron megtanítja csapatban játszani, mert James még egyszer sem kapott igazi sztár partnert, nem tudja milyen az amikor másokra is számíthat, ha ezt meg tudja tanulni, akkor ők a bajnokok, ha nem akkor a Celtics agyonveri őket a keleti döntőben.
-
Ifju
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik.
A Jordan-Rodman-Pippen hármas, majd a Kobe-Shaq páros óta csak egy-egy karakter nyerte el a tetszésem...Arra viszont kíváncsi leszek, mennyivel és hogyan változik a pontátlaguk, hiszen hárman aligha fognak stabil 85-90 pontot szórni... De ha igen, akkor látványorgiában lesz részünk :-)
-
kobe24
tag
válasz Tristis #1574 üzenetére
A miami-ban hamarabb fog elöregedni a három nagy sztár, mint mondjuk orlandoban howard De amúgy kihagytad a portlandet, akik azért nem lesznek gyengék jövőre, persze ha elkerülné őket végre a sok sérülés, az oklahoma city meg már most is megmutatta, hogy komolyan kell velük számolni. Meg még ott lesz a chicago, milwaukee, vagy atlanta akik beleszólhatnak.
Amúgy megtörtént a nagy hármas bemutatása
-
Tristis
őstag
Igaz-igaz, elnézést el is felejtettem a 2006-os gyűrűt. Bár jobban örültem volna, hogyha Wade megy Bostonba, de hosszú távon biztosan ütőképesebb ez a felállás, sőt...
Hat évük van, ha a 2. évre megtalálják a megfelelő csapattársakat a megváltó kegyelmezzen az NBA csapatainak, mert nem sok esélyük lesz. Ha még nem is lesznek a következő évben bajnokok - amire már most nagy esély van - a következő évre a Boston elöregszik ugyanúgy, mint a Dallas, a San Antonio és a Magic is és Kobe is. Stoudemire elment Phoenixből, az Oklahoma meg még fiatal egy kicsit. Nem nagyon látok méltó riválist ellenük, bár a most következő szezonban utoljára megpróbálhatja a Boston és a Lakers is elhódítani a címet, de két év múlva nem sok esélyük lesz. Hosszú uralkodási időszakot jósolok 3-4 gyűrűvel ha nem lesz komoly sérülés.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Hát-hát, azt hiszem megvan az új szupercsapat, bárki is jön majd még hozzájuk. Ezzel három emberrel úgy is elérték azt, hogy 60-70%-os fizuért odamenjenek félklasszis játékosok, mert gyűrűt szeretnének. Szerintem kiváló taktika ezt így megvalósítani. Végre Wade-nek is áll a gyűrű...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Viszont Jermaine O'Neal jól fog jönni a Celticsnek. valamit kezdeni kell ott Center fronton, mert ebben a szezonban ott kell megfogni a a Miami-t. Allen, és Pierce eléggé izzadni fog James, és Wade ellen. Én aszondom Garnett megfogja azt a hínárhajú Bosh-t
Izgalmas egy szezon lesz. A miami jól odatett ezzel a hármassal.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért ez a Miami húzós lett
-
Kickass
őstag
ne bassz nem neztem hireket pfffej, kene meg egy jo iranyito meg egy ket jobb csereember es garantalt gyuru, lassan Miami egyenlo Team USA
eddig is PO-ban voltak egyebkent egy gyenge csapattal, kivancsi leszek a Morning Hrdaway Rony Seikaly (igy kell irni? ) korszak ota tetszik a Miami remelem megint a csucsra jutnak
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Kickass #1561 üzenetére
Azta... elment Miami-ba. Milyen csapat lesz ott? Wade, Bosh, James... meg is a triumvirátus. Szép évadot futhatnak, csak James-t rá kell venni, hogy ne "önzőzzön".
A Bulls meg úgy tűnik, hoppon maradt, mert Wade, majd James volt a nagy esélyes jelölt. Azért Boozernek örülök és remélem a sok pénzből beszereznek még valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
-
MODERÁTOR
LeBron fütyül, az ESPN táncol
Sztem a Knicksben folytatja a következő szezontól.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Kickass
őstag
ahhoz azert meg kellene par hasznos igazolas
nem artana kezdeniuk egy valamire valo iranyitoval
annak viszont orulok, hogy ved maradt, Bosh-t meg meglatjuk remelem a kanadai zord idobol a Miami Beachre jutva kicsit a jatekkedve is felviragzikstevve: ez teljesen szubjektiv velemeny de en Jamest nem tudom elkepzelni egy csapatban Boozerrel, egy Amare-James duot annal inkabb NY-ban
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Boozer Chicago-ba ment.
-
diegho
nagyúr
Bosh és Wade a Miamiban na végre Wade kap egy társat akivel újra gyűrűt szerezhet.
-
veterán
Csak nem... de mondjuk már idegesítő ez a szüttyögés. Wade és Bosh kiesett a Bulls számára, úgy tűnik, szóval most akkor már oda menjen James, mert baj lesz.
Illidan:
Miért, a Jordan-Pippen utáni Bulls hol volt sokáig? a rájátszás közelébe se jutottak. Most talán már az első körre általában esélyesek, csak ne lenne ennyire nagy a mozgás a csapatban. James akár az első körön is tovább vihetné őket.[ Szerkesztve ]
-
Illidan
tag
Szurkolok egy kicsit a New Yorknak, jól lenne már egy valamirevaló csapatot látni a Gardenben. A Ewing távozása utáni időszak szerintem nyugodtan nevezhető katasztrofálisnak, ami már több mint egy évtizede tart. Isiah Thomas ámokfutása volt a mélypont, az ő távozása után mintha elindultak volna lassan felfelé, habár onnan már más választásuk nagyon nem volt
Vannak ugyan most is jó játékosok a keretben, azért kellene még egy igazán nagy név Stoudemire mellé, illetve egy-két minőségi "vízhordó", hogy ütőképesek legyenek.
Pozitív meglepetés számomra, hogy Jonathan Bender is ott van a csapatban, sőt, idén már játszott is egy pár meccsen. Úgy tudtam, hogy már soha többet nem lép pályára. Remélem, meghosszabbítják a szerződését, és legalább annyira sikeres lesz a visszatérése, mint McDyessnak. Igaz, Bender kihagyása sokkal hosszabb volt. -
diegho
nagyúr
Stoudemire New Yorkba költözik 5 évre. Kíváncsi vagyok kit tudnak megszerezni mellé még.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát nemtudom, szerintem inkább az a helyzet, hogy szenved ő már annyira, hogy rossz döntést hozzon. Az biztos, hogy annyira a bőség zavara van, hogy könnyen tud mellényúlni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1543 üzenetére
James nyalival van teli az egész net, én már megszoktam
-
Psychonaut
veterán
Kiváncsi vagyok STAT marad-e. Frye-t jó ötlet volt 5 évre leigazolni szerintem, viszonylag fiatal, energikus, ügyes.
Más: Cavs oldalán mi ez a James nyali videó? More than a player, omg... -
-
diegho
nagyúr
Lassan kezdődik
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1537 üzenetére
Csak egy valamit nem értek. Itt a Chicago, bent voltak a rájátszásban, nem is olyan reménytelen a mostani csapat és a fizetési sapkával nagyon jól állnak, akkor hogy a fenébe van az, hogy a sapkán jócskán túl lévő csapatok még a rájátszásba se jutnak be? Nagyon jól csinálnak valamit a Bulls-nál.
-
Nyugdíjas
nagyúr
jaja, én ezeket már korábban olvasgattam,de én sem tudtam előtte, hogy ilyen jól kitaktikázták a dolgot. Ha nem lesz valami nagy elbaszarintás, Chicagoban nagy dolgok lehetnek jövőre
-
diegho
nagyúr
Olvasgattam most az Nba.com-on az átigazolási időszak előtti esélylatolgatást. Nem is tudtam, hogy a Bulls ennyire nagyon jól áll a fizetési sapkával. Nagyon ügyesen csinálták és még jó játékosok is maradtak. Briliáns elgondolás. Simán oda tudnák vinni Wade-et és Lebront is, vagy kettőjük közül egyet és még egy klasszist egy olyan csapatba, ahol jelenleg sincsenek rossz játékosok. Ők lehetnek a legjobban megerősödő csapat a nyáron, pedig most sem voltak utolsók. Kérdés mit akar Lebron, megkockáztatja-e, hogy Chicago-ban próbál gyűrűt szerezni, ahol Jordan 6-ot szerzett. Kérdés motiválja-e az, hogy Jordan nyomdokaiba léphet, vagy inkább fél a kihívástól. Szerintem ezen fog eldőlni az egész. Nem szeretem James-t, de ha a Bulls odaviszi őt is meg Wade-et is, akkor nekik fogok szurkolni keleten. Az is mellettük szól, hogy James és Wade is úgy mehet oda, hogy bárkit választhatnak maguk mellé és mehet vele. Ez hihetetlen nagy előny szerintem. A Bulls nagyon erős lesz a következő szezonban, már csak PJ-t kellene rávenni arra, hogy 2 idényt vállaljon el a padon újra Chicago-ban. (személy szerint legjobban a Wade, Bosh páros megszerzésének örülnék)
-
diegho
nagyúr
Ez egy nagyon jó videó a 2 kedvenc játékosomról remélem Fisher marad még egy szezont.
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1533 üzenetére
LAkersben még 1 tiszteletre méltó ember van, Odom. Szó nélkül leült a padra és nem nyafog, ha bejön, akkor meg csinálja amit kell, pedig tavaly stabil kezdő volt és jól is játszott, de ahogy Bynum felépült kikerült a csapatból.
Amúgy nem vagyok elvetemült LAkers fan, régen utáltam őket, a Shaq-es korszakban nem bírtam őket, akkoriban a Sacramento volt a kedvenc. a valaha volt legerősebb kezdő ötössel és mégsem jutottak be egyszer sem a döntőbe
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jamest én sem szeretem. Mert robot. Szerintem nincs stílusa. De azért tisztelet neki, mert nagyon komoly játékos, kicsit sajnálom azért a gyűrű miatt...
LAkerst szivből gyűlölöm Egyedül Kobe, neki max respect, mert az ő teljesitményére nem lehet mást mondani. Fisher meg elég öreg motoros már ahoz, hogy neki is kijárjon a tisztelet,de a többieket szivből
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1531 üzenetére
Én amíg PJ edz, addig az ő csapatának szurkolok, de ugye lehet nyáron abbahagyja. LAkersnek mondjuk nem csak miatta szurkolok, Kobe és Fisher két nagy kedvenc, melléjük jött még Odom is, de ha a Bulls beerősít nyáron, akkor átpártolok hozzájuk, jó lenne, ha Wade oda menne, Jamest rühellem, őt remélem valami olyan csapat viszi, amelyiket utálom
-
Nyugdíjas
nagyúr
Elvileg most lesz drafton valami igéretes center srác, azt akár el is hozhatják. Pedig én odaadnám érte Perkinst , ha tényleg olyan jó...
Egyébként meg a Jazz-től várok valami szépet jövőre, neki szivesen szurkolnék a playoffban.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1529 üzenetére
A Hornets is elég érdekesen szerepelt idén, nem tudom, hogy ez a rossz szereplés nem-e azért volt, mert jól akarnak választani drafton. CP mellé egy jó center és egy free agent Wade vagy James és máris kész egy csodacsapat, de pl Bosh is free agent, meg Joe Johnson is. A semmiből jöhet létre nyáron igazi sztárcsapat. Mondjuk egy Hornets hogy nézne ki így: West, Paul, Joe Johnson, Bosh, Draftolt jó center nem szuper nevek, nem James vagy Wade, de egy ilyen összeállításban mindenki hozná a stabil 20 pont körüli átlagát.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most nézegetem, hogy lesz az idei draftolók közt valami csodacenter gyerek. De szép is lenne a Bostonba megszerezni. Ugyis elég gyengék vagyunk centerben.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Thunder most szerintem is, meg ugy kb. mindenki szerint fel fog jönni, szóval tényleg lehet, hogy meglátjuk itt a csodát
Nem nagyon ástam magam bele a friss draftosokba,de félfüllel valami olyat hallottam, hogy fognak most jönni olyanok akiktől lehet csodát várni (2-3 nevet hallok folyton)...
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1526 üzenetére
Artest nagyon hullámzott, voltak mákjai az biztos, de nem minden volt mák. Védekezni még mindig tud. Szerintem a Thunder eléggé meg fog erősödni jövőre. Durant nagyon tehetséges játékos és ha kap maga mellé két átlagosnál jobb teljesítményű embert, akkor ott lehetnek a végén. Az is nagy kérdés milyen lesz a draft, ki választ igazán értékes embereket.
Amúgy a LAkersben még egy idény benne lehet, ha Bynum a rájátszásra egészséges lesz, akkor számolni kell velük.
-
Nyugdíjas
nagyúr
ááh, szerintem ő el van átkozva, nem lesz neki már sose. Csórikám...
A Jazz-nek örülnék, ha legatyásodik a Boston, akkor nekik szurkolok jövőre, őket birom.
Persze, a Magicnak nincs nagy esélye szerintem sem, csak viccből irtam az előzőket. Reálisan tényleg egy Jazz/nemtomki keleten lehetne a mostani két "nagy" helyett.
Szerintem a Lakersből kifogy mostmár a szufla. Idén is Kobe vitte el őket a hátán, bár Gasolnak voltak villanásai, meg itt a legvégén Artest (bár nála az az érzésem, csak mákja van, lehet rosszul érzem).Most simán el tudom képzelni, hogy lesznek nagy vltozások. Mindenesetre nagy érdeklődéssel fogom sasolni a kis táblát amit az nba.com-on dobtak össze.
Persze a legjobb az lenne, ha a Boston kihúzna még egy évet, hátha majd most... Csak bajnoki címmel illene az öregeknek távozni. Megérdemelnék...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1523 üzenetére
Én csak azon parázok, Daviskét nehogy elvigyék, már tavaly is érdeklődtek iránta, és ugy megkedveltem a mostani szezonban, egy jókora fejlesztés után egész komoly játékos lehetne...
-
Tristis
őstag
Allen helyére szeretném Wade-et és akkor meg is van a következő bajnokcsapat
Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki-hova megy. Szerintem Allen távozik, Pierce még letol 2-3 évet, KJ is talán marad még egyet, többet nem hiszem. Scalabrini-t meg jól megfejlesztik Nagyon komoly átigazolási időszak lesz, az biztos!Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kíváncsian várom a nyári mozgolódást, hogy ki hová megy Igy-igy, most izgalmas lesz.
Szerintem a Celticsben sincsen már egy év, bár látok némi esélyt. Na, meglátjuk jövőre. Aztn lehet Spurs-Magic döntő lesz
-
diegho
nagyúr
A meccset még nem láttam, mindenesetre elég szoros volt ez az utolsó meccs, azt hiszem megérdemeltük a győzelmet. PJ forever. A csapat előtt pedig le a kalappal, mindig volt valaki, aki odatette magát Bryant-en kívül is. Tavaly mikor Ariza-t Artest-re cseréltük fogtam a fejem. Úristen egy fiatal tehetséges játékost adtunk egy öreg balhésért és megérte. Kíváncsian várom a nyári mozgolódást, hogy ki hová megy. Jövőre szerintem már nem leszünk ott a döntőben, hacsak nem lesz Bynum egészséges a végére (vagy nem hagyja ki az alapszakaszt, csak azért, hogy a playoffban játszhasson).
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért szerintem Davis leadta a melót centerben. Szedegetett azért lepattanókat. Csinálja csak a scoreing ugysem megy neki. Nincs ezzel igy baj. De aki meg a sok pontot kellene, hogy hozza (Allen) ott meg megvoltak a gondok. Nála egyébként is mindig van valami magánéleti/pszichés gebasz. Ez ilyen, erre ráfutunk mindig.
Robinson szerintem jó lett volna, csak most keveset játszott.
Scalabriniről meg nem szeretnék beszélni"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
adm
őstag
válasz Nyugdíjas #1516 üzenetére
jó a hármas büntető feltűnő mert hármas és mert bementek, de megvoltak ezek a bostonnál is és 7 meccses átlagban meg végképp kiegyenlített volt a fújás. amit kobe megkapott összesen 4-5 szupersztár faltot, azt fisher bőven megkapta jogos támadó falt helyett védő faltként. az hogy csak wallace pontozódott ki, az még nem jelent rossz fújást.
amit a félidőben mondtak... hogy a gyenge kobe és gasol mellett a boston csak tízzel vezetet és hogy fog még hiányozni az az 5-10 pont. aztán volt legalább egy, de lehet hogy másfél negyed még gyengébb játék a bostonnál, amikor a lakers rohant nagyságrendileg egy 20-10-t. aztán -5-6 pontról már nem tudtak visszajönni.
az szerintem erős, hogy csak allen-en ment volna el. 4 csere játszott, ebből scalabrine 50mp-et, ami alatt egyszer hozzávágta a labdát a palánkhoz. robinson 3:33 perc 0 pont, tony allen 5:20 0 pont, de kobe-t se tudta tartani. davis 20:50 6 pont. azok játszottak keveset és gyengén, akik 2-3 meccsen minimum tudták tartani a lakers kezdőit. a boston kezdői meg elfáradtak.
16core - 32thread - 64gb
-
Ifju
aktív tag
Hát igen, csak annyit lehet mondani róla, hogy nagy meccs volt. Egy percre se bírtam levenni a szemem róla, pedig nem szurkoltam senkinek. Nagy respekt jár mindenkinek, aki benne szerepelt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát azért az a két elvett kosár, plusz az a hármas büntető amit befújtak allen ellen, meg még 1-2 a vége felé.
Nincsen nekem semmi bajom, meg közöm sem belepofázni, és a Boston is elmehet a picsába, 3-2-ről, és 11pontos előnyből. Ezt szerintem nincs még egy csapat akivel meg lehet csinálni. Kicsit szerintem Allen-en is múlt, ő volt a nagyon gyenge lncszem
De! Azért énkérekelnézést,de hogy az LA büntetővel forditson. Az gusztustalan, erre nem lehet büszkének lenni. Szerintem..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
adm
őstag
válasz Nyugdíjas #1512 üzenetére
azért azt sem lehet mondani, hogy a fújáson múlt a meccs.
az utolsó negyedben ketten feljavultak artesten mellett a lakersből, a bostonnál meg rondon kívül mindenki inkább romlott.csak azt sajnálom, hogy a régi nagy kedvenc ray allennak valószínűleg nem lesz esélye még egy döntőre/gyűrűre.
16core - 32thread - 64gb
-
Tristis
őstag
válasz Nyugdíjas #1512 üzenetére
Én számoltam, hogy 3 jó kosarunkat vették el a meccs alatt, de azt is néztem, hogy mennyit abáltak a srácok a palánk alatt a mi oldalunkon, amit meg nem fújtak faltnak...
Azt hiszem az a tisztességes, hogyha fejet hajtok a győztes előtt, mert ezen a meccsen ők voltak a jobbak. Utolsó negyedbéli védekezésük fantasztikus volt, szedtek lepattanót. Ez a Boston csodálatos emlék lesz az életemben és majdnem véghez vitték a csodát (alapszakasz után) és sorra elvertek mindenkit. Egy hajszállal jobb volt a Lakers és remélem nagyon sokat fognak inni. Megjegyzem bánatomban majd én is...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ez gusztustalan volt. Nem is tudom mit mondjak... Gáz
Tristis: Akkor te egy másik döntőt néztél
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Gratulálok a LA csapatának és a nekik szurkoló fórumtársaknak a bajnoki címhez! Kegyetlen nagy küzdelem után tartották meg a címüket azt hiszem megérdemelten. Fantasztikus nagydöntő volt! Emlékezni fogok rá még sokáig...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Csak nekem tűnik ugy, hogy khmmm.... legalábbis...izé, gond van a bírókkal megen?
-
Tristis
őstag
Kéne egy-két újraélesztés! A fenébe, hogy ennyit hibázunk! Persze nem csak mi, iszonyat nagy a derbi! A védekezés csodálatos, a támadásba rengeteg a hiba, de oda-vissza. Scalabrini megbabonázta Odomot, pedig keménykedni akart
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát ezaz. Mindenkinek toppon kell most lenni, csak akkor fog menni. De nekem jó megérzésem van... Remélem bejön.
Daviskének meg sosem volt reális esélye,de néha eccercsak megtáltosodik.
-
Tristis
őstag
Az sem érdekel ha a teljes holnapi nap kukába vész, muszáj
-
adm
őstag
válasz Nyugdíjas #1502 üzenetére
szerinted van reális esély, hogy davis úgy játsszon LA-ben, mint a 4dik meccsen otthon? az utóbbi két meccsen dobott vagy 4 pontot... és akkor még mindig kérdéses, hogy van-e jelentősége.
viszont úgy kéne játszani rondonak (tripla dupla közelében) és ray alennek (6-7 hármassal) mint a második meccsen és pierce-nek (dupla dupla közelében) mint az ötödik meccsen. LA-ben akkor is csak talán...
[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Tristis
őstag
Nem fogok bírni fent maradni, nem bírok majd felkelni se, csak délután nézem
Kutya mindenit, túl nehéz napom volt és csak most értem haza....
Este 18 körül remélem sok felkiáltójellel jövök vissza meg vigyorgással. Kelták előre éljen a folk-metalAmi az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1498 üzenetére
Nem nevet... najó a playoffal túloztam De én elég sok ilyet hallottam, hogy öregek már, a Cavs, vagy a Magic kiszórja őket. Szerintem még akár volt is realitása. Vagy nem értek valamit?
MÁS: Mindenki Daviskétől várja a csodát, hogy majd jól megtáltosodik. Én aszondom ugylegen! Egyébkén nekem is azt sugja a megérzésem, hogy látunk még tőle szép dolgokat. iszonyat lelkes a srác. Ő az aki lehet, hogy elejti a labdát,de utánamegy vazze!
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Na, go Celts, én dőlök az ágyba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest