- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitoshi
csendes tag
A teljes femreszt nem mertem beletenni vizbe, csak az aljat torolgettem de roppant ovatosan, a csovet pedig parszor forrovizzel atfolyattam, de borzalmas meg igy is. Teljes usztatas lehetseges, nincs rozsdasodas, korrozio, etc?
-
dat
senior tag
A lényeg igazából az, hogy az alkatrészek találkozásánál megfelelő legyen a tömítés. Tehát ahol a szívócső találkozik a pipával, és ahol a kerámia tűzér a fémmel. Ellenőrizd úgy, hogy összeszereled a cuccot, a tűztérbe nem teszel dohányt, hanem befogod a kezeddel a tetejét, és megszívod a csövet. Ha vákum van, akkor rendeltetésszerű használatkor a füsttel sem lehet gond.
A víz kb 2-3 centire lepje el a cuccot. -
hitoshi
csendes tag
Ujabb problema: hasznalt piparol leven szo nem tiszta az ize, roppant banto, zavaro az aromak keveredese, elobb is ket percet birtam osszvissz - melegvizzel kezeltem a keramiat es a szivocsovet, de semmi eredmeny. Hogy lehetne neutralizalni az egesz szerkezetet? :|
-
hitoshi
csendes tag
Na mukodik, de baromira instabil sajnos - ez itthon nem valami jo moka, a szen valami borzalmas.
-
NoLF
veterán
tömítést csinálj a kerámia aljára, egyelőre megteszi papír is
cső a foglalatban témát is papírral hidald át egyelőre, úgy jó ha üres a pipa, megszivod a szipkát miközben rajta van a kezed a kerámián (tenyered) és érzed a vákuumot. nekem is kellett tömíteni a csőnél.
szenet rendesen be kell gyújtani, több percig gyújtsd gyújtóval, utána fújkáld meinden oldalról. -
hitoshi
csendes tag
Na akkor azt hiszem most szoptam be - bar kivulrol remeknek tunik a pipa (jo nagy), tobb problemam is van:
1. A keramia aljan nincs gumigyuru - tomites, igy csak ugy tudom stabilan rahelyezni a tetejere, ha az aljat korbetekerem egy kis alufoliaval.
2. A cso nem marad a foglalatban, se csavar, se gyuru nincs hozza, beleteszem es szepen ki is esik ha nem fogom - korberagasztoztam, ugy megmaradt
3. A szen nagyon nem izzik, ketszer olyan vastag mint amit szoktam hasznalni, fust egyaltalan nem jon at - probalkoztam kulonbozo vizmelysegekkel, kionteskor - tolteskor volt fust az uvegben, de a csovon at mar nem jott a szamba.
Sajnos kepet nem tudok postolni, de nagyon szivesen elfogadnek barmilyen segitseget, nem eleg, hogy borzalmas napom volt, meg ez is tetezi. -
Gondosch
csendes tag
Sziasztok, nemrég Szíriából hoztunk vizipipákat. A nagykereskedésemben(''Filléres'', 1097,Bp.Gubacsi u. 6)) és a boltjainkban is lehet majd kapni e termékeket. Nagykereskedelmi ár 3000 Ft.-tól(ha több db.-ot veszel). Boltokban, kiskereskedelmi ár: 3900.- -tól
Dohány: 450.-(nagyker) , 590.- (Boltban)
Szén: 450.-(nagyker), 590.- (Boltban)
Nagyker és boltok címei itt: www.filleres.gportal.hu (a vizipipák még nincsenek feltéve a termékek közé, mert még nem frissítettem a weboldalt. -
hitoshi
csendes tag
Jelen - megerkezett a pipam, mar csak ki kell fizetni es atvenni, de ez sajnos elcsuszik a jovohetre, mig meg nem erkezik a fizu ;(
-
Elfogyott a dohányunk,és ma gyógyteát szívtunk.
Hááát,mit mondjak ?.Gáz a gaz,viszont nyelven és szájpadláson jó az utóíze.
Jobbra fel ! -
dat
senior tag
újonc pipásoknak: Nakhla: Two Apple
-
Grunya
aktív tag
Csak megtaláltuk tegnap a Shiraz éttermet és kipróbáltam a Vízipipát végre
Meglepően könnyű volt a füstje, szinte már semmi köze nincs a hagyományos dohányzáshoz... Legközelebb nem zöldalmásat szívok. Ez túl édes és émelyítő volt nekem. Valami markánsabbat kellene kipróbálni. -
NoLF
veterán
ha más nem, akkor neten nézz utána hogy merre van ez, én nemtom.
amikor mi ottvoltunk akkor 1000 ft volt a tömet amit 3an 1 órán át szívtunk, de akkor még a pultoscsaj nem is tudott róla semmit mondani, elképzelhetőnek tartom hogy most nem megfelelő összeget mondott, vagy fejenként értette. -
Grunya
aktív tag
Holnap megyek Pestre haverokkal!
Valaki mondjon légyszi egy helyet, ahol ki lehet próbálni a vízipipát!!!
Valami étterem lenne jó, ahol kaja is van, mert akkor egyúttal meg is ebédelnénk ott.
Előre is kösz!
Ja, és tömegközlekedési eszközökkel megközelíthető lenne a jó!
Üdv: Grunya
Kicsit visszaolvastam... A Shiraz étteremhez hogyan juthatok el?
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
Nolf! Benéztem a Vacsi-közben a kávéházba! Még nem próbáltam ki a vízipipát, de a hely nagyon jónak tűnik!
Nem is gondoltam volna, hogy ekkora. Hétvégén sokan járnak oda? Pénteken é sszombaton 01-ig vanak nyitva...
Ja é s a felszolgáló csaj azt mondta, hogy 500 Ft egy tömés. Akkor mégsem egy 1000-es? Mondjuk úgy mondta, hogy azt ketten kb. fél órig szívhatják. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy fejenként 500 Ft? -
Gergello
addikt
dat, Nolf: tenksz majd szétnézik itt szegeden merre mennyi...
-
Gergello
addikt
vmi árakat tudnátok modani, pesten emylik boltba mennyiért vannak? kb-ra is elég (nem pont a ''csúcsmodellekról'')
-
Integra
titán
hol lehet itthon rózsadohányt kapni?
nolf, te a kép alapján elég kompetensnek tűnsz a témában
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
-
Gergello
addikt
ejj de rég láttam ez a topicot, én majd külhonból szeretnék vmit, mert itthon drágácska, meg amúgyse pesti vagyok...
-
NoLF
veterán
na mi van pipások, elsatnyult a lelkesedés? én már megint tolom a mangóst, nagy fíling
-
dat
senior tag
Sztem ugorj fel Pestre és nézz szét. Ennyi pénzért itt 80cm-es meseszép pipákat árulnak, meglehetősen nagy választékban. A karinthyn is van vagy 15db, a corvin mellett meg hajjaj. Tegnap jártam arra, legeltettem a szemem. Meseszép darabok vannak ott is, óriási választékban.
Arról nem is bezélve hogy a szén- és dohányárak is barátságosabbak. Egy ''mezei'' dohányboltban az 50g-os dohány 800ft, arábuséknál meg a 250g-os 1000-1200. A szénről már nem is beszélve.
Jó pöfékelést -
NoLF
veterán
fincsi mangós
Bővebben: link
Bővebben: link -
NoLF
veterán
na elhoztam bratyótól a cumóját, kicsit rá voiltam kattanva
jelenleg így néz ki, lassan meg is tömöm
Bővebben: link -
NoLF
veterán
na voltam a boltban, ez ilyen mindent árusítok bolt, ismerem az ottani csajszit innenonnan, meg a srácot is aki bennvolt, de ezt hagyjuk.
a boltban ezer meg ezerféle keleti, távolkeleti és ázsiai cuccok találhatók, képek ruhák dísztárgyak, bongok (na ez ugye füvezésre való, mint az öröbölő és társai) és sajnos csak egyetlen vízipipa volt, olyan 40 cm körüli, 12300 forintért, nekem nem igazán tetszett. azt mondta az eladó, hogy még karácsony előtt, lehet hogy kb 1 hónap múlva érkeznek vízipipák, úgyhogy én addig várok, és most átballagok bratyóhoz és elkéremn az övét amit egyiptomban vett -
A magyar széncsomagokat nem ismerem mindet,én Tuniszból kaptam.Nézz körül több helyen ! Asszem nálunk a 800Ft-osban 12db van,mind elég nagy,simán felezhető,esetleg -pipától függ- negyedelhető.
1 szén max 2 adag dohányhoz elég,mindkettőt a pipádhoz mérve kell adagolni.
[Szerkesztve] -
Na ilyet ! Topikja van ennek is ?! Mi péntekenként szoktunk vízipipázni a haverokkal,és ahogy már mondta vki,sokkal jobban esik annak,aki nem dohányos.( Pölö nekem.) Epres nagyon finom.Fehérvári vagyok,és nálunk a Budai út elején van egy jó vízipipa-bolt,ahol az alkalmazottak is gyakran szívnak a vendégekkel a bolt elé kiülve.
A szén viszont nagyon drága náluk 800Ft egy csomag.
-
NoLF
veterán
azt mondja hogy vacsi köz, csaplár vendéglővel szemben a sarkon. pontos neve és címe: Whiskey és Kávéház Kecskemét, Vacsi köz, Lajtha u. 2.
Nem tudom hétköznap mit viselnek a felszolgálók, de szombaton igencsak meglepődtem a ruházatukon (fiúk (egyik a tulaj!) ingén elöl hátul hímzett hatalmas nagy cannabis-levélke).
Azt mondta tulaj bá, hogy hétköznap a lenti részen (ahol szombaton buli volt) pamlagok és fotelek állnak rendelkezésre a nyugodt pipázáshoz. Hétköznap is elmegyek! -
NoLF
veterán
na végre sikerült kecskeméten találnom egy helyet ahol lehet vízipiázni, hihetetlen élmény volt
1000ftot kértek el egy hatalmas, rendesen megtömött és hihetetlenül jól működő pipáért, amit 3an kb 1 órán át szívtunk (sárgadinnyés dohányt)
hát visszatérő vendég leszek az biztos
talán majd később magamnak is veszek egy pipát, de nem hiszem hogy kecskeméten be lehet szerezni... utazni meg nem tudok. -
Grunya
aktív tag
Sziasztok! Pontosan hol is van ez a ''hentes'' boltja? Mivel nagyon dícséritek, gondoltam először ott nézek majd szét pipa ügyben. Szóval akkor ott van minden ugye? Az árak is rendben vannak?
-
Petisz84
tag
Mi is nagyon rákaptunk a haverokkal! Szerintem király dolog!
Örülök, h ennek is van topicja. -
dat
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-. #140 üzenetére
Nézd, szerintem nem egészségtelenebb mint bármelyik dohánytermék. A Shisha az én véleményem szerint egyébként sem arra való, hogy naponta használja az ember, hanem hogy családi-baráti összejövetelen, egy jó vacsora után közösen elpöfékeljenek. Vagy ha az embernek elege van a zajos nagyvárosból, akkor hazamegy, este halk zene mellett pipázgat és elmélkedik. Ugyanolyan mint egy jó szivar egy pohár konyak mellett.
Számomra a vizipipázás éppezért nem is dohányzás (persze lényegében az). Nem tartom magam dohányosnak sem (nem cigizek). Mint ahogy ''iszákos'' sem vagyok azért mert néha megiszok egy-egy sört vagy vacsora után egy pohár bort.
A lényeg itt is (mint minden másban) a mérték. És akkor még a Shisa sem egészségtelen... -
dat
senior tag
Uppot minden pöfékelőnek...
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
fel, mert leesik.
olvasgattam a vizipipa egészségességérol azt az olvasmányt...
hát, elég eltérő dolgokat olvasok
[Szerkesztve] -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
upp!
ki milyen márkájú dohányt használ?mik a tapasztalatok? -
Ibron
csendes tag
válasz
cskamacska #137 üzenetére
Tapasztalatom szerint egy nem dohányzónak jobban bejön, mint a cigiseknek. Egy-két erős dohányos meg kifejezetten köhögött tőle. De meg ne kérdezt miért.
-
cskamacska
addikt
Szerintetek milyen élmény lenne egy nem dohányzónak kipróbálni a vizipipát?
Egyébként, ti más füstölési módról szoktatok át a vizipipázásra, vagy nemdohányzóként próbáltátok ki, és maradtatok nála? -
Ibron
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel látom terjed a vizipipázás kulturája. Tegnap Margitszigeten a híd alatt kisebb társaság költözött ki, és hangulatos környezetben pöfékeltek.
Ebből jött a gondolat, hogy össze lehetne hozni egy prohardveres vizipipa funclub találkozót, akár a szigeten is. Tapasztalatot cserélhetnénk, meg jól éreznénk magunkat, én pár dohányt is felajánlanék akár (csokis, mentholos). Lehetne egy verseny is, kinek a legjobb a füstjemeg még nem tudom milyen kategóriákban.
Vélemény?
üdv
Ibron -
Ibron
csendes tag
Szia
A szelepet szerintem hagyd, én le is zártam légmentesen, szerintem felesleges ott a plusz levegő.
Ha nincs elég füst három dolog lehet:
- Lukas a rendszer valahol (leginkább a cső csatlakozásnál)
- Kevés az izzó faszén, vagyis a hőség
- Kevés a dohány. Kicsit azért lapítgasd bele a csészébe, annyira, hogy még könnyedén át tudd szivni a levegőt rajta.
üdv
Ibron -
maniac
senior tag
Sziasztok!
En is kaptam most egy ilyen vizipipat. Szep nagy meg minden. Viszont vannak problemaim. Szoval az egyik, hogy megtoltottem a pipat ugy, hogy ellepje a a szar aljat. Aztan megtomtem - bar nem tul brutalisan - dohannyal a tartot, ra alufolia, es ra az izzo parazs. Sajna nem kaptam csipeszt hogy a parazsat azzal igazgassam, szal maradt a kombinat fogo. A problema ott kezdodik, hogy nem nagyon akar annyira fustolni
. Van rajta vmi szelep, az total ravan szoritva, mer hozzanyulni nem nagyon akarok
. Szoval hogyan tudnam jol beizzitani a cuccost?
-
Borton
csendes tag
Hentes bácsi jófej volt, probléma megoldódott
megyek meg is tömöm narancsos dohánnyal
azért thx -
Borton
csendes tag
Hali
kisebb baleset történt és eltört a vizipipam viztartálya
lehet ezt külön kapni hozzá? -
GombócArtúr
senior tag
Voltam végül shirazban, frankó volt!
Csak kár hogy olyan emberekkel mentem akik... háttőő... akikkel nem kellett volna. (pinyi-punyi társulat).
Tök jó volt hogy még három órával utána is érezni a zöldalmafüst illatát
[Szerkesztve] -
Ibron
csendes tag
válasz
oceanearth #127 üzenetére
Ok köszönöm. Végül két hete húsboltban vettem egy csétcsavarozhatot, egyelőre táska nélkül, de már gondolkodom rajta.
Faszén van ott a corvinnál? -
oceanearth
őstag
ott van ahol a corvin mozi, feljössz a metróbol, mintha mozizni mennél, csak nem fordulsz be jobbra hanem a körúton mész tovább és ott lesz egy CBA, majd utána a galaxy sport, egy kebapos és az első sarok előtt egy arab zöldséges. ott vannak ilyen vizipipák meg minden sazr
ui: tényleg durva volt, próbáljátok ki
[Szerkesztve] -
Ibron
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egy helyet, ahol lehet venni olyan kilós faszenet vizipipához, amit a húsboltban lehetett kapni a karinthy-n?
Náluk nincs és 10 nap múlva ígérték, hogy esetleg lesz. Mi meg szeretnénk vizipipázni
Vettem öngyulladost, de abból 10db/600Ft. Kicsit drága.
üdv
Ibron -
GombócArtúr
senior tag
ma este szeretnénk elmenni kipróbálni, a shiraz éttermen kívül van más hely is, ahol ki lehet próbálni? Lécci válaszoljatok!
-
Ibron
csendes tag
válasz
oceanearth #120 üzenetére
Hú ez tényleg durva lehet, meggyújtani a dohányt. Mi néha egy fél cigit morzsolunk bele, hogy erősebb legyen, már az is jó ütős lesz.
Esetleg le tudnád írni a Corvin mozitól merre felé van az a bolt. Lehet, érdekelne egy mobilpipa.
Köszi
üdv
Ibron -
dat
senior tag
''Ebben lehet is igazság,de azért szívesen látnék valami szakértői véleményt,akár orvosét,akár vmi ilyen irányú vizsgálatét/kutatásét.''
A témáról bővebben itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Mostanság mi is kissé rákaptunk,mivel havernak sikerült egyet beszereznie.Szüged cityben vette,asszem 4-6k körül volt,oyan ~40 cm magas lehet.
Szóval felvetődött a kérdés,amire eddig még senki sem tudott konkrétumot mondani.Mennyire káros?
Haver szerint minimális a nikotin tartalma,meg a víz szinte mindent megszűr.
Ebben lehet is igazság,de azért szívesen látnék valami szakértői véleményt,akár orvosét,akár vmi ilyen irányú vizsgálatét/kutatásét.
Nekünk ami nagyon bejött,az a fahéjas-almás és a mentolos.A narancsos se rossz,bár az kicsit olyan,mint amikor a narancs hájét eszed.Na és az eper.Nyamm.Multkor epreset nyomtunk és haver közben behozott egy kortynyi eper házipáleszt.Azt lenyomtuk és olyan nyáltermelésünk lett,meg eper íz a szánkba,hogy csak na -
oceanearth
őstag
a leges legdurvább amit művelhettek vizipipázásnál, amikor leég a szépogácsa és leveszitek az alufóliát, majd a már leégett dohányt leszeditek az alufóliáról és vissaz rakjátok a dohány tartóba, majd ezt szépen megyújtjátok és úgy szívjátok. csak saját felelőségre próbáljátok ki nagyon durva, iszonyú erős lesz. ja van egy jó kis zöldséges bolt arab gyereké nem messze a corvin mozitól ott lehet szinte mindent kapni. vannak olyan vizipipák amik műanyag táskában vanank belül szivacsal kipárnázva
-
dat
senior tag
Megújult a ''Hentes'' kirakata, új pipák, jobbnál jobb dohányok, érdemes megnézni, és még olcsó is
-
Ibron
csendes tag
Sziasztok!
Vettem vaníliásat, nem rossz, de nem túl erősen érezhető a vanília aroma, bár ez talán nem is baj. Meg sikerült banánosat is beszerezni ez se rossz, de még mindig az eper és a sárgadinnye a király.
Az ízeket egyébként jól lehet fokozni a vízbe rakott gyümölcs darabokkal.
A jókedv fokozásához meg némi alkoholt ajánlok a vízbede csak óvatosan.
Jó pipázást mindenkinek!
üdv
Ibron -
dat
senior tag
Up azok miatt, akik nem is tudják mi ez a topic...
-
dat
senior tag
Uppot a topicnak.
-
dat
senior tag
A ''hentesnél'' vannak új pipák, isteni szépek, érdemes őket megnézni...
-
dantes
tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig, úgyhogy bocs, ha volt már.
Én szeretném kipróbálni a vizipipát, de venni azért nem akarok.
Nem tudtok Pesten valami helyet, ahol lehet használni. Valami arab étterem vagy ilyesmi... -
dat
senior tag
1. egy szénpogácsa egy pipázásra elég, ha neked mégis megmarad, akkor hevíteni kell vagy 3 percig, akkor izzik fel..
2. fenntebb beszúrtam egy how-to linket, ott szépen le van fotózva a dolog.
Bővebben: link
Egyébként nem azért kell, hogy meghosszabbítsa a pipázást, hanem hogy a szén ne égesse közvetlenül a dohányt.
[Szerkesztve] -
kwisach
újonc
sziasztok!
a szénpogácsát meg lehet vhogy egy használat után újra gyújtani? nekem nem sikerült, de lehet h én vagyok a béna...
a másik, h az alufóliát hogyan kell rátenni a pipára? mennyivel hosszabítja meg a szívást? -
dat
senior tag
''Rózsás'' dohányt próbálta valaki? Van egy csomaggal, de még ki se bontottam, valahogy nem várok tőle túl sokat...
[Szerkesztve] -
sean
csendes tag
hol lehet egyébként normális szenet szerezni??,
-
sean
csendes tag
király nekem eredeti egyiptomi van elég nagy. A leg fleshebb dohányom a banános
aki csak teheti próbálja ki!!!
(14éves vagyok) -
dat
senior tag
Up a pipázóknak.
-
7/6
csendes tag
Oktogonnál van egy üzlet. Ott a Zaj melleti sarkon. 5K! ért adják a nagy vizi pipeokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest