- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thyb
senior tag
Semmi különös, mint irtam a menta, az egzotikus gyümölcs, a kávé és a meggy dominánsabb izüek. ezeket kell ugy keverni, hogy a többi passzoljon. Pl nagyon szeretem a menta narancsot, menta almát, de 2/3 -ad megy 1/3-ad menta is finom, a menty kerüljön alulra. A Kávét 50-50% ban lehet kavarni narancsal, vagy almával. Ezt mindenki a saját szája ize szerint kell, hogy kitapasztalja. az egzotikus gyümölcsöt viszont nem sikerült még jó aránybanm kevernem. Az magában volt a legjobb. Fahéjjas dohányt szivtam egyszer és azt nem találok már egy ideje, pedig azzal piszok jó keverékeket lehet összeállitani. Egyébként, ha valami nem teljesen legálisat akartok hozzákeverni, akkor arra az egzotikus nagyon finom. lerakod a dohányt, majdnem teli, rá az anyag, majd a tetejére még egy kis dohány, hogy befedje.
-
Gondosch
csendes tag
Dat: Miután hozzászóltam, végignyálaztam az összes hozzászólást.Láttam a Wilsonét is, csak már nem akartam, meg nem volt időm szőrszálhasogatásra, sőt LajCSi is hozatott 4 K-ért, nem kell a link,kösz.
Én bárhol kerestem, hidd el, hogy idén (mert a fent említettek egy évvel ezelőtti hozzászólások voltak, a benzin is olcsóbb volt) nem találtam az általad említett árakon pipát .
De azért köszi a konstruktív infót, talán ezért is kérek 4K-ért 100 cm-s pipát (mindenestől) nagykereskedelmi mennyiségben.Ha meg van az üzlet, az én Szíriai üzletpartnerem orra elé tudnám dőrgölni ezeket a szuper árakat. -
Gondosch
csendes tag
Kedves Dat!
Akkor én kérnék szépen 100 db.100 cm.-s pipát 4K-ért dohánnyal és szénnel együtt!!!
Amint olvastam, a fórumozók hozattak pipát és nem vásároltak.Árakat nem közöltek, de ha volt ilyen, akkor valószínű, hogy elkerülte a figyelmemet és ezúton elnézésedet kérem a figyelmetlenségemért
Ugyanakkor úgy érzem, hogy nem sértettem meg senkit a hozzásólásommal, legalábbis remélem, mert ha így jött le, akkor sűrű elnézést kérek mindenkitől.
Én csak tapasztalatból írtam amit írtam, mert valóban van egy adott bizalmatlanság a magyar fogyasztók részéről (JOGOSAN!) a kereskedők irányába, sajnos pontosan a gerinctelen haszonlesők miatt!(ezért említettem egy példát).
Pont emiatt akartam hangsúlyozni, hogy vannak ma, Magyarországon normális árréssel dolgozó kereskedők is és ez nem csak rám vonatkozik.
Mosquito, ezen hozzászólás neked is szól. Tőled is elnézést kérek, ha kissé erőszakosnak tűnt a hozzászólásom, Bocs
Még annyi, hogy a vízipipa üzlet nekem olyan volumenű, hogy a 6000 termék között semmit sem nyom a latban, ha eladok belőlük, vagy akár leveszem a terméklistáról, nem ebből élek
Én inkább háztartási termékeket gyártatok és forgalmazok hosszú évek óta, az már valóban érvágás lenne, ha nem tudnám eladni őket !
Nos, részemről szent a béke, ígérem, hogy nem szólok többé, ha árakról van szó, hacsak nem kérdez v-ki,OK?Üdv. mindenkinek: Gondosch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged