- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondosch
csendes tag
válasz
Gergello #191 üzenetére
Sajnos, de mégis szerencsére, a bejött vizipipákat eladtuk, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elfogynak.A weboldalra sem volt időm feltenni, mert egy db. sem maradt, hogy lefotózzam
De sebaj, mert most dupla mennyiséget rendeltem és szerdán már Magyarországon lessz a következő szállítmány, ami azt jelenti, hogy legkésőbb pénteken a nagykerben lessz az áru.Remélem, lessz annyi időm, hogy lefotózzam és feltegyem őket az oldalamra.
Makóra is küldök párat, érdeklődj a ''Filléres bolt''-ban, Széchenyi tér 8.
[Szerkesztve] -
d3adm3at
csendes tag
''aza jelenség, hogy amikro szívom bugyog a víz ez természetes?''
Ha nem bugyogna a viz az azt jelentene, hogy a csovon nem megy be a fust
SZVSZ a vizbenyulas kb ugy legyen, hogy az uveg also harmadaig vagy lejjebb (de azert ne legyen tul kozel az aljahoz) erjen a cso, a viz pedig a felso 3-ad korul, legyen. ugy kb jo. Pontosan nemtom mekkor a pipa amit csinaltal, de lehet h tudok haver maszek pipajarol kepet szerezni es akkor meg tudom mutatni.
Itt a harmadot ugy ertem, hogy 3 reszre osztva az uvegen virtualisan 2 csik van. a felso 3-ad a 2.-dik csiknal van, mert ugye azt nem akarjuk h tele legyen az uveg, mert akkor nem tud hova manni a fust
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged