Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Én aláírom, hogy a első negyed első felétől nagyon rossz a védekezés a narancsosoknál. Ezen felül valami borzasztó dobóformájuk van. És ennek csak a felét lehet max. a Boston védekezésére írni. Üres helyzeteket is dobtak mellé. További baj, hogy most a Bostonnak van padja... Ez így még Pierce viszonylagos gyenge játékával és Garnett korai faltjaival is kevés lesz, borzasztóan kevés New York-i részről.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
diegho
nagyúr
NY ki lesz söpörve, egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyen emberekkel ilyen rosszul játszani.Melo dobta a csapat pontjainak a felét, nem értem mi van NY-ban, de ez borzalmas és nem látom azt, hogy a Celtics olyan nagyon jól játszana, vagy valami csodát művelne, szimplán a NY ennyire impotens, semmi védekezés, támadásban totál ötlettelenek és ez nem csak a játékosok hibája, ebben az edző is elég mélyen benne van!
-
diegho
nagyúr
Nem söpört a Heat. Nem is baj túlórázzanak csak kicsit, amúgy is szimpatikus ez a 76ers, nem bánnám, ha még egyet behúznának.
-
Tristis
őstag
21:30 Boston - New York.
Itt a sör már be van hűtve ;-)Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
diegho
nagyúr
NY-ba Nash, na az szép lenne, csak ugyebár Nash öreg 1 sérülés és vége van, inkább valami nagyon jó draft kell nekik irányító posztra.
Rose megsérült, azért tudott nyerni az Indiana, a sérülése után is pályán volt, de sorozatban kb 10-et dobott mellé és összesen 15 pontot szerzett, valamint erőltette a játékát, több helyzetben is passzolhatott volna Boozer-nek ziccerbe, de nem tette meg, ha megteszi nyernek.
-
Psychonaut
veterán
válasz FlasH-BacK #1990 üzenetére
Persze, van meg a szerzodesebol, az meg nem kerdes, hogy a teljesen toketlen vezetes meg akarja tartani, akarcsak Hillt, de egy ket nagyoreg altal vezetett csapatra nem lehet epiteni, erre szerintem lassan rajonnek.
Nash tobbszor is nyilatkozta, hogy maradna Phoenixben, de szerintem HA a New York megkeresne, akkor menne.Az meg hogy akkor Phoenixben naluk volt Shaq...elony vagy hatrany?
Szerintem meg Shaq elott, a STAT-Marion-Diaw-Bell-Barbosa-Nash-stb. felallassal voltak a legeselyesebbek.UI: Billups sem sokkal rosszabb, csak egy kicsivel. Legalabbis ha assistrol van szo. Igen, pontban erosebb Billups, de HA, es megint csak feltetelezes odamenne Nash, akkor biztosan atallnanak run'n'gun-ra, ahhoz pedig assist kell, nem pont.
SZERK: na, csak elfelejtettem megemliteni, amiert idekattintottam eredetileg: bejott az Indiananak josolt gyozelem. Hooray! Es nyert a Memphis is, remelem kicsapjak a SanAn-t igy elso korben.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz FlasH-BacK #1990 üzenetére
Rondo nem megy sehova. Hess!
aktuálisabb: Az Indiana micsinál? Szegény öreg Birdre ráhozzák a szivrohamot.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz Psychonaut #1989 üzenetére
Az ESPN szerint még 2 év van Nash szerződéséből, és a jelenlegi 10milliónál nem hiszem hogy kevesebbre szólna a következőekben sem. Mellesleg a Phoenix meg akarja tartani, szóval nem túl valószínű hogy NY-ban kötne ki. De Billups sem sokkal rosszabb, például ha kosár kell, neki biztosabb keze van, főleg meccsek végén.
És D'Antoni-STAT-Nash hármas PHX-ben sem nyert bajnokságot, pedig náluk volt Shaq és még pár dobógép is.
Inkább egy fiatal irányító kellene nekik, aki nagyon tehetséges (pl Rondo)... -
Nyugdíjas
nagyúr
Ez a Van Gundy elképzelésem sincs mit keres az NBA-ben. Évek óta nem értem... Azzal a játékoskerettel ennél sokkal komolyabb dolgokat kellene összehozni.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
diegho
nagyúr
NY-ba egy normális edző kéne és jövőre nagy esélyesek lennének, akárcsak az Orlando, remélem kivágják végre, ha kiveri őket a Hawks.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1984 üzenetére
Csak ennyit tennék hozzá:
"A Madison Square Garden 2004 után láthatott újra playoff-meccset, de sok öröme nem volt benne.""Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Psychonaut
veterán
válasz Psychonaut #1979 üzenetére
Hat ez nem jott be.
-
FlasH-BacK
senior tag
Allen és Pierce együtt 70 pont eddig... Ez mindent elárul, így a pad sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
A bostoni pad jelenleg 1 emberből áll. Ez pontosan 1-gyel több, mint legutóbb, de még így is siralmas...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1979 üzenetére
nemhiszeménazt
-
Psychonaut
veterán
Ma nyerni fog a New York erzesem szerint.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz FlasH-BacK #1977 üzenetére
Igazságszerint a Heat-től én sosem tartottam,de annyit lehet ezt a verziót hallani mostanában, hogy nekem is erősen bevette magát a fejembe A Bulls-tól jobban tartok egyébként személy szerint...
Nade majd ma meglátjuk. Én nézni fogom
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz Nyugdíjas #1972 üzenetére
Más fórumon (nba1.hu) azt mondják, a Heat ellen könnyebb dolga lesz a zöldeknek. Azért Melo-t megállítani nem olyan könnyű dolog, ha beindul. Szerencsére most jóformán csak rá számíthat a Knicks.
Amúgy én sem igazán értem, miért ilyen gyenge, főleg a támadójátéka a Celtsnek, de az is igaz, hogy a nagy 3-masból még nem érkezett kimagasló egyéni teljesítmény. Pedig pont az lenne a pláne, hogy 3-uk közül legalább egynek mindig van jó meccse, esetleg Rondo is beugorhat (lásd game2), szóval amíg ők egészségesek, addig nincs túl nagy félnivalónk szvsz. A Heat ellen az alapszakasz 3-1 ide, igaz, pont az utsó meccset buktuk el, szóval azon a formánkon kell javítani. -
diegho
nagyúr
Bulls és Heat úgy néz ki söpör. A Dallas-nak nem lesz olyan egyszerű, ez a Portland elég jó ahhoz, hogy 4-3 legyen, sőt talán hoznak egyet Dallasban is.
-
Tristis
őstag
Keleten az alsó ág párharcai eddig nagyon gázosak.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nagyon remélem, hogy csak valami sunyitás van az ügyben, mert ha ez a Celtics idén, akkor nagyon félek mi lesz a Miami llen. Azért a New York Melos-tól egy hajszál hiján kikapni, ugy hogy a kezdő van fent... Pedig voltak nagyon szép momentumok, Rondo meg végre talán magára talál,de valahogy kevés az egész még mindig...
-
Psychonaut
veterán
Na, Heat konnyeden behuzta a masodikat, Bulls ismet nem sokkal nyert az Indiana ellen. Pedig szimpatikus kiscsapat ez a Pacers, orulnek neki ha nyernenek vagy kettot a Chicago ellen.
-
Kickass
őstag
profik ők nyerni akarnak szerintem ezzel nincs gond, ennyi erővel nem akarták volna már az 5-et sem, sőt Kobe kimondatlanul is szeretné beérni MJ-t gyűrűk tekintetében szerintem Gasol meg Fisher se bánja ha lesz még néhány gyűrűjük, lehet inkább lebecsülték a NOH-t a 2. meccsen meglátjuk illetve Paul ugy játszott ahogy még a szezonban egyszer sem nála se hiszem h ez lenne az állandó forma
-
Tristis
őstag
22 perc alatt 12 pont 6/6 dobásból, kecsegtető. Reméljük elő tudja venni a srác önmagát, nem hiába volt ő 6-szoros all stair ha jól tudom
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1966 üzenetére
Az nagyon jót tett a közérzetemnek, hogy végre egy igazi RayRay megmozdulást láttam akkor amikor kellett. Ez az amiért szeretem a Celtics-t. Na meg az első negyedben az a blokk Jermaine O'Neal-től. Tudtam hogy nem lesz itt baj.
-
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #1964 üzenetére
LAkersnél semmi gond, csak szimplán nincs motiváció. Bryant 5 gyűrű, Gasol 2, Odom 2, Fisher fene tudja mennyi Artest-nek is van már, PJ-nek már el se fér a kezein. Én biztos nem törném magam, a helyükben, ha jó napom van dobálok, ha nem akkor nem erőltetem és lesz.rom az egészet, már minden meghatározó játékos elérte amit akart, amúgy is öregember nem gyorsvonat. Nekem az is jó, ha kiesünk mondjuk 7 meccsen, nem érdekel már, megnyertünk mindent. PJ elmegy nyugdíjba utána úgyse leszünk sehol, Bryant is vissza fog vonulni, Artest talán még kipróbál egy új gárdát, Fisher is visszavonul, Gasol megy a madridi operába primadonnának, Odom meg elmegy mondjuk 76ers-be vagy Indiana-ba és talán nyer még egy gyűrűt a pályafutása alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem ingott a Boston sehova. Ráadásul ők nem egy Hornetsel mérkőztek. Inkább arra lennék kiváncsi Lakersnél mi a helyzet, mert szerintem a Boston eléggé rendben volt/lesz igy.
-
Kickass
őstag
Lakers es Spurs buktanak kifejezetten orulok
karorvendes /OFF
-
diegho
nagyúr
Egyik párharc sincs eldőlve és a végén egy meglepetés csapat is odaérhet. Az fog nyerni, aki az utolsó 2 percben higgadt marad, nagyon szoros lesz minden meccs.
-
ben11
őstag
Hát nem semmi meglepetések lettek..LAL,SAS..Mi a fene? Azért ilyen csapatoknál az első fordulós lámpalázra nem igazán lehet fogni és még a Boston is meginogott..
Tényleg izgalmas rájátszának nézünk elébe..[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1959 üzenetére
Nem igazán tudom eldönteni hogy a Magic, vagy a Heat a legunszimpatikusabb nekem,de az Orlandorol én is kb ezt gondolom. Jó Howard nagyon,de Van Gundy-ról elképzelésem sincs micsinál még az NBA-ben. Nagyon rossz az a forma...
-
Tristis
őstag
Én a tegnapi meccsek közül az Atlanta - Magic párosítást választottam.
El kell mondanom, hogy továbbra is a leginkább felülértékelt edzőnek tartom (a kormányzott játékosanyagot tekintve) Stan Van Gundy-t. A stratégia amit rá akar erőszakolni a csapatára egészen egyszerűen halálra van ítélve:
Van egy játékosa, aki tökéletes pattanózó és kiváló blokkoló is. Ezen túlmenően természetesen megtanulta az összes fontosabb mozdulatot, amit kell. De azt megtenni, hogy egész félidőn keresztül erőltetem mindenáron?! Maguktól bizonyára nem csinálnák ezt a csapattársak. Több szempontból is káros ez. Eleve a többi játékos nem képes arra, hogy játékba lendüljön, nincsen labdamozgatás, a többi játékos szinte nem is találkozik a labdával. Elveszik a játék éltető eleme, amiért elkezdtek kissrác korukba játszani. Azt lehet mondani, hogy bizonyos időszakokban bevezetem ezt a fegyvert, de ezt kifejezetten akkor, ha egy olyan személyiségű ember, akire fel lehet nézni. Wade ilyen, James egyre inkább ilyen, Howard... Az egy sutyerák vigyori pöcs sok-sok technikaival. Arról nem is beszélve, hogy ugyanúgy mint az asztaliteniszben vannak védekező és támadó felfogású játékosok (többnyire). Ott van Nelson, Arenas, Turkoglu.... ezek a srácok igénylik a labdát, igénylik a közönség ünneplését egy-egy jól sikerült játék után. Ha nem kapnak 18 perc alatt csak két labdát, akkor elvész akaratlanul is a tűz, a szenvedély, magának az egésznek a sója. És még csak játék sincs, csapatjáték, passzolás, egymás kisegítése stb....
Elbaszott egy társaság ez, remélem kiesnek a f....ba.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
diegho
nagyúr
Grizzlies vezet 1-0ra
idén nincs favorit, bárkit meg lehet verni, lásd orlando mekkorát kapott az atlantától, most meg a spurs is kikap, a miami és a bulls sem volt olyan meggyőző. Már megy LAkers meccs is, lehet bealszok, de álmomban szurkolok!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
meglepetés készülődik San Antonioban? Bár most komolyan, közületek ki lepődne igazán meg, ha a Grizzlies vagy a Portland nyugati döntőt játszana? Bomba erős csapatuk van.
-
Tristis
őstag
válasz #40835072 #1954 üzenetére
Fontossági sorrendben szerintem a következők:
- jól látható legyen a blokkolás és a gyűrűbe történő benyúlás közötti különbség (utóbbi azonnali kosárral jár ugye a támadó csapat számára)
- jól látható legyen távolról is, ha egy csapat kosarat ér el
- a háló fékezi ideiglenesen a labdát, így az a palánk alá pattan megkönnyítve ezzel a játékvezetők dolgát és gyorsítják a játékotAmi az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
törölt tag
Helo!
Mire jó a kosárháló?
Hallottam egy veszekedést hogy mire jó de nem jöttek rá
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1952 üzenetére
Na az a másik. Azóta nem eszek Subway-t mióta láttam egy reklámot valamelyik meccs szünetében vele. Gyűlölöma formát
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1950 üzenetére
Egyébként ti nem éreztek benne egy kis Lebron-t? Ugy stílusra... Illetve hogy nem igazán van neki, csak egy kib..zott gép, aki bármit megcsinál Csak ha lehet azé jobb, mert még több mindent tud.
-
Psychonaut
veterán
Amugy az igaz, hogy kifejezetten jol jatszott az Indiana, es tenyleg egyenrangu ellenfelek voltak. De hat Rose az Rose, igaza van az edzonek. Ez a srac nagyon tud.
SZERK: amugy elkerulhetetlen az, hogy Jordanhez hasonlitgassak, reg volt mar ilyen karizmatikus - es tehetseges - jatekos a Bulls kereteben.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Vogel nyilatkozata nem semmi: [link] ez a srác nem erről a világról való, meg van benne Iverson gyorsasága, Kid látása a pályán, Billups dobótechnikája és Jordan atletikussága, hogyan védekezel ez ellen?
-
diegho
nagyúr
Én, mint LAkers drukker azt remélem, hogy minél több meccset láthatok majd tőlük, nem érdekel a bajnoki cím.
-
Psychonaut
veterán
Hop-hop, ugy latom a Magic kicsit meglepodott a meccsen...
-
Nyugdíjas
nagyúr
A Miaminak egy fokkal könnyebben megy az ügy, pedig én ott vártam a nagyobb harcot. Dehát ez még annyira az eleje az ügynek, hogy nem is szóltam
szerk.: Na pont elkiabáltam volna?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
nyögvenyelős volt ez a bulls részéről
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az Indiana mit szedett be?
-
Tristis
őstag
Sport TV szánalom, hogy milyen meccseket ad a rájátszásból...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
ben11
őstag
Egy kicsit off, de tudnátok ajánlani olyan cipőt ami még poros pályán is tapad?
Nemrég vettem egy jordant, de néhány pálya kifog rajta..
Bár lehet a 65 kilóm is tehet róla.. -
ethrnz
csendes tag
Sziasztok,
Előfizetnék NBA TV-re, de nem vágom a legkultúráltabb lehetőséget, amivel TV tudnám nézni a meccseket.
1. Van-e olyan media player, amellyel be tudon fogni a streamet?
2. Laptopomat hogyan kössem a TV-re?
A laptopomon D-Sub és 7-pin (!) S-video kimenet van (Intel GMA 950)
A TV-n (61 col Toshiba projektoros, imádom) van SCART, S-Video 4-pin, komponens (YUV) bemenet.Előre köszönet minden okosságért!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1934 üzenetére
A lóf.szt! Fel kellene pofoznia valakinek ugy atyailag ezt a Rondo gyereket, hogy szedje már össze magát, mert ez egy profi sportolótól tényleg vicc. Összeszedhetné már magát, mert ez igy para.
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Megnéztem utolsó alapszakasz meccsét a Bostonnak. Nagyon jó volt látni, hogy milyen felszabadult volt a játék. Gondolom a többi pályán is hasonlóan zajlott a dolog. Néhány megállapítás:
- Carlos Arroyo mit keres az NBA-ben? Annyira gyönge, hogy 4. irányító lesz belőle a play off-ban szerintem
- Wafer egy igazi támadó embör, ha hátrányban van a csapat és kell egy kis kakaó nagyon jó lesz.
- Murphy nem ér pénzt, annyira málé a gyerek védekezésben, hogy még Kristic-nél is sokkal rosszabb, pedig az ténylegesen egy valós teljesítmény.
- Kezdem érteni, hogy miért adnak Bradley-ért ennyi pénzt. Ha kicsit jobban megtanulja vezetni a labdát jó játékos lehet belőle, és kiváló második irányító. Bár Rondo mostanában tényleg egy hisztis picsára emlékeztet, remélem valami tökösséget bárhogyan is de bele lehet verni. Én egész nap trash metált hallgattatnék vele, hogy keményedjen.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
veterán
válasz Psychonaut #1932 üzenetére
Bizony, örültem is most a PHX győzelemnek.
-
veterán
Ha valaki év elején azt mondta volna, hogy a Bulls lesz az alapszakasz legjobbja, biztos nem hiszem el... és mégis megcsinálták.
Rose valami nagyon durva fejlődést produkált és szerintem az MVP mellett a legjobban fejlődő játékos cím is simán lehet az övé.
-
Tristis
őstag
Boston nem foglalkozik a 2. hellyel, ennyi történt. Mindenki pihent, kivéve Jermaine O'Neal-t. Jellemzően az történik, hogy szerintem Shaquille-lel a többiek figurákat gyakorolnak, a cserék pedig játszanak, mivel nagyon gyenge a forma és főleg a védekezés... Reméljük legalább a New York meglesz.....
-
ben11
őstag
Mi van Bostonnal? Egy Wizards-tól kikapni? Najó, mondjuk rájátszásra biztosan fel fogják magukat szívni..A kimaradt zsákolás milyen volt már..
Dallas viszont már 2. és ha holnap Spurs ellen kikap LA, akkor így is marad..
Érdekes a rájátszás vége is na..Ja nem,benéztem. 13-a az utolsó játéknap és játszik mind a kettő..Na majd meglátjuk..
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1927 üzenetére
Azt néztem, hogy Wade iszonyatosan futott egész idő alatt (elképzelésem nincsen hogy birta fizikummal), mindig ott volt mindenütt (amugy ezt meg is említették halftime-ban). Ráadásul tényleg azt csinálták, hogy folyamatosan kettőzték az embereket, ez volt az amivel nem tudott mit kezdeni a Boston.
-
Tristis
őstag
Teljesen egyetértek! A 2008-as rájátszásban láttam valami hasonlót, de nem mondanám, hogy bármilyen szinten is jobb védekezést, mint amit a Miami produkált tegnap este. Mondjuk a Boston se próbáltam szétdobálni őket a 3-as vonalról... Brutálisan nagy győzelem! Grat a Miaminak!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1925 üzenetére
Én ilyen védekezést ugy általában is régen láttam,de a Miamitól meg végképp. Én nem tudom mikor szedték igy össze magukat,de látszik, hogy a Boston nem igen tud vele mit kezdeni.
-
Tristis
őstag
Van hangulat a Boston - Miami meccsen
-
ben11
őstag
Milyen meccsek vannak már ma!
-
diegho
nagyúr
Miami - New York így első körben, egyik nagy távozik rögtön.
-
Psychonaut
veterán
LOL, hagyjuk mar. Azert nehogy mar egy Jamessel ne tudjon nyerni egy Miami a Bucks ellen...szokatlan volt a helyzet...ja, meg kemeny volt a pad az oltozoben.
Szerintem egyszeruen Wade viszi el a hatan a csapatot. Es ez igy Playoffnal azert annyira nem lesz elonyos.
SZERK: mondjuk elonyosebb, mint a Phoenix 10. helye, az teny.
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
na sport1 Bos-Chi
bár tudjuk az eredménytkeleten 54-24-el egál a második helyen, mondjuk Bulls ellen kikapni nem szégyen, de h mi a Buckstól...na az már inkább...
-
Tristis
őstag
Kezd érdekesen alakulni a történet
Keleten láthatóan a Boston magához tért, a Miami stabilizálódik. Ennek ellenére a Chicago még mindig bomba erős és iszonyat hangulat van a meccseiken. Nem véletlenül, hiszen a közönség egy része igen műértő a történelem miatt. Orlando kiereszt, ők lehetnek a sötét ló. New York is kezd némi stabilitást mutatni.
Nyugaton a Lakers lufi kipukkadt egy kicsit, a Spurs megtalálta magát, a Dallas nagyon csúnyán odaadta a meccsét. Oklahoma várja Perk jó játékát, hogy bajnoki esélyesek lehessenek (Kristic védő játékával meg is értem, hogy soha nem lehettek volna azok ) És akkor még nem is beszéltem a Denverről, akik nyugat fekete lovai szerintem. Bár én úgy gondolom ugyan az a helyzet, mint a 76-nél, max első körben 2 győzelem.
Boston- 76-ers párosításban reménykedek. Ez a Boston 4-1-re vinné ezt a párharcot még egy ilyen suta centerpárossal is.
Ez volt az én PO beharangozóm
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1913 üzenetére
Azert mondom....
De azt szinte el sem hiszem, hogy Shaq papa igazi 10percet birt ki serules nelkul. Ez van ha valaki kozel 150kilo, es 39evesen meg az NBA-ben jatszik... Nem is tudom miert csodalkozom... Pedig ugy orult mindenki, hogy ujra jatszik. Na eddig tartott...
Na, ha még van szerkesztési idő... Az öreg Delonte West milyet akasztott má
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1911 üzenetére
Hogy az NBA egyetlen center nélküli csapata lehessen a Boston (Persze ezen csak most nevetek...)
Egyébként korábban is irtam már,de ezt én sem értem. Néha amugy olyan dolgokat csinál az öreg Rivers, hogy nem tudom hovatenni... (persze ez nem kizárólag az ő döntése volt gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Miért kellett elküldeni Erden-t....
-
Kickass
őstag
válasz Psychonaut #1908 üzenetére
playoff fontosabb
egyébként is ha lockout lesz Hill szinte biztos visszavonul
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #1908 üzenetére
Elébb a Playoff
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Senki nem akar velem offseasonrol/Nash es Hill esetleges cserejerol beszelgetni? Teljesen elveszett vagyok ebben a Playoff hangulatban...
-
Tristis
őstag
válasz Nyugdíjas #1904 üzenetére
Én Love-ot többre tartom. Rendkívüli játékintelligenciája remekül tudna együttműködni Rondo (erőltetett) passzjátékával. Howard sem rossz fejben, de nagyon sok esetben én 1000-szer elgyakorolt mozdulatokat látok és a periférikus látása sem az igazi. Bár neki talán nem is kell leadni a labdát.. Inkább egy tüzes, csupaszív gyereket választanék, mint egy vigyorgó monumentalitást.
-
diegho
nagyúr
Én mint talán egyetlen LAkers drukker a fórumról azt látom, hogy idén is odaérhetünk a végére, bár fene se tudja. Igazán nem is érdekel, hogy odaérünk-e. Imádom nézni ahogy Artest hülyéskedik a meccseken, szerintem az egyik legnagyobb arc az egész ligában én nem bántam meg, hogy Ariza elment, még ha jobbak is voltunk vele, majd miután visszavonul Artest visszavesszük, bár most már Kobe utódát kell keresni. Na meg Phil-ét, ami nehezebb lesz, mint egy Kobe szintű játékost igazolni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #1903 üzenetére
Ez elég egyértelmű. (Vagyis mind ebben bizunk szerintem.) Legalábbis ez az egy ahol ezeréve nagyon gyenge a Boston, elég logikus lenne itt erősíteni. Én is Love-ra tippelek amugy, ha jól tudom neki lejár a szerződése, vagyis valami ilyen rémlik. (Persze Howard jobb lenne )
-
Tristis
őstag
Számolgattam és van egy olyan érzésem, hogy jövőre egy nagyon komoly centert fogunk igazolni nagyon komoly fizetéssel... Remélem Love még nem írt alá...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Kickass #1900 üzenetére
Az édes bosszú Clevelandben amugy milyen elégtételnek gondolhatják ezt most...
Mondjuk azon gondolkoztam, hogy azt a nagyon kevés győzelmet ami van a Cavsnak amugy mindet a liga legjobb csapatai ellen gyűjöttte be. Ezmicsodadolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest