- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Olvastam a mennyei játszótéren a meccs előtt stratégiákat. Szerintem marhaság itt fejtegetni a Heat oldaláról a stratégiát, az edzőjük egy marha, úgyse tud semmi értelmeset kitalálni. Itt azon múlik, hogy a James-Wade duónak mit hagy a Bulls. Mert ha megfogják őket úgy, mint ezen a meccsen, akkor pápá Heat. Nem kell ezt bonyolítani, minden a Bulls védekezésén múlik, ha tudják fogni a 2 nagyot nyertek, ha nem, akkor szoros lesz.
Az viszont biztos, hogy a Bulls padja sokkal erősebb és náluk nem az van, hogy van 2 és fél sztár, a többi sallang, hanem van 1 szupersztár és 6-7 nagyon jó játékos. Bosh dobott 30-at, ért valamit? Nem. Ha minden meccsen csak annyit csinálnak, hogy a 3ból 2 embert fognak le, nyert ügyük van. Én pl köv meccsen lefognám Bosh-t és James-t, hagynám kicsit Wade-et. Bosh hisztizni fog, ha rámennek, talán egy 10 pont alattit is ki lehetne hozni belőle, ha ehhez még hozzájön James 20 alatt tartása, akkor az megint nagyon sima lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest